VI BEHÖVDE INTE STÄLLA IN PLANERNA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI BEHÖVDE INTE STÄLLA IN PLANERNA!

Hej du efterlängade Fredag!

Vi var oroliga att vår planerade trip till Stockholm skulle behövas ställas in i och med att Kidh varit så dålig i veckan. Men hela dagen i går var han feberfri & pigg & likaså idag. Så vi åker som planerat 🙂

Kan vara skönt att komma ut från sjukstugan som vi befunnit oss i hela veckan..

Jag & Kidh ska strax hämta upp Ellah från skolan för att stanna till vid Gotteaffären för att inhandla lite godis att smaska på under bilresan till huvudstaden.. När Constantin kommer hem från jobbet så åker vi direkt & det ska bli ljuvligt med två nätter på hotell, biopremiär i morgon och en höstig promenad i stan för att stanna till på något mysigt fik..

Ha ni några fler förslag på vad vi kan göra när vi är i huvudstaden i helgen? Någon vi inte bör missa?

Therese Wickman-63

Hoppas du får en fin Fredag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.