Therese Wickman

AKUT ULTRALJUD BLEV TVÅ ULTRALJUD!

Som jag misstänkte blev det inte många timmars sömn inatt.

Jag har inte förmågan att bara koppla bort oro, tankar & känslor även om jag många gånger skulle vilja ha kunskapen till det.

Hjärtat klappade snabbt när jag kom in på Kvinnokliniken. Sköterskan påpekade att min puls var en anings hög när hon tog tester på mig & jag svarade att med alla känslor jag hade innut i kroppen så var det inte så konstigt..

Väl inne i undersökningsrummet för att göra ett Ultraljud började Barnmorskan klämma & känna på min mage. Hon sade att hon kunde känna att livmodern var förstorad & det skulle jag se som ett gott tecken.

Hon började med ett vaginalt ultraljud & att sedan kunde jag höra henne säga,. Titta på skärmen, ser du hjärtat ticka?

Den lättnad & lycka jag kände i den stunden är svår beskrivlig.

Efter det vaginala ultraljudet så gjorde hon också ett vanligt Ultraljud på magen & därifrån kunde jag se bebisen bättre. Där inne låg ”h-n” & viftade med sina små armar & sparkade flera gånger med sina små ben.

Tänk vilket lättnad att jag nu kan njuta av att symtomen bara försvann i stället för att oroas över det. Men vet ni vad det roliga är? Snacka om att kroppen spelar en ett spratt för nu i kväll har alla symtom kommit tillbaka. Brösten värker enormt mycket igen & kvällsillamåendet gör mig just nu sällskap. Är precis som om man får bevis på att allt är bra & kroppen återgår till att vara gravid.

Lite som när jag flera gånger förr haft graviditets symtom & mensen varit försenad & varje gång man tagit ett test fast man ändå varit 100% på att man inte är gravid så kommer mensen som ett brev på posten bara timmar efter testen. Är det inte märkligt??

Nu är jag glad & så lycklig & jag har bestämt mig för att försöka njuta av denna graviditet i stället för att nåja alldeles för mycket!

. På lördag går vi redan in i vecka 12  <3

22811474_10212328248074063_1808470043_n

Poff sa det så hade jag en kula på bara ett par dagar <3

Tack för all omtanke, tack för att ni är mitt bollplank när jag mår dåligt. Ni är bäst!!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann.B

    Så skönt för dig att få veta att allt är ok , alltid bättre kolla än att tro.
    Så otroligt fin liten mage 🙂
    Är det din killes första barn?

  2. Angelica

    Så skönt att allt såg bra ut vännen <3 det är svårt att inte noja, jag var supernojig sista gravidteten, men det var ju helt i onödan ❤️ Fina lilla kulan!
    Kram

  3. ....

    Jag är exakt på dagen i samma vecka som du, v 12 på lördag ? Har dock två veckor kvar till andra ultraljudet och har 3 missfall bakom mig så oron är där definitivt…

  4. Lizzy

    Så otroligt vacker och så kul att ni ska ha en liten. Skönt att allt gick bra och njut nu. Stort grattis igen till hela familjen. Puss och kram ????❤️??✔️

  5. Jeanette Bouvin

    Åh vilken lättnad! ❤️ Till mig sa dom att om allt ser fint ut efter vecka 10 så är det extremt ovanligt att det händer något så försök njuta nu. Även fast jag vet att det är svårt! ❤️
    Kram

    1. theresewickman

      Åhh Tack <3 Känns skönt att se bebisen & verkligen ta in att det är någon som lever där inne. Ska försöka börja njuta lite mer & ska efter detta ultjud faktiskt våga mig på att inhandla lite bebis saker på Ultraljud på Fredag 😉 <3 Grattis till bebis i magen <3