WHATS IN THE BOX CHALLANGE! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

WHATS IN THE BOX CHALLANGE!

Tänk så fort den här helgen sprungit förbi, men än är den inte över och vi ska njuta av denna Söndag till max!

Nu ska vi strax checka ut från hotellet & bege oss ut på stan för en mysig fika någonstans & strosa i några butiker tills vi ska på Alladin senare i eftermiddag! Vi har hunnit bada nu på morgonen nere på Spat här på hotellet, jobbat en stund & njutit av en lång & god brunch. Till detta hotell ska vi bara tillbaka, helst i sommar så vi kan njuta av den fina sjöutsikten och kanske då kan ta ett dopp i det blå 🙂

27994438_10213178331245611_642700766_n

Ellah & Kidh har snöat in sig på det här med olika Challenge. Dom tycker det är SÅ kul & i förra veckan önskade dom att få göra What`s in the box Challenge & självklart tog vi tag i saken och överraskade dom en eftermiddag efter skolan.. Se & njut 😉

Själv hade jag aldrig vågat prova denna Challenge, jag har så svårt att stoppa ner handen när jag inte kan se. Det kan ju vara precis vad som helst där inne & jag tycker inte om att inte ha kontroll över situationen. 😉

 

I veckan kommer det också komma upp en till Challenge på vår Youtubekanal, nämligen när Ellah sminkar Constantin i en Make up Challenge, den får ni inte missa så gå in på vår kanal HÄR & tryck på Prenumerera!

Ha en jättefin dag, nu måste vi checka ut & dra vidare!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons