Grattis på födelsedagen till mig själv & längtan efter Junior! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Grattis på födelsedagen till mig själv & längtan efter Junior!

I dag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag!

Dock gör jag inget stort av det då jag “bara” fyller 32 år, men i morse kom C & barnen in med frukost på sängen & med ett stort fång blommor & sjung för mig. Ska ju erkännas att jag gillar det mer än vad jag erkänner kanske 😉 Ganska mysigt att bli lite extra ompysslad & uppmärksammad!

Har hört små viskningar om att det väntar fler överraskningar för mig i eftermiddag men innan dess ska jag in till Sofia som ska fixa nya Fransar på mig & så ska jag stanna & hämta upp paket på vägen hem. Lillebrors säng har b.l.a kommit och jag kan knappt bärga mig tills vi får upp den och kan börja möblera och bona i vårt sovrum..

I tisdags var vi hem till en jättetrevlig tjej som syr babynest för att skaffa ett till Junior & efter mycket om och men lyckades vi i allefall bestämma oss, men oj så svårt det var för alla var så otroligt fina att jag ville ha varenda ett.

Babynest fanns inte när Ellah & Kidh var små & vad jag förstått så är det väldigt populärt hos bebisar? Jag tror att många kvällar & nätter hade blivit betydligt lättare med Ellah som bebis då hon gärna ville ligga trångt & tätt och jag fick krångla med att lägga runt handdukar & filtar så gott det gick.  Så ett Babynest till lille Junior tror jag blir perfekt!

Har du haft Babynest till ditt barn eller ska du införskaffa till kommande bebis?

Är extra kul att få en sladdis såhär för det finns så mycket nytt på Babymarknaden som inte fanns när ELlah & Kidh var bebisar!

26793569_10212926074779357_700106298_n

26754708_10212926077139416_1241519834_n

26772491_10212926077019413_1571602386_o

Nu ser jag att klockan tickat i väg alldeles för fort, nu ska denna tant åka iväg och bli lite snygg 🙂

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Babynest är suuper👍 Har haft det till mina 2 yngsta o dom har älskat det! Min 7 veckors lilleman sover nu i det i sin säng o sover där hela natten (mellan matningar). Till äldsta dottern -09 fanns det inte som sagt, synd hon hade oxå verkligen gillat det!
  Tack för all inspo på din blogg o grattis i efterskott🎈

 2. Anna

  Grattis på födelsedagen Therese! 💕
  Jättefint babynest! Vill också köpa ett sånt! Väntar också tredje barnet & 6år sen sist! Supermysigt 😍

 3. Andrea

  Grattis fina du, hoppas din dag vart perfekt!
  Jag hade babynest till min dotter, som ja faktiskt sydde själv med hjälp av min mamma.

  Kram 💕

 4. Linnéa Börjesson

  Grattis på din dag fina Therése! Har haft babynest tiil båda mina eller ah sonen använder nu då han bara är 3 månader 😊 men det har verkligen vart toppen sovit i sina sängar alltid med det i och sovit hfla natten! 😍 vi har väl haft tur antar jag 😉 hoppas eran lille gillar de också 😍 hoppas din dag vart bra annars, STOR KRAM @neeapea på instagram om du är intresserad, mycket fin blogg! 👌😘

 5. Andrea

  Grattis!
  Vi hade babynest till vår första. Jättesmidigt speciellt eftersom vi bar henne uppochner mellan sovrum och vardagsrum pga lathet. Vi hade inte köpt en babyvakt! Haha! Men så smidigt! Jag tom ammade när hon låg i och jag låg på/över den och somna!
  Är gravid med andra nu i v28 🙂

 6. Tina

  Grattis på din dag, så mysigt att bli firad av familjen så på morgonen. Hade babynest till mitt första barn som var född -11 och då hade Nin kompis haft det till sina två barn innan mig så visst har det funnits ett tag. Men det syns mer överallt nu och det är jättesmidigt att lägga i sängen och soffan. Ombonat och mysigt. De är dock finare nu, en sån där med spets på skulle jag vilja ha med 😍

  1. theresewickman
   theresewickman

   Tack <3 Jaa supermysigt, det bästa på hela ens födelsedag kan jag tycka 🙂 Jaa men visst finns det många fina? SÅÅ svårt att välja bland alla juveler! KRAM

 7. C

  Grattis Therese på din dag.
  Det är alltid så mysigt att läsa din blogg (jag läser ett par gånger i veckan pga vill liksom läsa flera inlägg i följd)

 8. Lotte

  Grattis på födelsedagen 🙂 Jag hade babynest till min nummer 3 men hon låg nog där max 5 minuter för hon skulle BARA ligga på någon av oss….. Nummer 4 låg där jättefint 1a veckan i sin säng tills bvc rekommenderade napp mot spädbarnsdöd och då skulle ju nappen in vår 5e minut. Han fick flytta över till oss med babynästet men sen efter nån v kom han på att han skulle ligga näääära och så skulle han somna med sin näsa mot min… Så nu använder han bara det lite på dagarna. Men det är mysigt och inbäddat
  https://lotte4.blogspot.se

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ja tänk så olika det kan vara från bebis till bebis. Håller tummarna för att vår 3a kommer tycka om den. Tänker att den kan vara praktiskt att ha i soffan men också i vår säng mellan oss, där lär han väl ligga säkrare??
   Tack för Grattis <3 KRAM

 9. Hanna

  Grattis på födelsedagen!

  Jag har haft babynest till båda våra barn & det har varit succé! Nu har vår tjej på 6 månader även en sovorm i sängen, underbart mysigt.

  En tjej i Örebrotrakten som vi köpt den av faktiskt. Instagram “sovamedormar” tips 🙂

  1. theresewickman
   theresewickman

   Tack 🙂 Åhh vad kul, då hoppas jag min lille kommer tycka om det lika mycket som dina små underverk.
   KRAM

 10. Louise d

  Grattis Therese på födelsedagen!
  Hoppas du blir firad ordentligt idag! Spännande med överraskningar!
  Jag är en 20 årig tjej som följer din blogg varje dag! Har aldrig kommenterat förr men tyckte det var dags nu när du fyllde år att skicka en liten hälsning! Måste tacka för en bra blogg, jag kikar in här varje dag! Måste även säga att du är jättefin även som gravid och man får inspiration ifrån dig!
  Önskar dig en bra födelsedag
  / Louise

 11. Louise

  Grattis Therese på födelsedagen!
  Hoppas du blir firad ordentligt idag! Spännande med överraskningar!
  Jag är en 20 årig tjej som följer din blogg varje dag! Har aldrig kommenterat förr men tyckte det var dags nu när du fyllde år att skicka en liten hälsning! Måste tacka för en bra blogg, jag kikar in här varje dag! Måste även säga att du är jättefin även som gravid och man får inspiration ifrån dig!
  Önskar dig en bra födelsedag
  / Louise