SLUTA MED DESSA INLÄGG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

SLUTA MED DESSA INLÄGG!

Fredag och min favoritdag på veckan.

Känslan att ha möjlighet att jobba hemifrån en dag i veckan är för mig så himla tacksamt. Kunna njuta av sitt morgonkaffe i lugn & ro, slå på datorn & börja bocka av alla to do för dagen.

I dag ska jag dessutom fota för en massa företagssamarbeten & i eftermiddag blir det jobb från poolen hemma hos min Mamma. Den fantastiska fördelen med “eget” företag..

18051974_10210740454100206_94157497_n

Jag kan då och då få klagomål från en av mina läsare här i kommentarsfältet. Det klagas på att jag då & då gör reklam eller har samarbetsinlägg med olika företag och att jag borde sluta med det för att det påstås vara så innerligt tråkigt att läsa.

Jag vill ta ett par minuter åt att försöka förklara detta på ett så enkelt sätt jag bara kan.!

För det första så gör jag aldrig reklam för något jag själv inte kan stå bakom eller inte tycker om,  och jag tycker också för det mesta om att tipsa er om olika Nyheter, rabatter, koder & tävlingar för jag vet att ni är väldigt många som uppskattar detta & det är en av fördelarna som kommer när jag jobbar med sociala medier och det vill jag såklart dela med mig av till er, utan er vore jag ingenting <3

När jag får frågan om jag måste ha Reklaminlägg så brukar jag förklara att en blogg är som dagens Tidning. I vilken tidning som helst,  Nyhetstidning till Skvallertidning så hittar du också annonser och dessa annonser är det som ger tidningen pengar, & det funkar på precis samma vis för en blogg. Jag brukar säga att vill man inte läsa annonserna så bläddrar man vidare i tidningen & det är samma sak med bloggen! 🙂

Hoppas att du blev lite klokare och mer förstående i detta?

Hoppas du får en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Spelar väl ingen större roll kan jag tycka. Gillar din blogg oavsett och det är inte svårare än att scrolla vidare om man inte är intresserad… hoppas ni får en underbar helg

Annons