BESÖKET HOS BARNMORSKAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BESÖKET HOS BARNMORSKAN!

Äntligen julledigt!

Barnen är i skolan för årets sista skoldag, jag & Constantin dricker morgonkaffet under en filt & ser på en julfilm. Kan inte bli en mycket bättre start på denna ledighet.

När barnen slutat skolan ska Ellah ha mystid med Morfar. Dom ska äta på Resturang & handla dom sista julklapparna på stan. Som hon längtat min Hönapöna!

Vill tacka er för all omtanke ni visar mig! Det betyder förmodligen mer än vad ni tror!

I går var jag som sagt hos Barnmorskan & som jag misstänkte är mitt blodtryck väldigt väldigt lågt vilket gör att jag ständigt är yr & har lätt till att svimma. Det konstiga är att jag aldrig hade lågt blodtryck under mina andra graviditeter & inte heller dessa tidiga & smärtsamma sammandragningar. Tänk så olika det kan vara från graviditet till graviditet.

Då kroppen reagerar bättre på vila & förvärkarna då lugnar ner sig så ska jag vila, vila vila.  Dock är det lättare sagt än gjort med två barn hemma & massa vardagsmåsten, men jag försöker vila så ofta jag bara kan & det är betydligt lättare nu under Julledigheten när jag inte heller behöver gå till jobbet..

Försöker ta en dag i taget & inte tänka allt för mycket på vad som händer om det inte kommer blir bättre.

I helgen ska jag njuta av julen i lugn & ro tillsammans med släkt & familj <3

24899162_10212655811582946_1038857380_n

24891455_10212655813783001_1149121233_n

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag fick tidiga sammandragningar i vecka 26, har ett fysiskt arbete och blev sjukskriven. Jag försökte vila vila vila, så efter ca 3-4 veckor med mycket vila va det betydligt bättre. Idag är jag i vecka 34 och har normalt med sammandragningar, Men försöker att inte lyfta tungt och att inte överanstränga mig. Utan lyssnar på kroppen 🙂

  2. Sofie

    Jag fick sammandragningar i vecka 26, har ett fysiskt arbete och blev sjukskriven. Jag försökte vila vila vila, så efter ca 3-4 veckor med mycket vila va det betydligt bättre. Idag är jag i vecka 34 och har normalt med sammandragningar, Men försöker att inte lyfta tungt och att inte överanstränga mig. Utan lyssnar på kroppen.

  3. Mummu till mybabydolls

    Therese, vet du att, det vinns ingenting som heter,MÅSTE, , ta det lungt bara ( lätt och säga), men de är det bästa som du behöver göra nu! Ha en härlig Jul med dina kära! 😍