VINN EN RESA TILL LEGOLAND FÖR HELA FAMILJEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VINN EN RESA TILL LEGOLAND FÖR HELA FAMILJEN!

Jag lovade att återkomma med bilder från vår resa till Legoland. Ni som var intresserade av boenden och aktiviteter runt om i Danmark, har ni läst mitt tidigare inlägg där jag tipsade om allt detta? Om inte så hittar du inlägget HÄR.

Av alla Nöjesparker jag och barnen varit till så måste jag ge flest poäng till Legoland. Jag verkligen älskade allt med Legoland, för att inte tala om barnen. Ni som varit där vet vad jag pratar om 🙂

Själva Parken var fin att strosa i, naturen var vacker, det fanns massa Lego att både titta på men också att bygga med, Karuseller att åka och en hel del andra roliga aktiviteter.

Jag häpnades över hur mycket man kan bygga med enbart Lego. Undrar vilka det är som suttit och byggt allt…

legolandn25

legolandn20

legolandn24

legolandn16

legolandn14

legolandn15

legolandn22

legolandn10

legolandn11

legolandn12

legolandn13

legolandn18

legolandn17

legolandn3

legolandn4

legolandn5

legolandn9

legolandn8

legolandn2

legolandn19

legolandn26

Vi spenderade en heldag inne i Parken och hade tur att säsongen inte riktigt dragit igång än utan kunde njuta av det mesta utan en massa långa köer.. Det bästa med kösystemet till Attraktionerna måste ändå vara att det finns Lego att bygga med för barnen under tidne man stod i kö. Supersmart för att dom inte ska tröttna eller trycka det bli tråkigt! Sånt kan jag verkligen sakna här på Svenska Nöjesparker. Minns att det var precis likadant när vi var i Orlando och Disneyworld och det gjorde köerna till rena rama leken..

Jag & barnen längtar redan tillbaka till nästa resa och sitter redan nu i planerna om att åka redan till nästa år igen!

Har du varit till Legoland, vad tyckte du?

I ett samarbete med Legoland har jag nu fått äran att tävla ut en övernattning på Hotell Legoland i ett Piratrum (det som vi bodde i) samt två dagars Entre biljett in till Legoland för två vuxna & två barn. Presentkortet gäller 14/8- 4/11-17 ( bäst när högsäsongen trappat av och man kan njuta av en helg i lugn & ro)

För att delta i tävlingen:

 1. Följ @Legolandbillund & theresewickman på instagram
 2. Kommentera här nedan i inlägget om vem du skulle vilja ta med dig på resan samt besvara från vilket land LEGO kommer från. <3

 

 

På Söndag kommer jag dra en vinnare! Stort lycka till <3

Har du några frågor angående vårt besök på Legoland så bevarar jag dom gärna!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Legos hemland är förståss Danmark. Skulle ta med sambon o våra två barn. De älskar lego o ingen av oss har någonsin varit dit!

 2. Sebastian.

  Jag skulle vilja ta med min tjej och hennes son till legos hemland Danmark. Han älskar nämligen lego och jag måste ju försöka imponera både på mamman och grabben #nyblivenextrapappa

 3. Jennie frisk

  Lego kommer ifrån Danmark 😁 Jag skulle verkligen vilja ta med mig mina två barn och deras pappa ❤️

 4. Isabell

  Lego kommer från Danmark. 🙂
  Jag skulle åka först och främst med min 10åring som tjatat om legoland i många år men vi har aldrig haft möjligt att ta oss iväg. Han skulle blir så lycklig! Tar med mig mannen och 3 åringen med 🙂 håller tummarna att Casper ska få chansen att åka!! Tack för en fin blogg Therese ❤

 5. Camilla Mårtensson

  Vilken tävling! Vore en dröm att vinna och få ta me min sambo och våra barn dit. Alla tre älskar lego så vore superkul att få legoland på riktigt.
  Lego är från Danmark.

