HUR KAN EGENTID VARA LYCKA? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HUR KAN EGENTID VARA LYCKA?

Nu börjar saknaden efter barnen göra sjukt ont. Är det något jag är värdelös på så är det att vara i från barnen. Jag kan lixom inte njuta lika fullhjärtat som när dom är med. Den där egentiden som ska vara så njutningsbar & nyttig kan jag inte hitta. ?

Jag har kul, skrattar & umgås med vänner men hela tiden känns jag halv?

Therese Wickman-1

Therese Ellah och Kid-6-2

Therese Wickman-3

Om två dagar är ordningen återställd & barnen kommer hem. Som vi ska kramas, pussas & gosas. Vi har sedan en veckas semestervecka kvar. Har ni förslag & idéer på vad vi kan göra?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Nu har jag haft mina barn varannan vecka i 8år och jag har ett barn + ett påväg på heltid med min man, men det tog MÅNGA år innan jag var tillfreds med att de är borta varannan vecka. Jag saknar de sjukt mkt fortfarande men kan ändå slappna av. Men jag åker inte gärna på semester utan alla barnen för det känns inte schysst….
    http://www.lotte4.blogspot.se