FY FAN RENT UTSAGT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FY FAN RENT UTSAGT!

Vill börja med att be om ursäkt, ursäkt för att jag kommer gnälla.

I dag är en förjävlig dag rent ut sagt. Trodde jag skulle piggna på mig & må bättre under dagen men det har bara varit en ren plåga att hålla mig vaken, kroppen har värkt & jag funderar på om jag likt alla barn på mitt jobb börjar bli sjuk?

Constantin ligger hemma i hög feber & jag har sovit bort kvällen på soffan. Ni kan gissa hur samvetet gentemot barnen är?

Orkade mig upp för att tillaga middag, sedan hamnade jag i soffan & somnade om.

Fullkomligt hatar sådana här dagar för barnens skull! Dom är stora & väldigt förstående, men det spelar ingen roll. Hatar att inte orka vara mamma.

Har precis pussat dom godnatt & talat om hur mycket jag älskar dom.

I morgon är en ny dag & förhoppningsvis en bättre sådan.

Ni som skickat massa mail & även dragningen av vinnaren i Jollyroom tävlingen. Jag tar det i morgon, förlåt men jag orkar inte i kväll!!

Tack för att ni finns <3

24205150_10212606781357221_959762496_n

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Krya på dej! Det är ju nåt som går nu, här började det med halsont i onsdags som sen blev rethosta och nu ingen röst, tack och lov ingen feber. Har bf på fredag så hoppas mitt sjuka försvinner tills min lilla tjej vill komma ut!
  Tänkte fråga dej var du köpte barnens nya sängar? Ser ut som nåt jag kan tänka mej till min 7 åring som växer ur sin nuvarande säng.
  God jul på dej och hoppas ni blir friska till julafton!

  1. theresewickman
   theresewickman

   Tack! Ja det verkar verkligen som om det är något som går just nu.. Deras sänggavlar köpte jag på Jotex 🙂 SÅÅÅ snygga, jag älskar dom!

   GOD JUL & GOTT NYTT ÅR <3

 2. My hammar

  Hej, vet inte om tävling med Jollyroom är avslutad 🙂 Men om jag skulle vinna skulle det får bli en elbil till dom två små ❤️ Jag mådde med fruktansvärt under min sista graviditet, Förstår dig VERkLIGEN och klaga så mycket du vill!!! Och må tiden gå fort ❣️

 3. Julia

  Förlåt men måste få fråga, varför skriver du så dramatiska rubriker ? Man tror varje gång man ser på instagram att det har hänt något allvarligt. Tycker inte du ska vilseleda bara för att locka läsare.
  Skriv att du är förkyld direkt så man slipper få hjärtat i halsgropen varannan dag…

  1. theresewickman
   theresewickman

   Att hitta bra rubriker är en del av “jobbet” . Precis som journalister.. Dock tycker jag denna rubrik stämmer precis överens med hur jag kände. FY FAN RENT UTSAGT är precis som jag känner över mitt dåliga samvete mot barnen & mitt mående just nu.. Så har ingens ning om vad du förväntar dig när du läser det, men för mig passar det extremt bra in…. KRAM

 4. J

  Skulle så gärna vilja bli gravid 🙁 men efter 6 missfall börjar hoppet svika… hoppas du mår bättre snart. Måste vara jobbigt men jag skulle så gärna vilja vara med om allt det där