Therese Wickman

MARCUS & MARTINUS KONSERT SAMT TRÄFF BACKSTAGE!

Vilken kväll barnen fick uppleva i går!

Jag tror fortfarande inte dom hunnit smält allt ännu och båda två, speciellt Ellah svävar fortfarande på rosa moln.

Killarna var helt amazing. Tror jag sade samma sak även förra året efter konserten? Men dom är så himla ödmjuka, kärleksfulla & grymma både på scen och utanför. Tyckte så himla synd om dom i går när man klart & tydligt kunde se hur sjuka dom egentligen var ( hade influensan) men trots det mötte dom barnen med ett leende och bjöd ett fullsatt Globen på en rejäl show!

28175691_10213240497799736_1184658052_n

28176057_10213240496799711_1212333644_n

28308506_10213240498559755_1148613991_n

28176244_10213240497479728_1937363932_n

 

Törs nästan snart säga att jag är lika stort fan av dessa tvillingar som barnen 🙂

Gillar du eller ditt barn också M&M?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Kul att de fick träffa sina idoler. Men de skulle inte ställt upp på att hålla om och ta foton med barn och de hade influensa. Kidh fick ju det stackarn! Hoppas resten av familjen klarar sig. Kram ❤️

    1. theresewickman

      Kidh fick garanterat sin streptokocker från någon i sin klass, mer än halva klassen ligger insjukna nämligen… Tack, det hoppas jag med <3

      1. Anna

        Krya på er! Jobbar själv på förskola och flera i min familj som bor på olika håll i Sverige ligger sjuka. Hata vabruari! Kram på er ❤️

  2. Malin

    Men ”kom igen” och ”Irma” nu får ni väl för fan ta och ge er! Lägg av och kommentera om ni inte har något vettigt att säga! Så lätt att sitta bakom en skärm och tycka till.

  3. Veronika

    Hej Therese. Har följt dig länge och tycker du är en underbar person och du verkar vara en underbar mamma som lyckats uppfostra så fina barn.
    Jag skulle vilja fråga dig hur du ser på barnfetma och risken för barndiabetes? Alla vet att ingen mår bra av för mycket socker och att man lätt kan försvara sig genom att säga att ens barn ”i det stora hela äter bra” men att de får ”unna sig” ibland också. Hur ser du på intag av socker när det gäller barn?

        1. theresewickman

          Säger man så om ett barns kropp? Vad ger dig rätten att påpeka en 8 årings kropp och vem är du att bestämma vad som är en ”normal” kropp? Och varför tror du att hon får massa socker?

          1. Veronika

            Håller med! Man ska definitivt inte kommentera någons kropp! Men faktum kvarstår att det verkar cirkulera en del socker i eran kost och risken ökar då såklart med en massa sjukdomar som följd! Hur tänker du kring det? Som förälder har man ju ett ansvar och har man själv problem med socker eller är sockerberoende så är det lätt att man lägger på ens barn det också tyvärr.

          2. theresewickman

            Hur kommer det sig att du tror att det cirkulerar en hel del socker i vår kost? Att jag då och då delat bilder på en Gottetallrik på mina sociala medier eller att jag bakat Semlor på semmeldagen? För några bilder på vår frukost, lunch eller middag har jag väl sällan delat med mig av?
            Jag är extremt noga när det kommer till sockerintag på barnen. Visste du att mina barn inte äter lördagsgodis eller dricker läsk på helgen som dom flesta andra barn eller att dom aldrig dricker Oboy eller yougurt med någon smak till frukost.Vi lagar också alltid vår middag från grunden och köper väldigt, väldigt sällan halvfabrikat. Det roliga är att hade du/ni inte tyckt att Ellah var lite mullig så hade ni förmodligen aldrig ens kommit på tanken att kommentera detta med socker & det är det som gör mig så enormt ledsen. Ni sitter bakom en skärm och slänger ur er åsikter om MIN dotter, att ni tror att dom får massa socker varje dag som gör henne mullig. Fakta är att vi till och med gått till doktorn då dom misstänker att hon har något fel på ämnesomsättningen. Vi har tagit bort så små saker som mjölk till lunch, för att eventuellt se någon skillnad då dom största faktorerna som ökar barnfetma som småäta, ingen fysiskt aktivitet, massa godis osv inte gällt Ellah. Jag tycker SÅ synd om henne, inte för hon hon har anlag att vara lite mullig, utan för att folk dömmer, dömmer så jäkla mycket och tror hon äter mycket och är ohälsosamt.Hon är 8 år och ALLA ser olika ut! Sanningen är att hennes bror, som är smal som en sticka äter dubbelt så mycket som Ellah, men honom skulle ingen påpeka att han åt mycket utan i stället berömma. Det är bra att du äter, då växer du och blir stor har jag hört MÅNGA säga till honom.
            Jag tycker det är viktigt med en hälsosam kost, men jag tänker inte ta i från barnen att få äta en semla på semmeldagen, eller godis på påsk, eller nån gång äta på mcdonalts, för det är vad vi får i oss i vardagen som spelar roll.

