VEM HOS FÖRSÄKRINGSKASSAN STÅR SEDAN ANSVARIG OM NÅGOT HÄNDER MIG ELLER MIN SON? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VEM HOS FÖRSÄKRINGSKASSAN STÅR SEDAN ANSVARIG OM NÅGOT HÄNDER MIG ELLER MIN SON?

Min kropp har som ni vet inte regerat bra på stress eller fysiskt aktivitet.

Förutom extremt lågt blodtryck som gör att jag svimmar & känner mig yr mest hela tiden, så har jag redan från vecka 14 haft onda & eländiga sammandragningar som efter fysisk aktivitet eller stress blir väldigt påtagligt & det har många gånger hållit mig vaken under hela nätterna. I veckan började jag också blöda då moderkakan ligger fel & jag fick order om att inte lyfta tungt för då ökar risken att jag börjar blöda igen.. Ja ni hör hur det låter! Inget jag tycker är kul & trots den extrema oro jag känner hela tiden försöker jag göra det bästa av denna situation & denna graviditet..

Just nu efter dagens samtal känner jag mig mer stressad & orolig än någonsin. Min läkare vill absolut inte att jag ska jobba mer än max 50%  & jag gissar på att om han visste om vad som hänt denna vecka med mitt besök hos akuten & med blödningarna så skulle han vilja sjukskriva mig på 100 %. I en förskolemiljö är det rent omöjligt att ta det lugnt & undvika lyft eller fysiskt aktivitet för kroppen.

Men så får jag det där samtalet, det där samtalet från Försäkringskassan som får mig att bryta ihop totalt. För dom spelar det ingen roll vad läkarna säger eller att jag berättar vad som hänt & hur bebisen & min kropp mår i allt detta.. Enligt dom är jag inte tillräckligt sjuk för att ha rätten till Sjukpenning…

Vill dom tvinga mig gå tillbaka att arbeta på 100% & kanske låta bebisen dö under tiden? Låta mig riskera att jag startar fler blödningar från moderkakan, att sammandragningarna ökar & bebisen föds för tidigt? Vem står sedan ansvarig när något händer?

Varför litar dom inte på omdömet från flera läkare? Borde inte dom veta mest?

Jag har skickat in en överklagan, men just nu står jag alltså i valet & kvalet att gå tillbaka & jobba 100% för att få pengar & överleva, eller stanna hemma på minst 50% på läkarens råd & göra det bästa för mig & Junior i magen. Men det betyder också zero i pengar…

Varför måste Försäkringskassan försvåra något som redan är extremt tufft? Detta är ju inget jag väljer, detta mående & oro i graviditeten är inget jag önskar någon & det handlar om ett par månader framåt & alltså inte för alltid. Hur kan man så hjärtlöst bara nonchalera bort det?

23476535_10212455201087809_1776239693_n

23584378_10212482352446576_208249193_n

Min älskade lille Junior, mamma ska göra allt för dig!

Fler som har dålig erfarenhet kring Försäkringskassan?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agneta

  Ok,inte lätt att veta någons inkomst. Men kanske du kan leva på din blogglön i vår och kanske kan Loppi ge dig några ‘skrivjobb’ som extrainkomst.Där du inte behöver anstränga dig så mycket. Hoppas det löser sig. Kram

 2. Malin

  Jag har tyvärr också dålig erfarenheter.. Mådde väldigt dåligt sista graviditeten. Extremt lågt blodtryck som gjorde mig svimfärdig allt som oftast och ryggont, svåra sömnproblem mm. Fick inte heller pengar från F-kassan.. Har de fattat ett beslut så är det nog tyvärr kört. Spelar ingen roll vad läkarintyget säger. Jag valde att vara hemma ändå och gick dessutom till en pilates PT på träning 1-2 gånger per vecka för att minimera ryggont samt en kiropraktor. Finns ingen hjälp att få vi sjukvården lärde jag mig! Blev en dyr graviditet på många sätt och det satte sina spår ekonomiskt. Vi har inte haft råd att vara iväg på resor osv under några år men prioriteringen kändes helt rätt! Jag mådde bättre och hade mkt tid för vila. Så oavsett om sjukskrivningen blir godkänd eller inte rent ekonomiskt har du ju möjligheten att vara hemma gentemot arbetsgivaren. Enligt mig viktigare än att prioritera resor och nöjen. Dina stora barn har det väldigt bra oavsett! Gäller ju en ganska kort tid dessutom.

