FÖRVÄNTANSFULLA & ETT KVÄLLSTIPS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

FÖRVÄNTANSFULLA & ETT KVÄLLSTIPS!

Barnen har somnat efter mycket om och men.

Dom var svårsövda i kväll då dom är så extremt förväntansfulla inför imorgon & första December. Dom har lagt fram sina Julkalendrar bredvid sina sängar & deras ögon tindrade så ljuvligt nu ikväll. Blir varm i hela kroppen & jag minns så tydligt känslan från när man själv var liten..

Innan jag kryper ner i sängen så tänkte jag se serien Syrror på tvn men så vill jag också ge ett bloggtips innan jag checkar ut.

Vill tipsa er om min fina, galet positiva & sprudlande kollega & vän Jessica.

I hennes blogg får ni följa med i hennes vardag, ( såklart,)  men också på hennes viktresa med viktväktarna. Vilken jäkla jobb den kvinnan har gjort.. In & förundras själv!

Hon bor i Åkersberga med sin sambo Ibbe & deras dotter Elsa. Hon drömmer om att öka barnantalet i familjen & bor granne med sin tvillingsyster som hon spenderar dom flesta vakna timmarna på dygnet med. Tänk om man hade en sådan samhörighet som dom två. Är det inte många tvillingar som har det?  Tillsammans driver Jessica & hennes tvilling syster Angelica den populära Tvillingpodden som ni kanske lyssnat på tidigare?

In & kika efter hos Jessica & säg HEJ 🙂

Sandra_Rogers_Photography_133-768x512

tvillingar_ak

Ha en fortsatt fin kväll!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons