Therese Wickman

DU KAN FORTFARANDE SE ELLAH & KIDH PÅ TV!

Godmorgon vännen!

Har du sovit gott? Jag dricker mängder av kaffe & lever på hoppet om att snart börja känna mig lite levande. Har sovit extremt dåligt dom sista nätterna och jag kan räkna dom två sista dygnets timmar på en hand.  Är så trött så jag bara vill skrika rätt ut, gråta en skvätt & skita i alla dagens måsten. Tänk om det ändå vore så lätt!?

 

Jag känner mig orolig, stressad, en smula ångest & kan verkligen inte sova.. Hör det till graviditeten eller någon som kan veta varför?

 

Förresten, Vad roligt att ni var så många som såg Ellah & Kidh på tv i går kväll. Vi som missade förhandsvisningen tidigare i år fick också se serien för första gången & jag kunde knappt hålla tårarna borta. Så extremt duktiga dom var & så kul dom hade det!

Vi skålade i bubbel & åt fin middag kvällen & premiären till ära!

 

För er som missade så finns avsnittet att se på Svt Play HÄR 

 

 

Tidigt i morgon bitti styr vi bilen mot Sälen & en veckas fjällsemester väntas. Dagen idag kommer gå åt till att packa det sista, inhandla dom sista sakerna & förbereda allt så det bara är att hoppa in i bilen i morgon bitti.

Någon som ska till Sälen nu till veckan?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman

    Jag är också inne i en sån period (dock ej gravid – tror jag, haha) – vaknar jättemånga gånger under nätterna och är helt slut under dagarna. Någon sa att det kunde bero på vårtrötthet (?) för att solen börjat kika fram, men jag vet inte. Hoppas det går över för dig snart iallafall!
    Kram <3

    1. theresewickman

      Ja det är aldrig roligt att vakna stup i kvarten under nätterna, det enda man vill göra är ju att sova 😉 Kanske har du rätt 😉 Tur man känner sig piggare av solen i allefall. Hoppas sömnen blir bättre för dig snart! KRAM

    1. theresewickman

      Vad kul att du såg programmet. Ja visst var dom? Dom chockade till och med mig med sina skills 😉 KRAM

  2. F

    Åker du skidor nu när ni är iväg?
    Vi ska iväg nu i påsk med och jag är kluven om jag ska åka skidor eller inte… 🙂
    Hur gör du?

    1. theresewickman

      Nej jag vågar inte åka nu när jag är gravid. Känner att det inte ät värt risken OM något skulle hända ?

    1. theresewickman

      Vad skulle dom säga menar du? Jag är endast ”hemma” & får gravidpenning från mitt förskolejobb då det är väldigt påfrestande fysiskt så här i slutet på graviditeten & det betyder att jag enbart får ersättning från mitt förskolejobb & inte mina sociala medier. Vilket i sin tur betyder att försäkringskassan inte har nånting emot hur mycket eller lite jag tjänar på mitt andra jobb… Ha en fin dag! 🙂

  3. Tina

    Så kul att de varit med på tv, det måste jag kolla på sen ? Nu menar jag inte att komma med några pekpinnar men tänk på att man helst inte bör dricka mer än 3 små koppar (1,5 dl per kopp) kaffe per dag. Du har säkert redan koll på det men jag är beräknad nästan samtidigt som dig och har ganska nyligen börjat gilla kaffe igen så jag läste hur mycket man fick dricka. Blev förvånad över hur lite jag tyckte 1,5 dl var så jag fick hälla ut nästan hälften ur min stora frukostkopp efter att jag måttade ?
    KRAM