GÖTEBORG I MITT HJÄRTA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

GÖTEBORG I MITT HJÄRTA!

Hej & Hallå vännen från ett molnigt men hyfsat varmt Göteborg!

I dag är det Fredag & Håkan Hellström står på agendan.. Har länge drömt om att se honom live & jag har hört att hans spelningar här hemma i Göteborg är dom bästa & extra magiska , därav hoppade jag konserten i Örebro och bokade denna i Göteborg i stället. .

Ska du dit?

Vi kom hit till Göteborg I Onsdags och tog hela dagen & kvällen inne på Liseberg. Så himla kul, verkligen, det var länge sedan jag skrattade så mycket.  Men herregud så mycket folk det var, det gjorde mig påmind varför jag försöker undvika sådana här parker under högsäsong när jag & barnen brukar vara ute på äventyr!

20428119_10211649353222116_1827580834_n

20504175_10211649353422121_628628641_n

Som om över tio timmar inne på Liseberg inte var nog så tog vi igår bilen & drog ner till Ullared och hade i förväg tänkt att det förmodligen inte skulle vara så mycket folk. Men oj så fel vi hade när vi kom och vi fick stå i världens längsta kö & vänta på in & utsläpp.. Men in kom vi tillslut,  kul hade vi och åkte sedan hem några kassar rikare och tusenlappar fattigare..

På kvällen tog vi Spårvagnen in till Avenyn & åt middag med min bror och hans dotter som tagit en spontantur hit till Göteborg och sedan sprang vi i ösregnet för att leta rätt buss ut hit, där vi sover dessa dagar.  Trots att vi blev dyblöta & fick springa i spöregnet så kände jag sådan lycka i går.

Göteborg, vänner, kärlek, kul, äventyr & regn- Snacka om en fin svensk sommarkväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.