Therese Wickman

FÖRLOSSNINGEN PÅ G?

Ljuvligt att vakna upp & känna att man är på banan igen.

I går fick jag lägga alla mina planer åt sidan då jag mådde allt annat än bra. Kände en konstig trötthet som gjorde att jag sov nästintill hela dagen samt ett illamående & ett rejält tryck nedåt.

Några av mina läsare trodde kanske att förlossningen kunde vara på G & ska jag vara ärlig så trodde även jag det för en stund. . Men som det känns idag så får jag nog vänta till Igångsättningen, för nu mår jag mycket bättre & känner mig pigg, fräsch & glad.

Den där känslan av trycket nedåt & ont i ljumskarna är dock fortfarande kvar. Varje gång jag sätter mig på huk eller går på toaletten så känns det bokstavligt talat som om bebisen huvud ska komma ut & den känslan kände jag aldrig med Ellah & Kidh, även om det var ett påtagligt tryck nedåt i slutet av graviditeten, men inte alls som nu.

Barnmorskan förklarade sist jag var hos henne att det inte var konstigt att det kändes som om huvudet skulle komma ut då han tydligen inte bara ligger fixerad utan också väldigt långt ner för att ”bara” vara i vecka 36 sade hon. Fler som haft barn som legat långt långt ner flera veckor innan beräknad BF?

Kidh är förkyld, ingen feber men snorig & extra mammig såhär i slutet av graviditeten så han spenderade dagen med mig hemma igår & likaså idag. Hans egna ord var: Mamma vi får passa på att gosa & stanna hemma nu när vi kan för i höst då har jag skolplikt & måste gå även om jag helst vill vara hemma med dig <3

 

 

Hoppas du får en fin dag, här ska vi grilla i kväll då det ska bli över 20 grader här i Örebro. Men först ska viktiga samtal ringas, mail ska besvaras, jobb ska göras & massa andra måsten från min To do lista…

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabella

    Min 2a, fixerade sig väldigt tidigt v.30 och låg med huvudet så långt ner att barnmorskan hade svårt att känna det, (v.34)men hon stannade inne tills dagen innan bf i alla fall. ?