 3. Tessah

  När jag väntade mitt första barn så hade jag mycket blödningar, sammandragningar samt njurstas. När läkaren skulle sjukskriva mig så skrev han på pappret att jag mådde dåligt psykiskt pga detta och inte klarade av jobba därför.och jag fick det beviljat. Hade han bara skrivit blödningar, njurstas så hade det säkert inte gått igenom men han menade på att om man mår psykiskt dåligt som jag gjorde av stressen då man blödde och hade ont av njurstasen så godkänner de dem. Nu var detta för många år sedan så vet inte om det fungerar så nu. Men jag önskar dig lycka till med lilla livet i magen ❤

 4. Emma

  Har inte C en inkomst? Kanske kan ta ett extrajobb under en period för att ekonomin ska hålla. Hoppas det löser sig.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Jo det har han, men just nu under December månad har dom inte jobbat då dom stängt bygget över jul, så ingen inkomst för hans del förens dom börjar jobba igen i mitten på Januari..

 5. Elin

  Så tråkigt att höra! Be din läkare skriva om läkarintyget. Ibland beror det på det. Vill inte försvara fk men tänk på att de följer de direktiv de får från riksdag/regering.

 6. Mia

  Jag var sjukskriven i 180 dagar på heltid började sedan att jobba halvtid en månad men det godkände dom inte.
  Så enligt avslaget från fkassan var jag tvungen att gå tillbaka på heltid eller ta tjänstledigt och anmäla mej på arbetsförmedlingen.Fkassan tar ingen hänsyn till varken ekonomi eller utbildningar.Så det slutade med att jag gick tillbaka till mitt jobb på heltid trots mina svåra smärtor i leder och min kol .Läkarna har inget att säga till om längre .Så jag jobbar några dar sen sjukskriver jag mej.
  Vet inte hur detta kommer sluta.Kram på dej Therese hoppas allt ordnar sej för dej.

 7. Becka

  Ett tips är att kontakta högre chef på försäkringskassan, blev bemött av den otrevligaste mest oempatiska handläggaren någonsin som ljög och hittade på egna teorier. Mina erfarenheter är sämst sedan dess, de vela slutade med att hon förmodligen fick byta tjänst och jag fick rätten på min sida, ja är numera sjuk skriven igen men har ännu inte fått något besked från dom hur de ser ut, tur jag har en specialist läkare inbillad från sjukan. Lycka till!!

 8. My

  Förra graviditeten åkte jag in på kontroll då blodtrycket låg ständigt på 160/100 ca. Hade massa samandragningar som visade sig påverkat tappen så endast 1cm var kvar o jag var öppen 1cm redan i v29. Tror du fk godkände någon sjukskrivning för verken blodtryck eller påverkan av alla samandragningar?! NEJ! Dom tyckte att jag kunde utan problem stå upp o jobba som frisör ändå fast blodtrycket bara steg o samandragningarna bara blev värre. Blev inte heller beviljad graviditetspenning då det inte var tillräckligt tungt att stå 8timmar om dagen som frisör utan chans att ta en paus. Jag gick hem i v30 på heltid ändå o bara vilade på läkarens order! Var ensamstående o fick inte en krona utan fick leva på sparade pengar men Gud vet vad som hade hänt om jag lyssnat på fk o inte läkaren! Barnet stannade kvar men var tillväxthämmad pga de höga blodtrycket. Hatar att vara i kontakt med fk o känner 0 tillit till dom!

 9. Mummu till mybabydolls

  Alltså de måste vara något mycket fel på FK
  att dem inte tar det allvarligt va läkarna skriver till dem , man blir så jä…la irriterad.
  Stå på dig Therese och all lycka till dig👍❤️

 10. Emmy

  Jag tycker att det låter jättekonstigt !! Jag jobbar inom äldrevården och fick sjukskriva mig helt i v26 pga foglossning och inga problem att få sjukpenning ?? Hur i hela helvete kan dom då neka dig, där både ditt och barnets liv står på spel ? Oacceptabelt. Jag är mammaledig nu min son är nu 3månader och jag är sjukskriven på heltid. Sambon är pappaledig och jag får full sjukpenning ? Hur sinnessjukt är inte deras jävla system… usch !
  Stå på dig, jag hejar på dig. 💕

 11. anna

  tycker riktigt synd om dig. irriterande system. hade du bott i Norge så hade du varit 100% sjukskriven för länge sen. stå på. bra du skickat in överklagan. d här får inte knäcka dig. förstår absolut att d e tufft o att d stressar dig. tänker på dig! kram!