            Det gör mig ledsen att vuxna människor kan sitta och påpeka ett barns kropp och anta saker utan att veta fakta. Varje dag känner jag att det är orättvist mot Ellah, hon går på 3 fasta aktiviteter, rör på sig, äter väldigt sällan onyttigt och ändå har hon anlaget att vara mullig, vilket gör att inte bara barn, utan också vuxna människor påpekar hennes kropp negativt? Men hennes bror, äter som en häst och är smal som en pinne och honom vill folk ”göda”..

            Det finns flera sätt att ställa en fråga om kost & socker, men rena rama påhopp om min dotters kropp är kränkande och otroligt sårande. Glöm inte bort att ni ser en LITEN del av vart liv, ni vet inte vad som händer bakom fasaden….

          1. Veronika

            Tack för ditt svar! Det var precis därför jag formulerade mig som jag gjorde och undrade över hur du såg på barnfetma, diabetes etc. just för att vi läsare inte vet exakt hur det står till hos er till 100%. Någonstans kanske man får vänta sig en massa frågor och antaganden om ens liv som bloggare just för att man inte visar sitt liv till 100% i bloggen. Vet dock inte om jag kan hålla mig dig om att det endast rör sig om en semla på semeldagen eller lite godis till påsk. Vad jag minns så har du skrivit om att du gärna sätter igång med julstämningen tidigt och bakar mycket kring jul och innan och hur en och annan lussekatt eller vad det nu kan vara slinker ner på en vardag. Tror att det är såna tillfällen man helt enkelt inte tänker på och inte ”räknar” som att man äter gottesaker, Och även fast man lagar mat från grunden och inte köper halvfabrikat betyder det inte automatiskt att det är bra. Tyvärr finns det mycket dolt socker som gömmer sig i ”färska” råvaror också som man inte tänker på. Jag menar inte att anklaga dig eller liknande, bara kanske gör en medveten om att det finns så himla mycket socker i små barns liv som man kanske inte tänker på och då i längden förstör man för de små liven av ren okunskap istället för att ge de bra byggstenar som får de att utvecklas och växa som de förtjänar! All kärlek till dig! ❤️

        2. Alma

          Totti. Varför skulle Ellah ha anlag för övervikt? Hon är väl precis lika stor/liten som andra flickor i hennes ålder.

        3. Millan

          Totti och C/O. Att hoppa på små barn angående deras utseende är en av de värsta sakerna ni kan göra!!! Är ni,, eller ska jag säga du?? vid alla dina sinnens fulla bruk? Tror inte det…… Flickor och pojkar växer helt olika och flickor kommer i förpuberteten i den åldern hennes dotter är. Båda barnen har samma pappa? Så då bör de ha samma anlag…… Sen finns det helt olika kroppsbyggnader på människor, men det kanske du/ni har missat?? Jag är en av dem som aldrig kan bli 175 cm och se ut som en barbiedocka, för jag har inte de förutsättningarna. ”fel föräldrar”
          Jag fick nöja mig med att bli 156 cm och bli lite satt i kroppen. Men vet du? Jag är omtyckt som jag är, fast jag inte är pinnsmal. eller har ansiktet fullt med botox, eller massa ”skönhetsoperationer” som man tydligen är tvungen att göra för att duga idag.

          Fy faaan säger jag bara. Gå och gräv ner er. Eller skriv i ditt riktiga namn din jävla fegis! Men det vågar du väl inte.
          Ovasett om Therese och hennes familj är ”offentliga” så är de människor med känslor, ni har ingen rätt att skriva nedlåtande om varken hennes familj eller någon annans.. Alla människor är olika!! Och tur är väl det..

