NÄR FYRA BLIR FEM! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

NÄR FYRA BLIR FEM!

Tänk att något så oplanerat kan bli så enormt efterlängtat & älskat från första stund!

I maj får Ellah & Kidh ett syskon och fyra blir fem <3

 22447337_10212234129961169_126801648_n 22472545_10212234129681162_634038528_n

22472535_10212234128921143_807620083_n

Jag återkommer med ett djupare inlägg om graviditeten, mitt mående, vilken vecka jag är i och hur vi reagerade när vi fick beskedet senare i veckan!

All kärlek!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lizzy

  Stort grattis till er. Jag som följt dig i flera år. Så glad för er skull. Du och din härliga familj. Jag började att böla när du delade med dig av nyheten. Så kul och önskar er all lycka nu. Puss o kram till er 💗💗💗💗💗

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ylva du som alltid lämnar negativa kommentarer på min blogg. Varför följer du min blogg? Gör både dig & mig en tjänst och sluta läs 😊

  2. Millan

   Ylva, vad är det “när det är som det är”?? Therese är en jättebra mamma och försörjare oavsett “hur det är”. Hon är lycklig låt henne vara det!. Säger som Therese, sluta följ henne om du inte kan glädjas eller bara har något negativt att säga.

 2. Tina

  Så roligt, grattis!!! Ska bli så roligt att följa. Härligt att se storebror och storasysters glittrande ögon på bilden med bebiskläder 😍

 3. Erika

  Åh vad roligt! Stort grattis Therese!!!!! Ska bli roligt att följa din graviditet på bloggen! ❤️ Många kramar

 4. Marie

  Stort grattis!
  Känns bara lite som historien upprepar sig. Du blev gravid med Totte med för att ni slarvade med skydd. Är ju viktigt att skydda sig om man vill planera en graviditet. Hoppas verkligen att det håller när ni bara kännt varandra så kort tid. Stor kram Marie ❤️❤️❤️

  1. Maria

   Men suck… Varför ens skriva något sådant? Antingen glädjs man åt någons lycka eller så är man tyst. Och även om det inte skulle hålla har väl Therese visat mer än väl att hon är kapabel till att uppfostra och ta hand om barn på egen hand! Hur länge man känt varandra innan är knappast avgörande för om det håller eller inte för den delen.

  2. Millan

   Marie. Historien upprepar sig?? Tror inte Therese skriver ut allt som händer i hennes liv även om hon är väldigt öppen med vad som händer i det.
   Tror hon mycket väl förstår att man kan bli gravid om man har samlag…….. Förstår inte ens att man orkar kommentera så. Hon delar med sig av sitt liv. Men jag är säker på att hon inte delar med sig av ALLT som händer och när det händer och inte heller varför det händer..

  3. theresewickman
   theresewickman

   Historien upprepar sig? Hur menar du då, för att jag 4 år senare blir gravid? Att jag blev gravid med Totte hade inget att göra med att vi slarvat med preventivmedel utan att jag blev gravid TROTS skydd (minipiller). Jag ser inte det som att slarva med skydd? Gör du?
   Både jag och Constantin är väldigt glada för denna graviditet & även om det inte var 100% planerat JUST NU, så hade vi redan bestämt oss för att skaffa barn tillsammans då det är extremt viktig, speciellt för C att få biologiska barn. Vi är inte dumma i huvudet, vi använde INGET skydd men försökte vara försiktiga, men vi var inte tillräckligt försiktiga och det är vi båda väldigt glada för… Det har aldrig funnits en tanke från någon av oss att göra abort för att denna graviditet kanske kom några månader för tidigt en vi planerat….

  1. Sanna

   Ibland så tycker jag bara att man kan hålla vad man tycker & tänker för sig själv!
   Dom är vuxna människor & förstår nog hur barn blir till & dom är nog fullt kapabla att ta vuxna beslut!
   Var istället glad för deras skull..
   Hur tror du Therese känner när hon läser din kommentar?! Jag tror knappast att det TACK för din fina kommentar!

 5. Jennifer

  Grattis 😁 Magen syntes på din händelse du la ut imorse och jag plus dom andra har nog redan förstått att du hade en liten i magen. Du har ju hintat det några ggr 😁

Annons