NÅGON SOM TESTAT? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

NÅGON SOM TESTAT?

Helt otroligt att vi redan är inne på sista dagen här uppe i Fjällen!

 

Hela veckan har vi bjudits på strålande sol & även om jag inte kan åka skidor har jag försökt vara så delaktig jag bara kan.  Jag är med till backarna, njuter av solen & står & hejar på barnen när dom åker & som här om dagen också deltog i sin första Slalomtävling.

Vi har tagit en tur upp till Toppstugan för en god fika i solen & här om dagen överraskade jag barnen med att åka Hundspann tillsammans ,vilket blev en otroligt populär överrakning. Kidh har ett flertal gånger sagt att han önskar sig en tidsmaskin så han kan åka tillbaka i tiden & åka Hundspann om & om igen. 🙂

 

I början av veckan gick det bra med graviditeten men desto längre in i veckan jag kommit & med alla promenader upp & ner i dålig terräng så lider jag just nu av fruktansvärd foglossning, så pass mycket att jag gråter mig till söms vissa kvällar. Tänkte boka en tid hos sjukgymnasten när jag kommer hem för att prova en tens apparat. Någon som använt sig av det? Hjälper det något?

 

 

Nu ska vi njuta av sista dagen här i Sälen & fira Påsken storslaget med Skidåkning, påskbuffe , utomhusafterski & äggjaktsletande..

Hoppas du får en fin Påsk!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Norrländskan

    Jag lider också av hemska foglossningar o har gjort de i princip halva graviditeten (är i vecka 32 nu). De som hjälper mig är att sova med en lite större hård kudde mellan knäna. De gör iaf så jag lyckas somna på kvällarna, utan kudde är de hopplöst för min del. Däremot fick jag pröva en tens apparat för ca 1.5 år sedan i samband med en arbetsskada i ryggen. Smärtlindingen höll endast i sig ett par timmar för mig sen var jag fullt smärtpåverkad igen så för mig fungerade tyvärr inte den formen av smärtlindring. Men du kan ju alltid höra med en sjukgymnast, tens verkar ju funka för vissa iaf annars sitter dem ju inne med flera andra hjälpmedel man kan få utprovade.

  2. Anna

    Hade ingen foglossning men mycket ryggvärk och använde mig av tens och det hjälpte för mig.Hade den även en stund på förlossningen, blev igångsatt 15 dagar efter Bf och eftet en dos kl 11 var värkarna i full gång 11.15 sen föddes han 13.19

Annons