    1. Tessan

      Man får dock inte barndiabetes eller typ 1 som det heter av för mycket godis och sötsaker…det är en autoimmunsjukdom och innebär att immunförsvaret attackerar de friska insulinproducerande cellerna och gör dom sjuka. (Alltså vem som helst kan drabbas) Tråkigt att man inte ens kan fakta innan man drar av en sån kommentar! Ellah är dessutom jättefin! Ha en fin dag ❤

      1. theresewickman

        Jaa Ellahs bästa vän har diabetes så vi sitter också på en hel del fakta. Håller med dig om att det är tråkigt att folk bara kläcker ur sig saker! Tusen tack, det håller jag med om att hon är <3

    2. Tessan

      Man får dock inte barndiabetes eller typ 1 som det heter av för mycket godis och sötsaker…det är en autoimmunsjukdom och innebär att immunförsvaret attackerar de friska insulinproducerande cellerna och gör dom sjuka. (Alltså vem som helst kan drabbas) Tråkigt att man inte ens kan fakta innan man drar av en sån kommentar! Ellah är dessutom jättefin! Ha en fin dag ❤

  4. Kom igen

    Ja ni må ha varit få genom Sony Music men i det stora hela var ni inte så unika. Det var bra många fler där utöver dem som just Sony Music bjudit in.
    Sen kan man tycka det är respektlöst mot artisterna att tvinga på dem detta i och med att de var krassa. Men va sjutton, ni fick ju en bild!

    1. theresewickman

      Om du menar på konserten så var det väldigt många fler mer än vi då det var fullsatt. Detta med ”träffen” innan var vi enbart ca 15 personer, b.l.a fru Reinholt & Yayanomi om du följer dom på instagram? så många och många kan jag inte hålla med om & det är klart man då vill ta chansennär den förmodligen ALDRIG kommer komma igen 😉
      En sak är säker, dom tvingar inte dessa killar till någonting, detta är deras ”jobb” och dom tar väldigt bra hand om dessa killar. B.l.a ställde dom in en likadan träff på fredagen för dom behövde vila i stället, men i Lördags så ville dom verkligen ha sin ”fanträff”. Varför har du så tråkig attityd? Speciellt när du pratar om saker du inte har en aning om.. Hoppas du få en bättre fortsatt vecka 🙂 <3

      1. Kom igen

        Therese du får ursäkta mig om jag upprör dig pga min ”rättframighet” men varför är det så viktigt för dig att försöka få er att framstå som ”unika” och lite bättre än alla andra? Mindrevärdeskomplex?! Förstår inte grejen med att uttrycka det flera gånger istället för att endast skriva om ni hade det bra? ”Enbart ca 15 personer” – har du ringt runt och säkerställt detta? Är det viktigt? Hur viktigt? Mega super duper? Hade det stört dig om fler barn fick chansen att träffa dem? Barn som verkligen förtjänade det? Vars föräldrar kanske betalat för att förverkliga deras drömmar och gå på konserten, eller varför inte barn som inte hade förutsättningarna för att gå på den? Tycker det är så otroligt osolidariskt mot medmänniskorna att hävda att man är mer unik än någon annan! Vad ger du för signaler till dina barn? Precis sånt jag lär mina barn att de inte ska tro, alla kompisarna är lika mycket värda. Om det är något som jag tycker ni ”influencer” ska ta till er så är det att kravställa istället för att dra nytta av alla gratisevenemang. Varför inte highlighta organisationer som behöver stöd eller dylikt? Sett Jonas Gardells fantastiska insats på bl.a. Facebook nyligen? Misstänker att du inte har en aaaaaning om vad jag pratar om, men läs dina senaste inlägg ett par gånger. Att jag inte har en aning om saker ska du inte uttala dig om för du har ingen aning.

