Therese Wickman

VI SKA KOLLA PÅ HUS!

Hej fina du!

Måndag & ny vecka. Här är det iskallt, en kyla som riktigt tränger igenom kläderna. Hur har du det hos dig?

Var tillbaka på jobbet idag för första gången på tre veckor & det kändes extra mysigt att få krama om alla barnen & mina kollegor. Hoppas att kroppen vill samarbeta med mig i fortsättningen, för jag älskar verkligen mitt jobb på Förskolan..

Är ivrig & pirrig för på Onsdag ska vi på husvisning i ett jättemysigt område nära en vacker sjö. En stor villa på 6 rum & kök & jag ser verkligen hur fint det skulle kunna bli där inne när vi fått ändra om och satt våran prägel. Min dröm har alltid varit att ha ett stort hus, där man kan bjuda hem vänner & familj utan att trängas & där barnen har en stor trädgård att leka i.

Vi ska på möte hos banken på Torsdag för att kolla på ett lånelöfte & jag hoppas dom godkänner det & att priset på huset inte stiger allt för mycket.

Är redan småförälskad i huset utan att jag ens varit där & jag ser mig själv strosa omkring barfota i trädgården, plantera blommor, se barnen spela fotboll på den stora gräsmattan medan lillebror ligger i vagnen på altanen i skuggan och sover.. Ja ni vet, drömmar 😉

Får se hur det känns & ser ut på Onsdag, inte alls säkert att det känns ”rätt”.

baksidan

baksidan 9

21040488_10211852317256090_590393886_n

Kommer dock sakna vår lilla Oas den dagen vi flyttar <3

Nu är det dags att packa badväskorna till barnen & åka på Simskola!

Hoppas du får en fin vecka!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anita Eriksson

    Hyr du privat eller är det öbo? Bor i Nora o vill så gärna till Örebro då jag har barnen där. Lycka till med husvisningen .Kram Anita.