VINNAREN I JOLLYROOMTÄVLINGEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VINNAREN I JOLLYROOMTÄVLINGEN!

Oj så många ni var som var med i Jollyroomtävlingen!

Så himla kul, men jag vet inte om jag var otydlig, men ni var en hel del som sade ni skulle välja inredning och en hel del annat om ni vann, ändå var jag väldigt tydlig i tävlingsinlägget att presentkortet gällde för varumärket Alex garage hos Jollyroom. 😉

Nu var ni långt i från alla som missförstod & den lyckliga vinnaren blev Linda

“Alexs Garage Elbil Fyrhjuling, Svart/Röd och Alexs Garage Elmotorcykel Liten, Röd skulle jag valt att köpa om jag vann 2000 kr hos Jollyroom. Mina pojkar på 3 och 4 skulle bli överlyckliga om dom fick varsitt eldrivet fordon i julklapp. Ransatergarden på Instagram”

Stort Grattis. Maila mig dina uppgifter så återkommer jag med hur du nu går till väga..

25114805_10212683723840735_1936757664_n

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.