UPPSKATTAR ATT MINA FÖRÄLDRAR SÅG TILL OSS BARN & INTE TILL DERAS EGNA KÄNSLOR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

UPPSKATTAR ATT MINA FÖRÄLDRAR SÅG TILL OSS BARN & INTE TILL DERAS EGNA KÄNSLOR!

Godmorgon, idag är det dan före doppardan men vi ska fira Julafton redan idag.

Sedan flera år tillbaka firar vi alltid Jul hemma hos Mamma, barnens Mormor dagen innan Jul då mina förädlar är skilda sedan jag var liten.

Jag uppskattar så enormt mycket att mina föräldrar såg till det bästa för oss barn & lade sina egna känslor åt sidan för att göra det bästa för oss barn, mig & min bror.  I stället för att vi skulle behöva fira Julafton varannat år så skapade dom i stället två stycken “julafton”.

Med denna tradition ser Julen hos mamma ut som på samma vis som hos Pappa , bara att vi nu har lyckan att få spendera två dagar i stället för en dag varannat år.

Detta är lika uppskattat av barnbarnen som nu får två hela dagar att fira jul, en med Mormor & en med Morfars sida av familjen!

I går firade vi in Jullovet med att se på Bio. Vi har ett flertal gånger sett Trailern till filmen Monky & den verkade så himla bra!

Den var bra, men inte alls som jag trodde. Hade trott jag skulle skratta mig igenom hela filmen, i stället grät jag mer än vad jag skratta då filmen var så otroligt gripande & sorglig. Den hade sina roliga & charmiga stunder, men framför allt berörande!!

25990580_10212781708970302_550053532_n

Två små som spänt & nyfiket sitter & läser & klämmer på varenda paket som gömmer sig under Granen..

Hoppas ni får en fin dag!

Vi hörs senare!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.