 12. Gunilla

  Låter hemskt! Jag fick blödningar i v 16 och blev helt sjukskriven några veckor! Det är många år sen o de var nog mera mänskliga på den tiden! Moderkakan låg ochså långt ner men det rättade till sig. Gick tiden ut o fick en pojke på 4.800 gr. 😀

 13. Emelie

  Här ville FK inte hjälpa mig alls efter en bilolycka för 1 1/2 år sedan. Så jag kämpar med extrema nacksmärtor, försöker få rätt mot FK och även få rätt mot försäkringsbolaget.. man ska verkligen inte vara sjuk i detta land.
  kämpa på, överklaga, kontakta din läkare och be hen skriva ännu tydligare intyg. Hen ska skriva så att ett barn förstår intyget. Då kanske du kan få igenom det. Hoppas du får rätten på din sida.

 14. Milla

  Men oj får du inte sjukskrivning! Låter ju helt galet! 🙁 tror mycket beror på vilken handläggare man får, Jag blev sjukskriven 100% 1 månad före havandeskapspenningen började pga lågt järnvärde och brustna blodkärl i fötterna. Du verkar ha större besvär och tycker absolut du ska överklaga om.du orkar med det. Hoppas dem ändrar sig! Kram kusin

 15. Karolin

  FK är ett jävla helvete. Man blir sjukare av att vara sjuk eftersom man måste hantera allt med FK. Jag blev själv sjukskriven under min graviditet (först 50 % pga foglossning och sen 100 % pga högt blodtryck) och jag förstår det som att det ofta faller på att läkarna är dåliga på att skriva läkarintygen. De måste beskriva detaljerat på vilket sätt ditt hälsotillstånd hindrar dig från att utföra din arbetsuppgifter – som ex. tunga lyft som du skriver. Även kanske att förskola är en stressig miljö med barn som hela tiden måste hanteras vilket ökar dina sammandragningar osv osv?. Du kan även skriva detta själv i din egen ansökan om sjukpenning till FK. De gör en samlad bedömning av din egen ansökan och läkarens intyg.

 16. Hanna

  Hej, jag jobbar med sjukpenning FK, tråkigt att det finns missnöje för myndigheten (förståeligt till viss del)Är det så att du har passerat dag 180 i rehabiliteringskedjan? Det innebär isf att din arbetsförmåga bedöms mot alla arbeten på arbetsmarknaden, tex arbeten som inte innebär tynga lyft eller stress. Om din arbetsgivare också har nämnt till FK att på just din avdelning ingår inte tynga luft kan det också påverka.
  Kan du ansöka om graviditetspenning ist? Har du angett din blogg som en inkomst? Om du gör anspråk på ersättning även på förlorade bloggintäkter men ändå bloggar visar du på en arbetsförmåga. Annars kan indrag ibland bero på hur man förelägger arbetsstiden (om du är sjukskriven tex 50% men jobbar hela dagar ) Men ta reda på varför FK bedömer din arbetsförmåga inte vara nedsatt och mot vad (ditt arbete eller hela arbetsmarknaden) kom oxå ihåg att skydda din SGI så att din kommande föräldrapenning inte sänks. Sorry blev långt, säg till om du har några frågor, hoppas de löwer sig!

 17. Nathalie

  Jag måste haft väldigt tur med försäkringskassan då jag blev sjukskriven i vecka 20 ända fram till förlossningen för tre veckor sedan. Det är ju inte så att man vill vara hemma för att det är kul. Hoppas verkligen att det löser sig för dig. Du förtjänar det bästa ❤️

  1. theresewickman
   theresewickman

   Dramatik över min graviditet? Vet du ens vad jag gått igenom & genomgår varje dag. Känslan & oron över att åka in akut med blödningar & värkar, dessa sammandragningar som pågår så fort jag anstränger mig det minsta. Hur kan du säga att jag dramatiserar något som för mig är väldigt verkligt & som pågår i mitt liv 24/7.. Jag känner min kropp & vet att detta inte är normalt för “mig”. Jag har en ständig oro över att värkarna jag får inte ska stoppas & att han föds alldeles för tidigt. Hur kan du kritisera & säga att det är “drama” kring denna graviditet när det är min verklighet..