 6. Josefine

  Åh tänk va kul o vinna detta 😍
  Skulle jag vinna så skulle jag ta med min son och hans bästa kompis, ja bästa kompisens mamma får också följa med! Båda killarna är lego- frälsta så det hade varit underbart!
  Lego kommer från Danmark.
  Följer på insta!

 7. Eva Hjortsberg

  Oh jösses vilken vinst, skulle glädja både störst och minst. Frank skulle hamna i ett glädjerus och Erling skulle sannerligen hitta på legobus. Det vore en fin gest, att ge bort till dem jag gillar allra bäst. Särskilt med tanke på att vi lego gör att vi leker så bra, det är leg godt vi vill ha!

  Lego kommer från Danmark.

 8. annaharry1219

  Jag skulle åka med min dotter som älskar lego och karuseller och min sambo och en kompis till dottern.
  Lego kommer ifrån Danmark 😊
  Håller tummarna för detta skulle vara helt underbart att vinna.

 9. Sandra Linder

  Följer båda på instagram! Jag hade tagit med min man och våra två pojkar som verkligen förtjänar en rolig och spännande semester i sommar då vi ej har planerat att åka någonstans. Lego kommer ifrån Danmark.

 10. Mathilda Eriksson

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle ta med mina barn och sambo så dom stora barnen fick lite tid för sina intressen nu när lillebror kommit och mycket ska anpassas till honom !

 11. Angelika malm

  Skulle ta med mig Frida Ling. Ny separerade båda två, med små barn på 4 år. De skulle va behövligt. 😊 landet är Danmark.

 12. Caroline

  Hej!
  Åh vad kul det skulle vara att vinna..
  Skulle ta med mig mina två barn och killen jag precis har träffat och hans lilla tjej, det skulle vara en kanon start på vårt förhållande och för barnen att vinna det här😍

  Lego kommer från Danmark ☺️

  Kramar Caroline

 13. Caroline

  Hej!
  Åh vad kul det skulle vara att vinna..
  Skulle ta med mig mina två barn och killen jag precis har träffat och hans lilla tjej, det skulle vara en kanon start på vårt förhållande och för barnen att vinna det här😍

  Kramar Caroline

 14. Isabell Führ

  Jag vill ta med mig mina familj som består av mina söner som är 7 och 3 år samt deras pappa som är 34 år😉
  Lego kommer från Danmark.

 15. Anna Vellet

  Jag vill såklart ta med mig Arvid, Emil och Örjan till Legoland – det vore helt fantastiskt att få möjligheten att åka dit!

 16. Julia

  ☀️
  Hade så gärna velat ta med min familj på den här resan. Har två flickor som bor varannan vecka hos sin pappa. Ekonomin är inte den bästa och det knäcker mig att de alltid gör alla “roliga” dvs dyra saker med sin pappa.
  Jag vet att det inte ha handlar om pengar, men det hade varit så roligt att göra något större som överraskade dem och där vi kunde njutit av något annat än medtagen fika. (som såklart är mysigt det med).
  Hursomhelst. Jag vill inte tävla med min föredetta i vem som skämmer bort barnen. Men det hade varit roligt för dem, då de aldrig varit där!
  /JuliaNicoline

 17. Sara Gustavsson

  Tar med min man och våra 2 legoälskande busfrö..njuta och leka i en värld av favorit leksakerna hade passar så bra.
  Med mig hade jag gärna också tagit med några vänner Nathalia med familj.

 18. Kicki Staaf

  Jag skulle ta med mig min sambo och mina två tjejer på 3 och 7 år. Särskilt sambon å äldsta dottern älskar lego! Skulle vara skoj att få åka dit, då vi funderat på det ett tag men inte kommit oss för.
  Lego kommer från Danmark!

 19. Kicki Staaf

  Jag skulle ta med mig min sambo och mina två tjejer på 3 och 7 år. Särskilt sambon å äldsta dottern älskar lego! Skulle vara skoj att få åka dit, då vi funderat på det ett tag men inte kommit oss för.

