VAD ÄR EGENTLIGEN RÄTT ELLER FEL? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VAD ÄR EGENTLIGEN RÄTT ELLER FEL?

Nu händer det grejor här i Sälen!. Jippo efter Jippo i Skistars evenemangskalender i och med att det är Påskvecka.

Barnen frågar ivrigt när Påskaharen kommer komma på besök & vilken dag man egentligen kan/ska gå Påskkärring? Hemma i Örebro går man alltid på Påskafton medan i Stockholm så går man Skärtorsdagen, vilket är idag. Det gör allt lite förvirrande nu när vi är i Sälen, vilken dag ska man gå på här? 😉

 

Efter en hel dag på Skidor är det skönt för barnen att ladda upp energin med lite frukt & våfflor. Försökte få till Påskharar så här Skärtorsdagen till äran, men inser att dom mest ser ut som små möss istället 😉 Tur barnen gillade dom ändå!

 

Ha en fin Skärtorsdag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.