  2. Carina

   Jag tycker inte det är dramatik över graviditeten, jag förstår oron mycket själv eftersom jag har två extremt för tidigt födda barn (vecka 23 samt vecka 26) så det är inte alltid man går tiden ut. Nu vill jag absolut inte skrämma upp dig Therese utan jag tyckte bara kommentaren om dramatik i graviditet var onödig. I mina graviditeter som slutade med för tidigt födda barn hade jag inga problem innan utan det bara startade plötsligt helt utan förvarning. Nu har man ju koll på dig så det kommer nog att gå bra, konstigt bara att du inte blir sjukskriven med alla de problem som du har. Önskar dig all lycka.

 18. Jennie

  Jag har varit sjukskriven i 1 år för utbrändhet.Min handläggare godkände inte läkarintyget trots att läkaren skickade nytt,kompletterade med diverse papper såsom lönespecar etc.Fick inga pengar på ett halvår (tur att man har en make)sedan gick handläggaren på semester och jag fick en ny.Hon godkände allt utan problem och jag fick tom retroaktivt.Så tyvärr tror jag det handlar om vilken handläggare man får.Blev sjukskriven 2012 då jag väntade sista barnet pga foglossning(har 4;a barn)och det blev godkänt men tror det har ändrat sig sedan dess.

 19. Jennie

  Jag har varit sjukskriven i 1 år för utbrändhet.Min handläggare godkände inte läkarintyget trots att läkaren skickade nytt,komplettade med diverse papper såsom lönespecar etc.Fick inga pengar på ett halvår (tur att man har en make)seadan gick handläggaren på semester och jag fick en ny.Hon godkände allt utan problem och jag fick tom retroaktivt.Så tyvärr tror jag det handlar om vilken handläggare man får.Blev sjukskriven 2012 då jag väntade sista barnet pga foglossning(har 4;a barn)och det blev godkänt men tror det har ändrat sig sedan dess.

 20. Liza Weiner

  Ge inte upp än! Jag har samma erfarenhet men i ett annat ärende hos försäkringskassan. Skicka in alla dina intyg. Ring till dom flera ggr.få dom att förstå! Tro mig. Jag kämpade länge men fick rätt till slut. Du har rätt att få sjukpenning 👊🏻❤️ Kämpa på och jag håller tummarna. Kram

 21. Catrin

  Försäkringskassan bedömer arbetsförmågan utifrån dina läkarintyg. Din läkare kan alltid förtydliga läkarintyg och komplettera så kan en ny bedömning göras.

  1. Kia

   Stämmer inte att de bedömer efter läkarintygen. Min man blev sjukskriven en månad för att han pajade knäet och fick gå på kryckor för att överhuvudtaget ta sig fram, läkaren skrev att han inte kunde arbeta för att knäet inte fungerade, men FK tyckte att han kunde ta ett ”lättare” jobb den månaden. Han arbetade med att anlägga pooler. Så jo visst tjena vem vill anställa någon som inte kan jobba? 😂 han fick inte en spänn..

 22. AnneM

  Bara för att man har ett läkarintyg från doktorn så är det ingen garanti att FK godkänner det, I slutänden är det FK:s läkare som beviljar sjukskrivning eller inte.. Lycka till med din sjukskrivning ! / AnneM

 23. S

  Vidrigt att det kan få vara på detta sätt !! Fy!! Vad vet en handläggare på FK? Läkarens ord ska gälla ! Jag hade tur med en bra handläggare under graviditeten och blev utan problem sjukskriven för foglossning ( jobbar som lärare ) tror det är ett lotteri också vilken handläggare man får…

 24. Vickan

  Jag vet inte om jag är felinformerad, men jag har för mig att mamman ta ut föräldraledighet 60 dagar innan barnets födelse. Kanske fungerar det ekonomiskt att arbeta 50% fram till det datumet och sedan gå på föräldraledighet 60 dagar innan beräknad födelse? Trist såklart att vara mammaledig innan barnet är fött, men i Sverige har vi ju sådan tur är fantastiskt generösa regler kring tiden man får vara hemma med sitt barn, så man får ju väldigt lång tid hemma med barnet ändå och om det gäller barnets liv är det ju helt klart värt det. Har C möjlighet att arbeta extra för att få det att gå ihop?
  Förstår att du är i en svår situation och hoppas verklgien att det löser sig för dig.

