Therese Wickman

VINN LEGO I JULKLAPP!

Söndagkväll & snart har denna helg nått sitt slut. Men innan jag säger godnatt & kryper ner i sängen tänkte jag dela med mig av en fantastisk tävling för alla Legoälskare.

Just nu kan du vinna ett av dessa Legosett här nedan. Det enda du behöver göra är att följa @theresewickman på instagram & svara på frågan vart Lego kommer i från för land?

Lätt som en plätt!

På Söndag nästa vecka utser jag en vinnare som får fria händer att välja ett av dessa stora Legobyggen.

image001

Stort lycka till <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Larsson

    Danmark, Lego kommer från Danmark! 😀

    Som student vore denna vinst perfekt nu till jul då studentkassan inte är så välfylld som man önskar när man vill skämma bort brorsonen! 🙂 håller alla tummar och tår!

    Kram och hoppas ni får en fin vecka!

  2. Lina Larsson

    Danmark, lego kommer från Danmark! 😀

    Som student vore denna vinst perfekt nu mot jul då kassan inte är lika välfylld som man önskar när man vill skämma bort brorsonen! 🙂 håller alla tummar och tår!
    Kram på er och hoppas ni får en bra vecka!

  3. Lina

    Danmark, lego kommer från Danmark! ?

    Som student vore denna vinst perfekt nu mot jul då kassan inte är lika välfylld som man önskar när man vill skämma bort brorsonen! ?? håller alla tummar och tår! ???
    Kram på er och hoppas ni får en bra vecka!

  4. Johanna

    Lego kommer från Danmark ??
    Min dotter på 5 år hade blivit super lycklig att få lego då de bara är de som gäller nu ?

  5. Carola Karlsson

    Legot kommer ifrån vårat fina grannland Danmark❤️
    Lego har en stor betydelse här hemma för våran kille med olika diagnoser hela rummet är fullt och han kan bygga vad som helat,byggsatser är hans liv men han bygger även fritt i sommras när vi va på Liseberg så byggde han upp Liseberg park tog några dagar men så nöjd och gald han va;)
    Följer dig sen länge tillbaka på insta❤️

  6. Emma

    Lego kommer från Danmark och vi var på Legoland i Danmark i sommars hur roligt som helst. Har en dotter på 7år som älskar lego men som ensamstående går pengar åt till annat ibland så vinns lego hade varit guldvärt. Följt dig ett tag på Instagram jätte roligt att se vad ni gör 🙂 jag heter Emma_1990_ på instagram nu håller jag tummarna ☺

  7. Nicole

    Åh med två lego tokiga pojkar så skulle detta vara perfekt!? Lego kommer från Danmark!
    Vi håller våra tummar!✊?✊?
    Följer redan på insta!?

    1. Emma

      Lego kommer från Danmark och vi var på Legoland i Danmark i sommars hur roligt som helst. Har en dotter på 7år som älskar lego men som ensamstående går pengar åt till annat ibland så vinns lego hade varit guldvärt. Följt dig ett tag på Instagram jätte roligt att se vad ni gör 🙂 jag heter Emma_1990_ på instagram nu håller jag tummarna ☺

  8. Evelina

    Lego kommer ifrån Danmark.

    För några minuter sedan började jag följa dig. Roligt att få följa din instagram som verkar vara inspirerande med otroligt fina bilder.

  9. Åsa

    Följer dig? Lego kommer från Danmark! Om jag vann skulle vinsten bli julklapp till en pojk i en familj där julklappar och julmat inte är en självklarhet, han skulle bli såå glad! Håller tummarna!

  10. Lina E

    Wow wow wow, har 2 legotokiga döttrar (deras mamma är inte sen att hänga på) här hemma som båda har Lego högt på önskelistan de skickat till Tomten.
    Lego kommer från Danmark & följer sej sedan länge på Instagram- linaeckerstrom ?

    Vi håller tummarna stenhårt. Ha en mysig kväll.

