PERFEKT PRESENT TILL DEN GRAVIDA ELLER TILL DEN LILLA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

PERFEKT PRESENT TILL DEN GRAVIDA ELLER TILL DEN LILLA!

Blir så himla glad när ni visade sådant stort intresse sist för produkterna som min mamma börjat sälja. Eller mamma & mamma , vi valde faktiskt att köpa in dessa tillsammans men hon bär på själva företaget & mitt jobb är väl att komma med tips & råd om olika produkter som hon kan köpa in..

Företaget heter Little Duckling & tanken är att utöka detta än & mer & starta i gång en webbshop men fram till dess går det utmärkt att lägga ordern direkt på mailen.

För enkelhetensskull kan du nu hitta företaget på Facebook och där hittar du all info om produkterna & hur du går tillväga vid en beställning!

Ser fram emot att få börja använda dessa produkter till bebisen. Som jag saknade detta när jag var mammaledig med både Ellah & Kidh & for i väg på Öppna förskolan, till vänner & till shoppingcentrum. Aldrig slog det fel att jag glömde något, om det inte var skeden, så var det muggen och ibland till och med tallriken.. Nu har jag enbart en sak att komma ihåg och som dessutom innehåller allt.

Ska också bli intressant att prova att göra egen Babymat på enkelt vis..

IMG_5004

3fd885d12e0d92c02e2d656ac0396587

24862375_1775064402504988_2075527599036073033_n

berz pink

berz blå

berz gul

 I videon här nedan ser du mer specifikt hur du använder dig av dessa otroligt smidiga produkter!

 

Har du några frågor så besvarar jag dom gärna här i flödet & gäller det en eventuellt beställning så ställ din fråga inne hos Little Duckling här.

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.