 25. Carola Wetterholm

  Åh stor kram!! Ge dig aldrig mot de där stelbenta selektiva paragrafryttarna ! Jag har haft måååånga bråk med dem och det har resulterat i att jag har värsta ångesten så fort jag ska ha något med dem att göra. Jag hade som du nu med tvillingarna. Flera läkare sa att jag skulle vara sjukskriven på heltid. FK sa nej, det bedömer vår läkare. Jäkla behändigt att vara läkare där kan man säga, de träffar ju aldrig sina patienter utan går på info från… tja vad? Knappast de riktiga läkarna iaf. Antagligen handläggarna och deras dagsform. Jag vill minnas att jag till sist skrev upp namn och telefon på handläggaren som tjafsade och sa att jag stämmer DIG personligen om mina bebisar far illa eller dör.😱 Det är stört att de inte begriper att föda för tidigt kostar skitmycket mer i vårdkostnader än att sjukskriva mamman. Olika Potter javisst men i slutänden ändå samma.
  Jag blev inlagd och fick ytterligare en läkares ord på att jag skulle vara hemma.. och FK nekade 🤣 Tidningen fick nys om det och gjorde ett reportage. Läkaren lackade ur, blev förbannad att de tvivlade på hennes kunnande och till sist var det hon som pratade med dem. Plötsligt var det inga problem. Efter flera läkares bedömning, pressen och inläggning..helt sjukt!
  Och det gällde i några få veckor! Jag minns inte helt men jag jobbade 75% nästan halva graviditeten sen ner på 50%. Tvillingarna föddes i v 38 och jag var inte helt sjukskriven länge.
  Jag hatar FK innerligt. Helt galet att det beror på VEM man får tag i när man är i kontakt med dem.
  Och med detta långa 😂Stå på dig vännen !!!
  ❤️❤️

 26. Jenny

  Jag tycker att det känns lite skumt att du raggar läsare på Instagram genom att hinta om att något är fel på din bebis hela tiden! 😣 det känns rätt så uppenbart att det är klick du är ute efter när du skriver något kryptiskt om fara för bebisen och sen ber oss swipa upp för att komma till bloggen. Olustigt

  1. Daniela

   Jag håller faktiskt lite med här, för mycket drama i dina rubriker. Men bloggen är ditt jobb så… Hoppas det löser sig med sjukskrivningen.

    1. Camilla

     Tycker också att du skriver lite väl oseriösa uttalande, “när min bebis har dött”., om det hade hänt min bebis något, vem tar ansvar då” så är väl bättre. Klickade in direkt och trodde att din bebis inte skulle överleva, låter helt fel när man sedan läser vad du skriver. Inte för att jag inte håller med dig med fk och att du borde vara 100 procent sjukskriven, barnen kommer först! Tycker bara att du har överdrivet i dina swipa upp, men önskar dig och din bebis allt väl!

  2. Annika Lundholm

   Jenny varför läser du om du tycker så ingen som tvingar dig att följa Therese 🙄det är väl hennes val vad hon lägger upp 😒 stå på dig Therese hoppas du får rätt till sjukskrivning är ju inte klokt detta det är ju ett liv det gäller eller två liv 😔

   1. Anna

    Man går in på hennes inlägg för att man som medmänniska bryr sig och tror något hemskt har hänt, Men rubrikerna är alltid överdrivna på Instagram för att få klick till bloggen. Det syns väldigt tydligt, så håller faktiskt med Jenny. Det är aldrig något farligt som hänt, men man tror alltid det är allt från missfall till dödsfall. Lite för dramatiskt gentemot verkligheten.

    1. Malin

     Håller med. Läst bloggen länge och gillar den verkligen, men rubrikerna är verkligen uppenbara för klicksökande.