        1. theresewickman

          Ursäkta mig!!! Vet inte ens vart jag ska börja svara på ditt långa påhopp!
          För det första ser jag absolut oss inte som bättre än någon annan. Att du ens säger dom orden tyder på att du inte känner mig överhuvudtaget.
          Vart får du i från att jag inte skulle kunna glädjas över om alla barn i hela världen fick chansen att träffa Marcus & martinus, ingen hade blivit gladare än jag.. Jag skrev inte ut i ett inlägg att vi var endast 15 stycken som träffade dom backstage, utan jag besvarade ett påhopp om att det var oansvarigt av mig som mamma att låta mina barn träffa M&M om dom hade feber & att det förmodligen var jättemånga som fick träffa dom. Ville förtydliga att denna chans var unik och förmodligen aldrig kommer komma igen, men vad har det att göra med att jag skulle anse oss som större än någon annan? Att jag berättar om min tacksamhet för denna unika upplevelse då jag VET hur mkt det betyder för Ellah & Kidh, gör det mig missunnsam för någon annan? verkligen inte!! Säger som jag sagt till dig flera gånger när du kommer med oskyldiga påhopp mot mig. Du behöver inte läsa min blogg om du inte gillar den…

          1. Kom igen

            Varför är det viktigt för dig att flera gånger nämna att ni är ”unika” och just det jag menar, inte många andra får chansen och så nämner du bara några influencer som fått den? Du är inte missunsam för det finns inget att vara missunsam på i och med som du själv nämner – ni var bara 15 personer ca som fick chansen och jag gissar på att stackarna som gick miste om sin chans på fredagen inte var influencer.
            Jag tycker inte det var oansvarigt mot dina barn att träffa dem, där tolkade du fel. Tror inte riktigt du läser vad jag skriver för dina svar hör inte riktigt ihop med mina frågor.

          2. theresewickman

            Jag sade inte heller att det var DU som påstådd jag var oansvarig gentemot mina barn, utan att JAG svarade på en kommentar där jag då nämnde att vi var 15 stycken PÅGRUND av denne persons kommentar.. Kanske är du som ska läsa vad jag skriver 😉 Tycker det är supertråkigt att du tolkar vår enorma tacksamhet som om vi är missunnsamma, verkligen inte. ”Stackarna” som gick miste på fredagen var till största sannolikhet influenser också eller ”vinnare” i några av dom tävlingarna som pågått, precis som under lördagen.. Detta är en del av vårt jobb när man jobbar som influenser, att promota och lyfta företag eller artister. Det du dock inte ser är allt hårt arbete som ligger bakom och det är klart jag gläds åt att mitt hårda slit gjort att mina barn fick chansen att träffa sina största Idoler. Hade jag kunnat bjuda med mig 100 till så tro mig, då hade jag gladeligen gjort det! Vart har jag nämt flera gånger att VI är UNIKA? Kanske nämnt att detta är en unik upplevelse , men att VI skulle VARA unika tror jag du tolkat helt själv, för det är SÅ långt i från sanningen som det kommer….

          3. Eliza Ögren

            Hej! Jag och min 9-åriga dotter var på samma m&g träff på lördag 17/2. Vi KÖPTE våra biljetter och eftersom hon är under 12 måste hon ha med sig en vuxen person som också var tvungen att köpa samma biljett. Alltså fick vi betala ca 4500:- för dessa!!Min dotter hade längtat sedan jul att få träffa M&M, hon fick biljetten i julklapp.Väl på träffen fick vi order från m&m-teamet att INGEN fick krama el beröra M&M pga smittorisken. Det var läkarens ordination! Vi var ca 30-40 personer på träffen. Ingen av oss fick krama M&M. Min dotter hade velat ha en autograf MEN det fick hon inte heller pga smittorisken!Hon hade med sig sin bok och t-shirt och t om egen tuschpenna för detta.Vi fick bara!!! max 30 sek med M&M för foto sedan fick vi lämna lokalen och gå ut i arenan. Dottern fick inte ens en liten pratstund med dem. Jag kan tillägga att vi bor ca 150 mil från Stockholm i norra Sverige. Vi tog ledigt från skola och jobb för att kunna vara med på träffen och konserten. Vi betalade inte bara biljetten utan också resa,boende, ledighet mm Jag tycker det är tråkigt att det gör skillnad på sina fans. Om M&M är sjuka och läkaren har ordinerat total avhållsamhet från beröring ska det gälla ALLA oavsett ålder och hur man fått tag på sin biljett.
            De flesta barn idag gör reklam för M&M på sociala medier likaså min dotter. Min dotters stora dröm var att få träffa M&M och jag har också jobbat hårt för att min dotter skulle få träffa sina stora idoler MEN tyvärr fick vi som inte blivit sponsrade av Sony music och som betalat för sin biljett gå som förlorare från denna m&g träff!Vi fick istället ha en pratstund med personalen och truckförare nere i källaren backstage.Jag är arg och ledsen för min dotters skull. Hur förklarar man för sitt barn att vissa barn får krama och dansa med M&M men inte du!?

