Therese Wickman

NÄR BÖR MAN RINGA TILL FÖRLOSSNINGEN?

( Detta inlägg innehåller adlinks )

Nu äntligen är min dator lagad så i morgon kommer nya filmer upp, håll utsikt på vår Youtubekanal!

I går fick Constantin besked om att han fick jobbet som han sökt. Jag är så innerligt stolt över honom , speciellt då det var över 60 andra sökande & att han inte kan så bra svenska än.

Constantin har i vinter fått chans att jobba lite extra hos detta företag på timmar & under dessa tillfällen har han visat vilken fantastisk man han är & vilket jäkla glöd & driv han har inom sig, så han fick jobbet!

Känner sådan lycka för hans skull & i helgen ska han bli firad! Jag har bokat bord på en Resturang bara för honom & mig, en överraskning som han än så länge inte vet om & som han förmodligen kommer uppskatta, speciellt då vi inte fått så mycket romantiskt tid tillsammans på sista tiden, bara han och jag <3

Nu ska vi krypa ner i sängen & slå på en film & hoppas på att mina förvärkar som hållit i sig över en timme vill släppa. För visst kan det inte vara på G än?

28535658_10213314803857341_892342015_n

Taklampan hittar du HÄR, Överkastet HÄR, Kuddar, HÄR,

Update: Kanske bör ringa in till förlossningen? Värkarna avtar inte utan ökar i smärta i stället? Känns olustigt såhär tidigt men vill samtidigt inte vara en ”jobbig” gravid kvinna som ringer i onödan!?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    RING! JAg fick väldans ont, speciellt i ryggen, men tänkte att det var foglossning (första barnet, så visste ju ingenting om hur det ska kännas). Till saken hör till att jag var i v.25 så tankar som ”men det är för tidigt” och ”det borde väl kännas mer” dök upp i huvudet. Nu sitter jag i skrivande stund på en neonatalavdelning då vår flicka faktiskt kom ut samma natt. Så jag tycker att du borde ringa och du får absolut inte känna dig jobbig. Kram till er!

  2. Anna

    Ring in och hör vad dom säger!! Jag hade förvärkar som inte släppte förra veckan och min BM sa i fredags att jag skulle ringt in, så kunde dom gjort en koll. Inget jag tänkte på just då…