TRE LYCKLIGA VINNARE, BLEV! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TRE LYCKLIGA VINNARE, BLEV!

Aldrig kunde jag väl tro att det fanns så många Marcus & Martinus fans där ute. Såååå himla kul!

Har försökt hitta tre vinnare bland flera hundra tävlande & det har varit allt annat än lätt, speciellt när man förstår hur mycket dessa två sjungande tvillingar har för betydelse <3

Men jag har tagit ut tre stycken som jag hoppas i och med detta kommer få en fantastisk Jul!

IMG_3998

Vinnare nummer 1 : Jennifer

Hennes bidrag.

10 låtar!❤️ Jag skulle vilja vinna för att jag varit en mmer enda sen jag hörde dem för första gången när de kom ut med elektrisk. Jag har skickat 2 teckningar jag gjort av dem till dem och jag spenderar all min fritid på att lyssna till deras låtar! Varje morgon jag inte har skola går jag på promenad med deras musik i öronen, då vet jag att det kmr bli en bra dag. Min lillebror är också en mmer och är 11 år, så jag skulle dela albumet med honom❤️ Han blir dock mobbad av att han är mmer och har inga andra kompisar än sin familj. Han älskar också att sjunga, och skickade in ett bidrag till MGP i år. Låten heter ”Var dig själv”, handlar om att våga vara sig själv och han skrev den helt på egen hand.. Han har fått väldigt mycket hat från de i skolan och fortfarande snurrar hatet på i hans musikvideo på YouTube. Men han vann faktiskt hela musiktävlingen precis som Marcus & Martinus gjorde i Norge. Hugo var med i finlandssvenska MGP och M&M i norska. Det skulle gjädja oss båda så mycket ifall vi vann det här. Vi hann ju inte få biljetter till deras konsert…

Vinnare nummer 2 : Pia LI

10 låtar 🙂
Jag vill så gärna vinna detta till mitt älskade barnbarn, som har dessa som sina allra första idoler någonsin. Tänk vilken lycka att få se hennes ögon tåras av lycka!!

Vinnare nummer 3 :Andrea

10 st låtar.
Jag skulle gärna vilja vinna detta för att kunna ge min syster.
Tonåring som är svårt att hitta julklappar till… Denna skulle bli perfekt att få ge henne.
Skulle även vara kul att ge henne som uppskattning av hennes engagemang av att vara moster till min Ofhelia.
Håller tummar och tår att ja vinsten når ✊🏼

Grattis till alla vinnare, maila mig era fullständiga namn samt adress så kommer denna överraskning att komma på Posten 🙂

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.