          4. theresewickman

            Förstår att du blev ledsen.. Men vi fick exakt samma direktiv och träffade killarna max 30 sekunder också och fick inte heller några autografer. Denna träff med fansen ställdes in på Fredagen för att grabbarna var så himla sjuka och nu valde dom att ha den på lördagen ändå för sina fans skull. Tycker det var stort att grabbarna ens orkade ställa upp på detta och vi ska nog vara glada att vi fick till en träff överhuvudtaget, även om alla barn skulle vilja ha kramas, autografer och längre pratstund med dom. Men vi fick samma information, INGA kramar och INGET prat då dom skulle spara på rösterna och inte smitta några.. Varför tror du vi fick längre tid med grabbarna? Tror vår träff såg ungefär likadan ut? <3

    1. theresewickman

      Killarna kramades inte och var inte allt för närgångna som dom annars vill vara sina fans. Att stöta på folk som har halsont och feber i dessa influensa tider är ganska så omöjligt. Dom kan lika gärna bli smittade av någon i affären, av kompisarna eller någon från skolan. Så att tacka NEJ till chansen att träffa sina Idoler för att dom hade ont i halsen tog jag beslutet som deras mamma att inte göra. Dom är dessutom lediga hela denna vecka för sportlov & denna chans var nog den första och enda gången dom hade till att få träffa dom 🙂

      1. Irma

        Hur genomtänkt var detta svar då? Mer än gärna risken att bli smittad ? Vad är viktigare än hälsan? Kom igen Therese, utsätt inte barnen för din mediahunget. Det straffar sig.

        1. theresewickman

          Killarna hade ont i halsen och en av dom började få feber, det var inte direkt svininfluensan dom hade. Barnen har större chans att bli smittade i skolan än vad dom skulle ha av 3 min träff med sina största Idoler..
          Varför har du så tråkig attityd? Mina barn ÄLSKAR Marcus & Martinus & nu fick vi chansen att se deras konsert och också träffa dom en kort stund backstage, vem skulle inte vilja ge sina barn det om man fick tillfälle? Detta var en dröm som slog in för mina barn. Vad har det med media att göra & vad är det som straffar mig? Förklara gärna hur du tänker? Vad straffar mig, genom att jag förverkligar mina barns dröm?

        2. Millan

          Mediahunger?? Vad har det med att hennes barn fått träffa sin idoler att göra??!! Stör du dig så läs någon annans blogg som du kan irritera dig på. Ingen som tvingar dig att vara här inne,
          Influensan eller andra smittsamma sjukdomar kan du råka ut för vart du än är, det är alltid någon som bär på smitta i dessa influensatider.
          De som satt bredvid på konserten eller i matkön i affären, klasskompis eller arbetskamrat kan också smitta
          ….. Tycker du att man ska sitta hemma utan att gå ut när influensan går bara för att inte bli smittad? Tror Therese är tillräckligt smart för att kunna ta kloka beslut tillsammans med barnen utan att du behöver kommentera det.

          1. Eliza Ögren

            Hej! Jag och min dotter var på samma m&g träff i lördags. Vi var ca 30-40 personer på träffen. Eftersom M&M var sjuka och smittorisken stor fick INGEN av oss krama el beröra M&M!Det var läkarens ordination enl m&m-teamet! Är det okej att smitta ner dessa små barn men inte oss övriga? Vad är skillnaden? Min dotter hade gärna kramat M&M men hon FICK inte av M&m-teamet. Kan tillägga att vi KÖPT biljetten till skillnad från Therese som blivit sponsrad. Kanske var det därför hennes och övriga bloggares barn fick lov att krama sina idoler eftersom ingen annan fick det!!!

          2. theresewickman

            När vi kom in Backstage fick vi samma information 🙂 Mina barn fick inte heller några kramar, speciellt inte av Martinus som var den av tvillingarna som var sjuk. Han höll sig på avstånd!!! Tyckte din dotter konserten var bra? 🙂