DET HAR KOMMIT SOM ETT BREV PÅ POSTEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET HAR KOMMIT SOM ETT BREV PÅ POSTEN!

Hej kära vän!

Har du fått en bra start på helgen?

Det är så roligt att ni blivit så aktiva i mitt kommentarsfält & även om jag inte hinner besvara alla personligen så ska ni veta att jag läser, varenda ett och det är så kul när ni delar med er av er erfarenhet, berättar om er eller skickar lite kärlek! Puss på er!

Vi har precis kommit tillbaka från kanske världens godaste frukostbuffe här på hotellet & vilar en kort stund på rummet innan vi ska överraska barnen med att besöka Fjärilshuset.  Hur jag nu ska orka det!?

Hotellrummet vi bokat är helt fantastiskt och jag önskar att jag kunde fått lite skönhetssömn här, men lillebror och min kropp ville något helt annat och jag tror inte ens jag fick en timmes sömn sammanlagt. Var så trött i morse att jag började gråta, ni vet känslan när ögonen svider, och man bara vill dra täcket över huvudet och stanna där under hela dagen.

Detta med dålig sömn har kommit som ett brev på posten dom senaste dagarna. Har fått en rejäl halsbränna som bränner i hela bröstet när jag lägger mig för att sova, lillebror bökar runt som mest mitt i natten & foglossningen har gjort att mina ben obehagligt domnat bort. Fler som upplevt samma smärta & domningar i benen?

I går när vi kom upp till Stockholm så lunchade vi med Mirka & Carola & jag önskar verkligen att vi fått mer tid tillsammans, men jag hade ett inbokat möte som väntade & några timmar tillsammans är ju bättre än inget ? 😉

Eftermiddagen spenderade vi på Mall of Skandinavia där det blev en del Rea shopping till lilla lillebror i magen. ( Visar er bilder senare)  & kvällen spenderade vi i en stor myshög på hotellrummet framför Talang!

27939367_10213169094854707_694158912_n

Kidh hittade ett par högklackade skor, en handväska och en Keps som han tyckte satt perfekt. Skorna & väskan var nog mestadels på skoj, han är vår lilla showman, men kepsen ville han så gärna ha…

27849349_10213169094934709_1365134973_n

Ser ni hur fin han tycker att han är? Min stjärna <3

27849735_10213169094814706_207877972_n

Nu ska jag ta en stor kopp kaffe & få på mig lite smink så jag ser något levande ut. Kan hända att det blir en timmes middagssömn i eftermiddag 😉

Hoppas du får en fin dag så hörs vi sen!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  det sägs att man får en bebis med mycket hår vid halsbränna under graviditeten, båda mina pojkar hade super mycket hår 😏 ( och jag super mycket halsbränna )

  1. Anna

   Jag hade sjukt mycket halsbränna under alla mina tre graviditeter och barnen har fortfarande varit i principhårlösa vid ett års ålder. 😀

 2. Annika

  Det är så jäkla befriande att läsa din blogg. Jag är gravid i v 25, har sammandragningar, foglossning, halsbränna och sover såååå dåligt att jag vissa dagar bara vill dra täcket över huvudet eller utvandra till en öde ö….. att läsa att fler upplever liknande är en tröst även om man såklart inte önskar ngn en tuff graviditet. Njut av helgen! 🙂

Annons