Therese Wickman

HON KAN VERKLIGEN SITT JOBB!

( I ett samarbete med Sofia på Salong 127 kvadrat )

 

 

I måndags hade jag tid hos Sofia som fixar mina fransar. Jag har sagt det förr & jag säger det igen, vad skulle jag göra utan henne?

Jag började med fransförlägning för några år sedan & skulle idag aldrig klara mig utan det. Känslan att vakna upp på mornarna, snygg & fräsch utan det minsta smink på sig är en dröm för en småbarnsmamma & speciellt nu under graviditeten..

 

Något som Sofia också fått hjälpa mig med då & då är att plocka & fixa mina ögonbryn. Jag ska vara ärlig, jag är 32 år gammal men har fortfarande inte lärt mig att plocka mina ögonbryn, jag klipper dom med en nagelsax.. Jag vet, det är kanske galet, men jag har verkligen ingen aning om hur man formar dom på bästa vis & jag blir lixom aldrig nöjd & det kan ta mig extrem lång tid att ens bli halvnöjd. Det slutar med att jag blir frustrerad & struntar i det 😉

 

I måndags när jag var hos Sofia så fick jag prova på BROW HENNA, vilket är en färg som färgar bryn & hud & ger en lätt tatueringskänsla. Hållbarheten är upp till 6 veckor, innehåller inga kemikalier samt att det stärker & vårdar brynen & jag är så vansinnigt nöjd, äntligen ett par bryn jag slipper plocka & måla varenda dag.

Sofia som är specialist på fransar, bryn, spraytan mm har precis gått denna kurs för att lära sig att göra Brow Henna så just nu erbjuder hon sina kunder denna behandling för 450 kr i stället för ord pris på 595 kr. Frågar du mig är det så värt det. Men jag är inte heller en höjdare på smink & vill heller inte lägga större delen av morgonen på att sminka mig..

 

 

På dessa bilder här ovan har jag inget smink överhuvudtaget. Då kan ni förstå hur mycket fransar & bryn egentligen gör.

Sofia erbjuder inte bara mina läsare rabatt på Hennbryn utan också 20% rabatt på ett nytt sett fransar, samt spraytan för endast 199 kr ord pris 350 kr om du uppger koden theresevår vid din bokning & koden gäller April ut. Var noga med att dessa unika priser gäller endast hos Sofia på Salong 127kvadratskönhet 

Passa på att boka din tid inför alla härliga Jippon & firanden som kommer med våren!

 

 

Antingen går du in HÄR & bokar din tid online eller smidigast att ringa salongen på nummer 019-127007 & samtidigt be om Sofia som utförare & uppge rabattkoden theresevår.

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Mina bryn är oxå i hennes våld, jag är värdelös på att plocka brynen ja oxå ??? Super duper duktig o så go tjej ?