NÄR MAN VILL VARA BÅDE STOR MEN OCKSÅ EN BEBIS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NÄR MAN VILL VARA BÅDE STOR MEN OCKSÅ EN BEBIS!

Hej vännen! Hoppas du mår bra?

Onsdag idag & halva veckan har redan gått, tänk så fort veckorna går. Jag är hemma under förmiddagen då mina jobbtimmar på förskolan behövs på eftermiddagen idag.

Borde kanske jobbat undan i min mailkorg nu på förmiddagen, men i stället har jag sovit som en gris. Så otroligt skönt men framförallt välbehövligt. Nu börjar jag komma i kapp & känna mig lite levande igen 🙂

För några veckor sedan fick vi hem ett jättefint ljusgrått Bärsele av Najell som hängt bredvid lillebrors säng sedan dess. Kidh har ett flertal gånger gått förbi och sagt: Mamma tänk när jag var sådär liten att jag kunde sitta i en sådan. Hängde jag på din mage då?

Min älskade minikille som går igenom en förändring sedan han började i Förskoleklassen uppe i skolan. En del av honom känner sig stor & vill så vara medan den andra delen av honom önskar att han fortfarande var bebis och kunde ligga i min trygga famn & gosa hela dagarna…. Minns att jag upplevde Ellah lika förvirrad & ganska känslosam i samma ålder. <3

I går kom frågan, den som jag sett framför mig skulle komma i veckor…

Mamma, kan inte jag få prova sitta i lillebrors bärsele?

Sagt och gjort så satte vi på Constantin bärselet & Kidh hoppade glatt i. Som han skrattade när han såg sig själv i spegeln hängandes på C mage..

Ett under att han snart 7 år gammal fick plats i selet, faktiskt helt utan problem. Vikten läste jag på innan att den skulle orka Kidh men trodde ändå han skulle vara för stor. Men ikke 🙂  Nu har han fått prova sin nyfikenhet & har hängt tillbaka den på lillebrors plats & berättat för magen att selet är testat och godkänt tills han kommer 😉

27497828_10213082314005240_886808692_n 27497867_10213082313685232_91507989_n

Hoppas du får en fin fortsatt dag. Jag ska dricka upp min kopp kaffe och sedan åka i väg till jobbet..

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann

  BRAV: För det första ska du skriva så invecklade ord och en massa skit så kan du ju faktiskt skriva rätt vilket är ” Komprometterande “. Och för det andra så kvittar det hur barn/vuxna är i detta samhälle. Mobbarna hittar alltid något att mobba för var sig du är smal/tjock stora öron eller stor näsa, ful/snygg. Så tycker att har du inget snällt att säga och inte trivs med Therese inlägg så behöver du inte läsa hennes blogg.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Så du menar att vuxna människor som läser min blogg skulle reta min 6 åriga son som med stor charm & humor kan bjuda på sig själv? Den egenskapen kommer jag aldrig vilja ta ifrån honom och kommer aldrig göra för att han ska “passa in”.. Jag kommer låta han vara sig själv till 100% och om det stör folk är det inte Kidh eller oss det är fel på utan dom, som ens skulle komma på tanken att mobba eller ens kommentera som du!?
   Jag försåt inte riktigt, vad skulle Kidh bli mobbad för??

  2. Ylva

   Kompo-vadå?
   Komprimerade? Komplicerade? Oklart och jag gillar inte att du stavar fel. Du verkar iaf behöva en kram.
   Ha en fin dag Therese och skit i denna underliga kommentar 💓🌷