Therese Wickman

BARNENS ÖVERRASKNINGSRESA ÄR KLAR!

Nu har vi bestämt barnens överraskningsresa för deras födelsedagar i början på Juni.

Ni som följt mig ett tag vet att i stället för en massa paket som dom gladeligen får från nära & kära så har jag dom senaste åren istället överraskat dom med en resa, en upplevelse & tid för varandra.

Förra året var vi till Danmark & besökte Legoland & Lalandia, året innan det bodde vi en weekend på hotell i Stockholm & besökte Gröna Lund & I år går deras födelsedagsresa ut till havs.

Barnen vet inte om något än men vi ska ta en två dygns kryssning ut till havs där vi ska äta gott, leka i lekland, bada på Spa, dansa på Disco & ha det allmänt lyxigt med att slippa laga mat, bädda säng & bara fokusera på tiden vi får tillsammans.

Nu kommer dock frågan som ni kan hjälpa mig med. VI har åkt på ett par kryssningar innan & barnen har älskat det varenda gång. Vi har varit till Helsingfors & Åbo men denna gång är jag sugen på Riga.. Någon som varit till Riga? Vad skulle du rekommendera, Tallin, Riga, Åbo eller Helsingfors? Vi får en hel dag inne i land & det första som slog mig var Riga då ingen av oss varit där tidigare….

 

 

Gröna lund när barnen fyllde 5 & 7 år.

 

Legoland när barnen fyllde 6 & 8 år

Jag fullkomligt älskar att dessa resor har blivit en slags tradition kring barnens födelsedagar för oj så mycket vi älskar dom, allihopa. Tror det skapar fina & kärleksfulla minnen dom kan bära med sig resten av livet <3

 

Tar som sagt tacksamt emot tips om vilket resmål du tycker vi ska välja om du har erfarenhet!

Gillar du mina inlägg får du jättegärna trycka på hjärtat <3

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Jag och en tjej kompis åkte med tallink från Stockholm till Tallinn. Jätterolig resa för mig men kände under resan att min son som är lika gammal som kidh inte skulle uppskatta det. Det var inte så mycket att göra för barn på båten och där spenderar man ju ändå rätt mycket tid 🙂

    1. theresewickman

      Vaaa vi som tyckte precis tvärtom dom gånger vi rest till Helsingfors eller Tallin. Vi brukar bada, leka i lekrummen, gå på disco, äta gott & andra kuligheter. Är ju på kvällarna man är på båten, dagtid är man ju iland <3

  2. Sandra

    Hur va Legoland? Har sjölv inte vart där sen jag va liten o funderar på att åka dit med mina barn… de är 5,5år, 3,5årno 2,5 månader nu.. passar det dem?

    1. theresewickman

      Legoland var helt underbart! Jag kan starkt rekommendera att åka dit, utan att ljuga så var det vår bästa resa någonsin. Inget ställe i Sverige erbjuder så mycket glädje & olika saker på en nöjespark som Legoland. Skulle dock rekommendera att åka dit innan säsong eller strax efter för att hinna utnyttja så mycket som möjligt. Vi åkte innan skolavslutningarna runt 10 juni & vi behövde inte stå i en enda kö medan ett par veckor senare var ett par vänner där & dom kunde få stå & köa över en timme på varje karusell.. KRAM

  3. Veronica Söderqvist

    Men så smart! Nu är mina barn rätt stora men det är ju aldrig för sent att börja! Något att tänka på om det ev blir några barnbarn i framtiden.
    Lycka till med förlossningen. Kramiz ?