ÄR DETTA PLANERAT ELLER EJ? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ÄR DETTA PLANERAT ELLER EJ?

( Detta inlägg innehåller adlinks & reklam i samarbete med Cellbes) 

I dag efter jobb & skola åker vi mot Göteborg. En ganska spontan men ändå planerad tripp då jag tänkt ta en helg i början av hösten till Göteborg & Liseberg för att förlänga sommaren & få komma iväg på en liten familjetripp. Att det just skulle bli den här helgen blev dock inte bestämt förens i går.. 😉

Vi ska bo två nätter på hotell, besöka Liseberg & i kväll ska vi ut och äta på en populär ThaiResturang. Någonstans i detta ska vi också försöka hinna träffa Totte då vi ändå är i Göteborg. ( Nej Constantin har inga problem med att träffa Totte, dom har redan setts tidigare i somras. ) <3

Innan jag drar i väg till jobbet vill jag passa på att tipsa om ett kanonbra erbjudande som Cellbes just nu erbjuder.

Cellbes

Hos Cellbes hittar du det mesta av det du söker. För att komma till erbjudandet går du in här! 
Vi hörs senare i från Göteborg! Ha en fin dag!
Puss & Kram
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Therese

      Om tid ges så ska vi träffa honom o det är för att barnen vill. Dom har fortfarande kontakt då & då i och med att Totte skickar julkort & grattar dom när dom fyller år. Det var många år sedan det tog slut mellan oss & jag har aldrig förstått varför barn ska tvingas säga Hejdå för att vuxna väljer att avsluta sin relation.? Så länge det känns ok för alla inblandade så ser jag inget problem i det , sen vad andra eventuellt tycker o tänker är inte relevant 💕