 20. Sabina Riverland

  Danmark! 🇩🇰 Jag skulle vilja ta med mig mina två barn och deras pappi på en minnesvärd semester! Efter en tuff separation för ett halvår har vi äntligen hittat tillbaka till varandra igen och skulle så gärna vilja åka iväg ihop bara vi! ♥️

 21. Lisa

  Härlig resa😊 Jag tar med min man och Freja och Wilma❤️ Hoppas på tur att vinna👍 Lego kommer från Danmark och jag följer dig och Legoland på Insta!

 22. Carola Karlsson

  Lego kommer i från vårat fina grannland Danmark och måste vara den bästa uppfinning någonsin både för stora å små❤️❤️
  Skulle jag vinna så skulle jag resa iväg med mina två killar här hemma båda två har svår ADHD och en park som Legoland vore toppen för dom två att springa runt i utan att höras eller få blickar ifrån folk;)
  Sen att båda två är helt galna i lego och skulle få fina minnen resten av sitt liv kommer jag leva länge på❤️❤️

 23. Chanette Büchel

  Jag skulle ta med mig min man och vår son Vilde. LEGO kommer ifrån Danmark.
  Heter chabu78 på instagram.

 24. Anna

  Kostar åkattraktionerna extra inne på legoland?! Eller betalar man inträde och får åka allt ?! 🤔

 25. Gabriella

  Min son fyller 5 år nu den 17 juli och en dröm att kunna ge resan till Han och ta med han och min sons gudmor. Då man nyligen blivit arbetslös så har man ej den ekonomin till att åka dit jag var där som liten och minns hur man bara älskade det stället och då kan jag tänka mig min sons reaktion som älskar LEGO!😉
  Lego kommer från Danmark

 26. Sandra

  Lego kommer ifrån Danmark.
  Jag skulle vilja ta med mig min familj dit. Vi har pratat länge om att åka men inte tagit oss för det än så om vi vann så skulle vi bli väldigt glada.

  1. Jenny

   Det kommer i från Danmark.
   Vi kommer att tillbringa semestern hemma i sommar, då vi köpt hus och har en del renovering och fix att göra på huset.
   Det skulle vara underbart att få överraska mina två barn och min man med en spontantripp till Legoland. 😁
   Håller tummarna för vinst. ✊🏼✊🏼

 27. Karolin Bäckman

  LEGO kommer från Danmark! 🙂
  Jag skulle så gärna ta dit min dotter och min lillasyster! ❤

 28. Erica Berglund

  Det kommer från danmark! Jag skulle ta med mig min i underbara familj dit och bara få mysa och njuta av varandra och allt lego!!

 29. Jennie Almqvist

  Jag hade tagit med sambon och våra två barn, en legotokig liten tjej som hade blivit överlycklig! Lego kommer från Danmark! 🙂

 30. Linnéa

  Jag hade tagit med mig mina barn på en liten minisemester. Det hade varit så kul! Lego är en favorit här hemma och jag har själv aldrig varit i Legoland. Då jag jobbar hela barnens sommarlov så hade det varit kul att få överraska med en liten tripp under ett par lediga dagar, det skulle vi behöva. hallojlinnea på instagram. Lego kommer ifrån Danmark!

 31. Linnéa

  Jag hade tagit med mig mina barn på en liten minisemester. Det hade varit så kul! Lego är en favorit här hemma och jag har själv aldrig varit i Legoland. Då jag jobbar hela barnens sommarlov så hade det varit kul att få överraska med en liten tripp under ett par lediga dagar, det skulle vi behöva. hallojlinnea på instagram.