 27. Linda

  Hej Therese! Jag är in och läser din blogg ibland och nu känner jag att jag måste kommentera när det gäller försäkringskassan.. Jag är också gravid och är beräknad den 8:e Juni. Jag är också i strid med försäkringskassan samt överklagan osv. Det är helt sjukt att dessa inkompetenta människor som aldrig har träffat en, kan få sitta och ta dessa beslut angående sjukpenning och sjukskrivningar! Jag har varit HELT liggandes i 10 veckor nu pga illamående, kräkningar, yrsel, svimningsattacker mm. Jag får fortfarande inte behålla någon mat alls och kan endast dricka några klunkar vätska åt gången. Har en son på 3,5 år som jag har hjälp med från både mina och sambons föräldrar för att få ihop vardagen då jag som sagt inte ens kan stå upp. Kan sitta upp någon enstaka kort stund VISSA dagar men långt ifrån varje dag. Klarar knappt ens av att ta mig till toaletten själv då jag blir så yr och kräks/hulkar/får kväljningar. Hoppas du får igenom din överklagan och att det snart blir något vett i bestämmelserna hos försäkringskassan!! Tänk bara på att om du väljer att gå hemma på 50% så skyddas inte din SGI om du har skyddat någon sådan hittills. Men hälsan ska förstås prioriteras i första hand! Kram och lycka till

  1. Anna

   Man går in på hennes inlägg för att man som medmänniska bryr sig och tror något hemskt har hänt, Men rubrikerna är alltid överdrivna på Instagram för att få klick till bloggen. Det syns väldigt tydligt, så håller faktiskt med Jenny. Det är aldrig något farligt som hänt, men man tror alltid det är allt från missfall till dödsfall. Lite för dramatiskt gentemot verkligheten.

  2. Anna

   Sjukt att det kan vara så olika. Vad har du för jobb? Jag har nämligen varit 100% sjukskriven för samma sak och jag har inte haft några problem alls med FK att få pengar. Har du en bra läkare som skriver utförligt varför du inte kan jobba?

   1. theresewickman
    theresewickman

    Jag jobbar på förskola med 15 stycken små goa 1,5 åringar.. Men det blir en hel del lyft vilket inte går att undvika i en sådan miljö samt ett extremt högt tempo.. Ska återkoppla till min läkare nu i början av nästa vecka så får vi se om han hört något mer från försäkringskassan. Sist vi pratade hade inte detta med blödningarna hunnit uppstå 🙁 Tack för din omtanke <3

 28. Ann

  Ja är själv i tvist med dom fast för sjukersättning. Att dom inte lyssnar på våra läkare, som känner oss och gjort en bedömning. Nu ska människor som aldrig träffat oss döma om vi kan jobba eller inte. Allt med Fk känns som ett lotteri vissa får den ersättning dom ska ha och andra får inte det. Men hoppas allt löser sig för dig Therese och lille junior ❤

 29. Jannie elbrink

  Men om du får en sjukskrivning så kan dom väl endå inte neka dig? Jag var sjukskriven en av mina graviditeter av exakt samma orsak som du och det blev jag v13 fram till att jag kunde gå på havandeskapspenning 2mån innan bf konstigt att dom kan resonera så olika

 30. Nina

  Lider med dig, fsk är hemska.Är man inte tillräckligt sjuk när man har med som
  Göra så blir man.Om en läkare bedömer att man är sjuk och sjukskriver då ska det räcka.Jag hat varit hemma i 7 månader och jag hat haft “tur” att få pengar.Blev operation för min del och redan 4 dagar efter fick jag påringning av dem,dom
  Ville veta när jag kunde börja jobba.Dom är inte kloka.Är glad att jag nu är åter i jobb igem och slipper dom.Hoppas verkligen din överklagan hjälper,man behöver inte sån skit när man mår dåligt. Stå på dig. Kram

 31. Malin

  Det är tyvärr försäkringskassan i ett nötskal 🙁 jag har inte haft dessa problem med dom men likväl andra problem å jag har sagt rätt ut till dom att dom enligt mig är den sämsta myndigheten i vårt land som älskar att sparka på oss som redan ligger ner 🙁 det är otroligt tufft att strida mot dom å det är sällan man får rätten på sin sida men om du har den orken så ta striden, för dig, lillen i magen å för resten av din familj. Ni måste ju ha en inkomst så ni klarar er. Jag håller tummarna för att din överklagan blir till er fördel ❤️ Styrkekramar