  11. Camilla

    Lego kommer från Danmark ??
    Följer dig sen länge på Instagram ??
    Detta vore verkligen en toppenvinst! Så håller tummarna så hårt det går ???

  12. Sara Svensson

    Jag följer dig på instagram, gjort i ett par år! 🙂 Mammasaras heter jag, ifall du vill se så artiga följer.
    Lego kommer ifrån Danmark! ??

  13. Anna

    Lego kommer från Danmark och jag följer dig sedan länge på Instagram.
    Barnen hemma är tokiga i lego nu för tillfället så detta vore perfekt att få lägga under julgranen i år. ?

  14. Sanna Gustafsson

    Vilken drömvinst ? Vet en kille som skulle bli super glad om jag vann ? Lego kommer från Danmark ?? Har följt dig på insta länge.

  15. tina

    Man kan ju försöka sig på en vinst av en Technic RC racer 😉 Lego kommer från Danmark. och följer dig och din fina familj på sociala medier. @t.sandberg ha en fin dag! ta hand om dig. kram

  16. Fredrika

    Woooohoo vilken tävling ? Min prins älskar lego och lillasyster är ett monster när hon vill vara med men bara ”förstör”
    En sån här julklapp skulle han bli överlycklig över ❤️?? Legot kommer från vårt kära grannland Danmark. Följt dig i flera år redan på IG.

  17. Hanna

    Svar: Från Danmark!
    Jag skulle så gärna vilja ge legot till min sambos systerson. Han är sex år och ska snart bli storebror för andra gången. Han är sååå fin mot sin nya lillasyster eller lillebror redan, pussar på magen och pratar mycket om att han längtar efter hen. Han älskar lego, så det hade varit fint att få ge honom det här i julklapp <3

  18. Anna Rohlen

    Danmark är Legons förlovade land! Mina barn älskar Lego och det är en aktivitet som vi alla i familjen tycker om! Trollanna06 på Instagram!

    Jag hade sammandragningar tidigt i min andra graviditet på grund av stress men jag lyssnade på kroppen och då blev det bättre!

  19. Helen

    Lego kommer då klart från vårat underbara grannland Danmark ?? Skulle vilja vinna det ett set till mitt underbar värdbarn som jag har hand om efter mina dagar på jobbet som barnskötare så passar jag en underbar liten flicka på 3år dom precis börjat att älska och leka med lego ❤️ Kan sitta timvis och bara leka och bygga vilken underbar julklapp till en underbar tjej ❤️ @helendufva

  20. Josefin

    Lego kommer från Danmark ?? Våra små grabbar som nu fyller 3 och 4 år skulle älska om deras mamma något såhär fint/roligt vann ? Skulle bli en perfekt julklapp/present till våra tomtenissar små ???

  21. Jill

    Lego kommer ifrån vårt grannland Danmark. Hoppas på vinst, dottern skulle bli överlycklig över Lego Friends-paketet. Lycka till med bebben ❤️

  22. Ida

    Lego kommer i från Danmark
    Detta hade varit då kul att ge till min lillebrors tvilling flickor som precis fyllt ett år. Min lillebror har 4 barn och dessa 2 prinsessor ärver kläder och leksaker från alla därför hade detta varit så kul att ge dem. ?

  23. Amanda björnritz Larsson

    Lego kommer från vårat grannland Danmark. Skulle vara så kul om jag kunde vinna detta. Skulle bli väldigt uppskattat här hemma. Följer dig på insta: bjornritz ??

  24. Frida

    Jag följer dig på Instagram (frida.simonsson).
    Lego kommer från Danmark.

    Min mans syskonbarn har blivit så insnöade på lego så det hade ju varit en perfekt julklapp till dessa två. Tänk vilken matematik det är i lego (inbiten förskollärare 😉 )

  25. Caroline

    Barnen på förskolan hade nog gillat att julgubben kommit med lite nytt lego också dit. Lego kommer från Danmark.