 32. Ulrika

  De vore en dröm för min familj att få åka på detta i sommar. Min sambo och våra två barn kommer inte göra mycket inte sommar så detta skulle vi leva på länge. Lego kommer ju då ifrån Danmark 🙂

 33. Katja Aittaniemi

  Hej 😊
  Jag är gärna med i denna fina tävling 😊
  LEGO kommer från Danmark 😊
  Min syster gick hastigt oväntat bort i februari efter hjärnblödning och hennes sambo fick hjärtinfarkt i januari så varit och är än tungt för oss alla inte minst för mina syskonbarn Engla och Linda så försöker med all min styrka hitta något att glädja dom med men inte lätt då min sjukpension är liten så hoppas lika mycket som alla andra här 😊
  Kram
  Katja

 34. Emelie

  Lego kommer från Danmark! Jag jade tagit med mig hela familjen, två barn och sambo till detta fantastiska ställe vi så länge velat åka till. Både dottern, 4 år och sonen på 1,4 älskar lego och duplo. För att inte tala om pappan/sambon i familjen! En resa för hela familjen helt enkelt! 😍🙌🏻🍀

 35. Maria

  Lego kommer från Danmark och jag skulle självklart ta med mina två barn på 5 och 8 år och pappan såklart..😊

 36. Marie

  Från Danmark😃. Jag vill såklart ta med mina två söner och min man. Vi är så sjukt barnsliga hela gänget så Legoland vore en dröm för oss! ☀️🦄

 37. Hannah

  Det kommer från Danmark 💚 jag hade tagit med mig min underbart söta bonus dotter som blev 6 år i år. Hon har aldrig varit på Legoland och har nu upptäckt Lego och så fort hon får möjlighet leker hon med det så därför tror jag det skulle vara ett underbart resmål med henne.. Hon hade älskat att få mysa med mig och sin pappa där ❤️ samt att jag vill ge henne det min mamma gav mig när jag var liten. Kanske var lite äldre men vi åkte till Legoland och det är en resa jag aldrig kommer glömma. O då Bella är världens finaste tjej vill jag ge henne minnen för livet med.

 38. Sandra

  Lego kommer från Danmark jag skulle vilka åka med min dotter på 3 år 🙂 har ej instagram men hoppas på vinst ändå 🙂

 39. Fannie Werner

  Lego kommer från Danmark! 👏🏼
  Jag skulle helt klart ta med min lilla familj där det finns två lego tokiga pojkar och en pappa som aldrig varit på Legoland men alltid velat åka dit! Vilken dröm! 🙌🏼

 40. Agnieszka-jaktmorsan

  Från Danmark! Då vi är på Bf idag med bönan så har vi inte planerat in något alls i sommar, till barnens stora besvikelse (trots att dem ser fram emot ett amåsyskon). Så denna vinst vore underbar att få vinna så vi kan överraska barnen med detta, då vi aldrig varit så långt med dem!

  Så sambon och barnen är dem jag skulle ta med mig!

  Gillar båda på instagram

 41. Sofie

  Från vackra Danmark. Följt stegen på instagram.

  Jag skulle med glädje ta med min underbara familj. Speciellt för att fira just familjen och hur vi växt som familj senaste året med alla prövningar det varit. Skulle vara en semester som hyllning till oss och livet

 42. Evelina Winblad

  Mina två söner och man skulle få följa med 👏🏼 Då vi ska åka på samma royal caribien kryssning som ni åkte i vintras (tack för bästa tipsen) så spara vi varandra krona till det. Vore rena drömmen att få göra nått kul på sensommaren tillsammans med min familj!
  Lego- Kommer från Danmark 🇩🇰

 43. Sofie

  Hade tagit med mina två barn och deras pappa som en paus i renoveringen i huset. Bara umgås med barnen och ge dom en underbar semester. Lego kommer från Danmark

 44. Ida Nordström

  Jag hade tagit med mig min syster och hennes familj för att dem finns alltid där och ställer upp.. Tänk att få ge dem detta tillbaka 😍 Lego kommer från Danmark

 45. Martina Ingman

  Lego kommer från Danmark och jag skulle vilja ta med mina 2 barn och min sambo. Det har varit ett drömresomål länge för barnen och även min legotokiga sambo.

 46. Lina

  Lego kommer från Danmark! 🇩🇰
  Jag hade tagit med min sambo & mina 2 söner. Detta är ett ställe vi velat åka till länge. Men vi har renoverat vårt hus i 2 års tid och inte haft pengar över att hitta på sådana här roliga saker med barnen! Detta hade vart en drömvinst 🙌🏼💙

 47. Lina

  Lego kommer från Danmark. Vinner jag så vill jag ta mina stora 6 åringar och sambo på detta roliga äventyr! Hoppas!

