NÄR MAN FÅR FÖRVÄRKAR I VECKA 19! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NÄR MAN FÅR FÖRVÄRKAR I VECKA 19!

Hej vännen!

Har du fullt upp inför Jul?

Tack & lov är jag färdig med det mesta inom julbak, julklappashandling osv att jag nu kan försöka ta det lite lugnt & bara göra dom där sista små måstena.

Fick gå hem från jobbet i dag med smärtsamma förvärkar.  Trodde det skulle bli bättre under dagen men blev bara värre & värre att jag blev tvungen att gå hem Kan inte förklara känslan!. Man känner en frustration över att kroppen inte vill fungera, en enorm oro över att det skulle dra igång för tidigt och innebära att bebisen inte överlever samt en hel del andra känslor jag har svårt att sätta ord på..

Vill gråta, vill gråta för att jag inte klarar av att göra dom lättaste sakerna i vardagen vissa dagar, att smärtorna är så smärtsamma att jag inte kan slappna av för oro över lilla bebisen i magen!!

I morgon ska jag in till min Barnmorska för kontroller & förhoppningsvis känner jag mig lite lugnare efter besöket!

I kväll har vi två, jag & lilla bulan tagit ett varmt bad för att få kroppen att må bättre. Det & mycket vila idag har hjälp en del & just nu för stunden känner jag mig bättre <3

25589938_10212764199212569_1073555303_n

I övermorgon går vi in i vecka 20 och nu växer verkligen både magen & bebisen i en snabb takt..

Jag är så tacksam för alla fina hälsningar & kärlek ni lämnat mig. Det & era egna erfarenheter kring detta betyder massor!!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marre

  Lyssna på din kropp och drar ner på tempot
  Jag fick oxå värkar i v 19 med mitt första barn, lyssnade inte på kroppen så blev inlagd tills det var dax att föda och var verkligen ingen höjdare
  Var rädd om dig ❤️
  God Jul

 2. Malena

  Tror du inte att det vore bra att prata med någon om din oro? Vid mvc kan man få hjälp. Ta det riktigt lugnt och ha en fin jul med familjen!❤Försvinner värkarna då du vilar? När har du bf?

 3. Emma

  Men Therese du måste sänka tempot! Jobba deltid hemma också! Du behöver inte hålla på att julbaka städa fixa hela tiden! Sänk ner tempot innan det är försent!