Therese Wickman

GRAVID VECKA FÖR VECKA – NY FILM!

Så härligt & efterlängtat med Fredag 🙂

Fredagar är min absoluta favoritdag på hela veckan, för då jobbar jag hemifrån enbart med mina sociala medier & lunkar omkring långt in på dagen i pyjamas. Ja om jag inte har något möte inbokat vill säga, då passar det inte så bra med pyjamas 😉

Säger det varje vecka, men kan inte förstå hur snabbt veckorna nu flyger förbi. I morgon går vi ini vecka 28 i graviditeten och jag som förmodligen kommer bli igångsatt om allt blir som planerat kommer ha en liten bebis i min famn om drygt 10 veckor! Kan knappt bärga mig!

Har precis klippt ihop gravidvloggen under vecka 27 som ni nu kan ta del av 🙂

 

Hoppas ni får en fin Fredag. Jag ska efter jobb sätta upp lillebrors Sänghimmel som kom på posten igår & i kväll blir det förmodligen en Sushidejt med C 🙂

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Jag säger bara; OMEPRAZOL!! Jag fick halsbränna sista veckan av andra graviditeten. Tog omeprazol i två dagar och halsbrännan var helt borta ? Lycka till!

  2. Tina

    Gaviscon i flytande form brukar vara bäst för halsbränna som kommer när man lägger sig. Det blir som ett skumlock i magsäcken som gör att du inte får sura uppstötningar och halsbränna.

    Förresten, köpte du någon gravidkudde till slut? 😉

  3. Anna

    Reflux mot halsbränna är superbra. Finns tuggtabletter el vätskepåsar. Kolla med apoteket om du kan ta det när du är gravid. Kram ?