 48. Lina Hedenström

  Lego kommer från Danmark. Vinner jag så vill jag ta mina stora 6 åringar och sambo på detta roliga äventyr! Hoppas! 😃

 49. Caroline Forsblad

  Lego kommer från Danmark 😀 Jag skulle vilja ta med mig Mina 2 Barn som är en Pojk på 9 år och en Tös som fyller 7 år snart, Och givetvis min Man då😊. Själv var jag på Legoland när jag var liten med min familj. Men mina barn har jag inte lyckats få dit än. Så det hade vart roligt att vinna 💗

 50. Pernilla Holmberg

  Skulle vara så roligt att åka med sambon och vår yngsta son som är 7år och kunna ta med hans kusin! Ingen av oss har tidigare varit där, alltid velat åka men aldrig kommit iväg…
  Lego kommer från grannlandet Danmark. 😊

 51. Lena-Marie Ekman

  Åhh det hade passat oss perfekt att vinna,vi är en rätt stor familj med 5 barn i olika åldrar.Inte lätt att ha råd med semester, men legoland hade passat våra 2 minsta grabbar som är 2och 4 år! Då hade vi haft råd att göra något annat med våra 3 stora barn😊
  Lego kommer från Danmark😊

 52. Denana

  Hej Therese. Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja ta med min underbara dotter och mina underbara barnbarn. Min dotter är en av de finaste människor jag känner och är så stolt över henne, det ända jag blir orolig för att hon jobbar för mycket och behöver en paus och ägna tid åt sig själv tillsammans med sina barn i en rolig miljö det skulle vara fantastiskt om vi vann och kunna njuta tillsammans bort från vardagsstressen.

 53. Cat

  Så underbara bilder 🙂 får nostalgi från när jag själv var liten och mamma och pappa tog mig och min bror hit de sista dem gjorde innan dem skiljde sig .. oavsett så var de en resa som gav riktigt bra minnen. Lego kommer ifrån Danmark!
  Jag skulle så vilja ge min dotter den här upplevelsen tillsammans med min sambo. Vår sommar fick en ekonomisk vändning så alla våra sommarplaner sprack och vi blir kvar i stan hela lovet. Och de har gjort ont att berätta för dottern att allt hon sett fram emot inte kommer slå in ..
  Ha en fortsatt trevlig sommar, <3

 54. Annie

  Åh! Jag hade så gärna tagit med min brorsdotter, min dotter och min mamma till Legoland. En riktig tjejresa skulle det bli, och min brorsdotter på sex år skulle älska att får göra ett äventyr med faster och farmor- utan tjatiga mamma och pappa 😉
  Kram till dig och din fina familj! 💕
  (Lego kommer från Danmark)

 55. Emmelie

  Jag skulle ta med min sambo ,min son och hans kusin, då de älskar allt som har att göra med lego! 🙂
  Lego kommer ifrån Danmark!

 56. Petra

  Det hade varit helt fantastiskt att kunna ta med familjen på detta. Min man och mina två barn skulle älska det. I september kommer dessutom en liten bebis till familjen, det hade varit underbart att kunna ge dom större pojkarna lite extra uppmärksamhet med den här resan, håller alla tummar!
  Lego kommer från Danmark.

 57. Lina Strandberg

  Självklart kommer lego ifrån Danmark där Legoland ligger. Jag skulle ta med mig min familj därav två småttingar som älskar att upptäcka å fara omkring, Även min mamma älskar sånt. Så dom hade jag valt att ta med.

 58. Sofia

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med min sambo Niklas och våra två barn Filippa och Isac.