  26. Lina

    Lego kommer från Danmark. Här hemma sitter båda barnen och leker med Lego mest varje dag, den ena med Duplo och den andra med ”smålego”. Skulle vara en perfekt julklapp! Följer dig på insta (@helbraflinga).

  27. Alexandra Hedlund

    Lego kommer ifrån Danmark. Följer dig redan på instagram, det har jag gjort sedan länge tillbaka. NU håller vi tummar och tår att vi har turen på vår sida <3

  28. Malin

    Danmark är rätt svar!
    Hoppas sååååå att just jag vinner! Sonen har önskat sig Lego Ninjago i julklapp, men det finns inte på kartan tyvärr när man är ensamstående. Så nu ser jag min chans! Håller tummarna för att lotten faller på mig!

  29. Anna

    Danmark
    (Tänk om jag vinner, då vet jag precis vilken byggsats jag ska ge mig själv i julklapp. För visst kan även vuxna älska att bygga med lego:))

  30. Emma Axnér

    Lego kommer ifrån Danmark. Följer dig på Instagram och tycker du är en bra förebild, speciellt när det kommer till att våra barn ska vara precis som dom är!

  31. Linda

    Danmark! Följer dig sen länge på instagram. ? Önskar vinna lego till sonen i julklapp, vore perfekt i dessa snåla tider (föräldraledig) när pengarna ska räcka till både julklappar till alla tre barnen samtidigt som ett av barnen fyller år.

  32. Helene

    Lego kommer ifrån Danmark. Följer dig sen ett par år tillbaka på insta. Sonen skulle älska att få Lego technic. Hoppas verkligen på lite tur ?

  33. Susanne

    Lego kommer från Danmark ?
    Nu följer jag dig på Instagram och hoppas på tur! Båda våra barn är tokiga i lego dom tröttnar aldrig ?

  34. Rebecca

    Följer! Lego kommer från Danmark!
    Hade varit så roligt att ge sonen sitt första lego, som fyller 4 om en månad.

  35. Malin

    Lego kommer från Danmark. Följer dig på insta

    Hade varit underbart att få se barnens glada ansikten om dem fick detta i julklapp. Lego är nästan en ouppnålig lyx att köpa till barnen.?

  36. M

    Lego kommer från Danmark.
    Hade varit underbart att få se barnens glada ansikten om dem fick detta i julklapp. Lego är nästan en ouppnålig lyx att köpa till barnen

  37. Pauline

    Lego kommer från Danmark! Vem älskar inte lego! Ver att båda jag och stora dottern skulle bli glad för lego! Vi älskar att sitt tillsammans och bygga!
    Så klart följer vi dig på Instagram

  38. Elin

    Lego kommer får Danmark. ☺️ Nu är det bara hålla tummarna. Sonen skulle bli jätte glad. Jag med för den delen. ?? Följer dig redan på Instagram. ☺️

  39. Evelina Johannesson

    Lego kommer från Danmark ? det enda min legotokiga son önskar sig ??⭐️? Håller tummarna! Följer dig på instagram ?⭐️

    1. Sara

      Legot kommer ursprungligen ifrån DANMARK. Jag önskar vinna detta lego för att sedan kunna skicka med de till en arbetskollega som ska åka till Afrika och besöka ett barnhem. Dom är obehov av det mesta och tänkt lyckan att få lego, frågan är om dom ens har sett de någonsin? Håller ?

  40. Annikki

    Lego kommer från Danmark ?
    Min pojkes stora dröm är att åka till Legoland så det sparas det till och förhoppningsvis blir det en tripp dit i sommar ☺
    Han skulle bli så glad att få vinna eller snarare att hans mamma vann lego till honom så jag håller tummarna ?
    Följer dig på Instagram sen länge mitt nick där är ugglisch ?

  41. Jessica

    Lego komme3 från Danmark och här skulle vi gärna vilja ha nått av de fina legobyggena!
    Följer dig och barnen har jag gjort i många år! ??

