FLER BORDE RESPEKTERA REGELN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

FLER BORDE RESPEKTERA REGELN!

Tack, fina du! Tack för alla kommentarer ni dagligen lämnar, det betyder SÅ otroligt mycket för mig!

I dag är jag hemma & vabbar för Kidh. I går kväll blev han från ingenstans extremt dålig i magen & sprang upp mot fyra, fem gånger på en halvtimme på toaletten.

Jag som jobbar på förskola vet hur varsam man ska vara med sådant här & man behöver inte kräkas för att bära på exempelvis magsjuka. Jag hoppas att det är något han åt igår som han reagerat på & att vi andra i familjen klarar oss ,men ville absolut inte chansa att skicka i väg han idag till skolan i och med hans klasskamrat som har diabetes.  Blir han magsjuk så är det jättefarligt & fler borde respektera 48 h timmar regeln även vid diarré..

Medan Kidh har filmaraton så passar jag på att slå in lite Julklappar & förbereda inför morgondagens Julgransklädning.

Letar fram kulor & belysning ur kartonger & ställer fram så vi har det tillgängligt till i morgon. Har du klätt granen än, eller väntar du till dagen innan Julafton? Känns som om väldigt många redan har Julgranen framme, visst? Känns som om traditionerna ändras med åren & nu tar dom flesta in Julgranen tidigare för att slänga ut julen innan Nyår. 24992366_10212660549181383_968574121_n

24829168_10212660548941377_700470126_n 24829195_10212660548461365_198218835_n

Fullkomligt älskar detta Julpapper & med erfarenhet sedan förra året då jag beställde liknande fast i annan färg var att mor & farföräldrarna verkligen uppskattade det lilla extra. Hittade pappret här.

Hoppas du får en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    Så fint papper 🙂
    Jag älskar julen så tar gärna fram julgranen till första advent o ner i januari. Tyvärr är den inte uppe än för vi flytta i helgen så inte hunnit. Får njuta av alla andras mysiga bilder Så länge 🙂

Annons