 59. Johanna

  Lego kommer från DANMARK 🙂

  Jag tar gärna med min tre älskade barn. Whilliam 16 år, Felizia 14 år och Edwin 7år ❤ Jag vill ge lite ljus o överraskningar i vår vardag då den är i en tuff period just nu 😢

 60. Khim

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle lätt överraska min familj med resan. Mannen har haft ett kaos på jobbet på tok för länge och jag är kommenderad att arbeta med 16,5 mil enkel resa hem. Så denna resa hade fått bli en ren och skär umgåstid med mannen min och våra två barn 💕💕

 61. Sofia

  Legoland kommer från danmark .
  Jag skulle ta min mamma och mina 2 barn . För att hon är min klippa när det kommer till mina små änglar. Detta skulle ge nig chansen få umgås och visa henne hur mycket jag uppskattar henne + få lite semester med mina barn 🙂

 62. Frida

  Åh, jag skulle ta med mig en utav mina närmaste vänner som också är själv med sina barn. Perfekt mamma och barn resa denna sommar 🙂
  Lego kommer ju ifrån DANMARK!!

 63. Anna

  Lego kommer ifrån Danmark.

  Jag skulle vilja ta med våra 2 söner på 5 och 7 år som älskar lego, de skulle behöva få göra något de tycker är kul och inte bara få följa med på syrrornas fotbollsmatcher och anpassa sig efter sin lillebror som nyss kommit, tyvärr har det blivit lite så för de denna vår.

 64. Sara

  Lego kommer från Danmark. Om jag vinner skulle jag vilja ta med mig min familj till Legoland. Jag var där som barn och vet hur himla roligt det var!

 65. Ida Nilsson

  Lego kommer från Danmark.
  Skulle turen vara på vår sida så skulle jag ta med mina legotokiga killar på 4 och 7 år. Självklart skulle även sambon och bebis få haka på 😍👌

 66. Rebecca

  Lego kommer såklart ifrån Danmark.
  Jag hade tagit med mig min dotter samt min mamma som hjälper mig en massa med dottern och min bror som lever med autism och har alltid haft som avkoppling att bygga med lego. Håller alla tummar och tår ❤️

 67. Emelie

  om vi hade vunnit hade jag tagit med min lilla familj. Mina 2 barn o maken
  De blir inga dyra utlandsresor för oss så detta hade verkligen varit ett äventyr både för mamma, pappa o barnen

  Danmark tror jag legot kommer ifrån 🙂

 68. Amanda torbjörnsson

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja ta med mig mina två barn till Legoland. Verkar vara helt fantastiskt kul och min dotter som är 6år hade älskat att få åka dit.
  Vi håller tummar å tår att resan blir vår!

 69. Christina

  Oj vilken rolig tävling Therese! Följer dig och dina fina barn på Instagram och nu även Legoland. Lego kommer från Danmark. Hade varit helt fantastiskt att kunna överraska mina två pojkar och deras pappa med en resa dit. Nöjesparken består av över 65 miljoner legoklossar!!! Wow!!! Ha en fortsatt trevlig sommar. Kram /Christina

 70. Marie Johansson

  Lego kommer från Danmark 😊 Hade jag vunnit hade jag åkt med mina två barn Tindra & Melvin ❤ Hade varit mysigt att komma iväg på en liten resa tillsammans 😊🙏🏻

 71. Malin Lindström

  Jag älskar att tävla, hatar att förlora, önskar att vinna😝🍀🍀🍀👍🏼👏🏼✨🙋🏼 Just de ja… lego kommer väl från Danmark antar jag?

 72. Malin Lindström

  Jag älskar att tävla, hatar att förlora, önskar att vinna😝🍀🍀🍀👍🏼👏🏼✨🙋🏼

 73. Sara Johansson

  Lego kommer från Danmark. Jag tar med mig min familj, sambo och vår 5 åring. Han älskar lego. Skulle vara toppen att åka med bara honom innan han blir storebror i slutet av september.

 74. Hanna

  Tror vi alla har en snyft historia, så även jag… Men vill inte ta upp den i ett tävlings sammanhang.

