HUR LÄNGE HAR VI VARIT TILLSAMMANS? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

HUR LÄNGE HAR VI VARIT TILLSAMMANS?

 

Jag fortsätter att svara på era frågor som kom in under frågestunden!

 

Hur länge har du & Constantin varit tilsammmans?

För att bo ihop & vänta barn tillsammans så känns det som om vi varit tillsammans jättelänge, men det är faktiskt “bara”  tio månader.

 

Pratar du med Totte något?

Nu var det ganska längre sedan sist vi pratade, vi önskade varandra God jul i vintras men innan dess så var det nog i somras. Jag, min vän Sanna & Constantin var på besök i Göteborg & lånade faktiskt hans lägenhet  när vi var där & umgicks under en dag.

 

Ångrar du ditt sista val i ensam mamma söker?

Nej det kan jag inte påstå att jag gör.! Man kan ju inte styra över sina känslor, även om jag är ganska säker på att jag hade fått ut mer av det jag sökte i en relation om jag valt Kristoffer. Han var mogen, hade barn sedan innan & visste vad ett familjeliv innebar & ville gärna leva precis så & han var vansinnigt kär i mig.

Men mina känslor i slutvalet låg hos Totte & jag visste redan att det var en stor chansning att välja honom. Han kändes mer omogen & inte riktigt redo för familjelivet även om han hade ett fint hjärta & en stor charm som jag föll för. Men jag lätt mitt hjärta välja & det ångrar jag inte, för hade jag valt annorlunda så hade det ändå inte fungerat då dom rätta känslorna inte fanns där från min sida..

 

Vad är ditt drömyrke?

Ska jag vara ärlig så vet jag inte? Jag har aldrig haft stora drömmar inom jobb, mer än att jag vill ha ett jobb som ger mig så mycket tid som möjligt med mina barn.

 

Vad jobbar C som?

Han har fram till nu jobbat med måleri & tapetsering men har nyligen fått en ny anställning på HSB där han kommer hjälpa boendena med diverse med start från 1 April. På det nya jobbet kommer han arbeta mellan  7-16 och slipper alla kvällar & helger & det är vi SÅ glada för, speciellt nu när bebisen anländer.

Vill C bo i Sverige och i så fall ska han lära sig svenska?

Ja ,han vill bo här och ser sin framtid i detta land. Han går på svenska kurser 3 gånger i veckan sedan ett par månader tillbaka & han tycker det är jättekul, även om språket i sig är ganska svårt att lära sig.

Vilket språk kommer ni lära bebisen?

Bebisen kommer nog bli tre språklig om jag svarar rent spontant? Jag kommer prata svenska, & med tiden säkert även Constantin även om hans första val förmodligen kommer vara Rumänska & när vi alla pratar med varandra så använder vi oss av engelska.

Vilka barnkläder tycker du är bäst?

Oj ,vad svårt!  Jag har egentligen ingen sådan där favoritbutik där jag handlar dom flesta utav barnens kläder, utan jag fastnar mer för ett plagg & köper det. Men om jag ska dra tre favoriter så får det bli Lager 157, Milk Copenhagen & Zara.

Vilken resturang äter du helst på?

Hmm, antingen Pinchos eller Sushi Yama tror jag 🙂

 

Kommer ni på fler frågor så är det bara att ställa dom här nedan i kommentarsfältet!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika K

  Så impad att ni pratar engelska även barnenverker haka på , min son är lika gammal som K. K verkar ochdå haka på engelskan <3 ni är så fina. Kram

 2. Filippa

  Hej fina! Frågan kanske redan har ställts, men min fråga är: hur träffades ni?🙂
  Ni är så fina! Kram från mig 💜☀️

 3. Natali

  Jag har länge funderat på barnens biologiska pappa. Finns han fortfarande kvar i bilden/har dom någon kontakt med honom? 🙂 (inte följt dig så länge, så missat det)

 4. Liza Weiner

  Hej! Är ju inget måste att svara men jag frågar ändå. Kommer du och C att gifta er? Och en annan fråga är ska eran son döpas? Ha en bra kväll. Kram ♥️♥️

Annons