  42. Frida

    Åh rädda julen med ett lego friends till min brudliga här hemma ? vi har en tjej här hemma som aldrig sitter still förutom när de kommer till legobygge då är det fullt fokus ❤ Lego kommer ju från vårt kära grannland Danmark, följer dig de gör jag redan såklart!

  43. Carro

    Legot kommer från Danmark och vi här hemma hoppas på de bästa då sonen ÄLSKAR lego. Varje år till födelsedag och jul önskar han sig lego ? Självklart följer jag dig på insta ?

  44. Elin

    Lego kommer från danmark. Har man missat legoland så har man missat nåt! Lego är poppis här hemma nu, enda på önskelistan så de här vore peefekt 🙂

  45. Erica pragnert

    Lego kommer ifrån Danmark ? Följer dig på instagram sedan långtid tillbaka? Att få vinna lego skulle vara toppen för min 7åriga son har äntligen fått upp ögonen för just lego?

  46. Therese

    Lego kommer från Danmark. Följer dig på insta med tesselina 7212. Är med och tävlar för mina barnbarns räkning. Grattis till lilla magen, så spännande att få följa din graviditet

  47. Helen

    Svaret är Danmark!
    Jag följer dig redan på instagram, och har gjort det sedan länge ? mitt användarnamn där är hwesth ☺️

  48. Josefine

    Har följt dig på insta i snart 3år!
    Lego kommer från Danmark!
    Min stora lille kille som just nu får omge sig med småbarnsleksaker då han är storebror till en klåfingrig 9månaders, skulle bli helt överlycklig över ett sånthär paket!

  49. Josefine

    Har följt dig på insta i snart 3år! ?
    Lego kommer från Danmark!
    Min stora lille kille som just nu får omge sig med småbarnsleksaker då han är storebror till en klåfingrig 9månaders, skulle bli helt överlycklig över ett sånthär paket! ?

  50. Emelie

    Lego kommer ifrån Danmark 😀 Min 8 åriga dotter älskar Lego friends och det står högst på önskelistan. Följer dig på Instagram under namnet @3meliemalm

  51. Sara Wernersson

    Lego kommer från Danmark ?har en 7 årig legofantast här hemma som skulle bli överlycklig om han får nytt lego att bygga ihop ❤

  52. Jessica

    Danmark. Detta skulle vara perfekt att vinna och bli julaftons lek då denna dag kan bli extra lång för barnen så legotillverkning funkar ju för alla barnen så de skulle passa när kusinerna kommer.

  53. Linda Björklund

    Lego kommer i från Danmark.
    Min dotter Elvira älskar lego , så detta vore en perfekt present att få ge till henne. ❤️

  54. Rebecca

    Lego kommer naturligtvis från Danmark! Legoland är en upplevelse i sig från landet som skapat detta vinnande material. Hoppas på att vinna och kunna ge ett set i julklapp till en sprallig 5-årig kille.

  55. Stina ulfves

    Åh, mitt bonusbarn älskar lego!
    Skulle vilja köpa allt till detta fantastiska barn, men ekonomin säger stopp!
    Lego kommer från Danmark!

  56. Tine

    Danmark!
    Skulle vara så roligt att ge den till mitt barns kusin då han älskar att bygga lego, han är 4år och bygger lego med ritning som är från 7år helt själv. Han verkligen älskar det och kan sitta hur länge som helst!

  57. Malin

    Danmark! Håller tummarna för att jag får ge mitt decemberbarn ett stort paket lego i födelsedagspresent och/eller julklapp!

  58. Magdalena

    Åååhhhhh vilken underbar tävling! Min äldsta son skulle älska om jag vann ett sånt fint pris till honom han älskar att bygga han är super kreativ och kan bygga i flera h.
    Lego kommer från Danmark

  59. Johanna

    Har 2 barn som älskar lego. Allra helst våran nyblivna 4 åring. Han bygger utan problem och vill ha mer och mer så vi håller tummarna. Rätt svar är Danmark.