  Jag vill vill ta med min sambo och våra 3 barn.. 5, 8 och 10 år
  Vi har pratat om att åka dit vid flera tillfällen, men inte kommit i väg, för att vi tyckt att dom varit lite små för att få någonting utav resan.
  Men!! nu tror jag dom är stora nog att komma ihåg en sådan minnesvärd resa. Skulle va så kul att få dela detta tillsammans med familjen, och se barnens glädjen och kunna minnas och prata om det länge efteråt.. ❤️

  Lego kommer från Danmark👍

 75. Jenny

  Jag skulle vilja ta med mig mina två barn då det skulle bli ett fint semesterminne för oss då ekonomin är ansträngd då jag är ensam mamma till mina kottar. Dom har haft en tuff höst och att få komma bort skulle bara vara bra för oss. Lego kommer från Danmark. Tack för allt fina du ❤

 76. Mickaela

  Lego kommer från Danmark :-). Jag skulle så gärna vilja göra något utöver det vanliga och ta med mina två pojkar på 6 & 7 år som aldrig fått uppleva något utanför svenska gränsen eller i ärlighetens namn knappt något annat heller 🙁 dels styr alltid pengar och när man springer runt i ekorrhjulet som det lätt kan bli så måste man prioritera vardagen först. Nu håller jag tummarna.

 77. Sara Svensson

  Lego kommer från Dannmark.

  Jag hade så gärna velat ta med min familj på detta äventyr! Ungarna älskar Lego (å även deras pappa;) )Hade blivit ett härligt sommarminne!

 78. Ida Nilsson

  Lego kommer från Danmark.
  Skulle turen vara på vår sida så skulle jag ta med mina legotokiga killar på 4 och 7 år. Självklart skulle även sambon och bebis kräkis få haka på 😍👌

 79. Emma karlssom

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle Ta med mina legotokiga barn på 7 och 8 år .. de skull bli så glada om vi vann. Jag är ensamstående mamma , dels sjukskriven med en son som har diabetes så skulle vara underbart att få komma iväg på en minisemester . Får be min bästa kompis att bli med som den andra vuxna . Håller tummarna på turen .

 80. Amanda

  Lego kommer från Dannmark. Min 5 årings högsta önskan är att fara till Legoland så jag skulle ta med honom och hans kusin som också är Lego-fantast och är 8 år, Han får 30 kronor i veckopeng och dom sparar han till lego, kan ta många veckor innan han får ihop till det lego han vill ha. Skulle vara fantastiskt att få fara till Legoland med dessa killar och min sambo som också älskar lego 😉 Ser helt fantastiskt ut på dina bilder Therese! Puss och kram

 81. Cecilia

  Hade jag vunnit detta fantastiska pris hade jag och mina två döttrar bjudit med min fantastiska mamma. Hade varit så kul att kunna “bjuda” med henne på något riktigt roligt och mysigt som tack för att hon alltid ställer upp på oss❤️
  Lego kommer från Danmark 😊

 82. Jeanette

  Jag skulle ta med mig min familj (min dotter och sambo och lilla bebisen som kommer i augusti😊 Lego kommer från Danmark😍

 83. Anna Israelsson

  DANMARK!!! Jag skulle vilja ta med mig mina syskonbarn som betyder allt för mig. Jag skulle vilja ge både dem och mig ett minne för livet. Håller tummarna!

 84. Lina/Plura11

  Lego från Danmark. Skulle så gärna vilja resa dit med mina barn och min make samt bulle på bakning i ugnen. Vore gött att få ägna sig lite extra åt barnen innan vi hoppar på småbarnskarusellen igen. Det är dem värda ❤️❤️❤️❤️❤️

 85. Johanna Jonsson

  Lego kommer ifrån Danmark. Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig mina två barn på 9 och 6år och min pojkvän.

 86. Emina

  Lego kommer från Danmark.
  Det skulle vara en dröm att få besöka Legoland tillsammans med min sambo och våra två barn, Äldsta barnet är 8 år och yngsta 5 år.

 87. Vesna Sutalo

  Från Danmark kommer lego 🙂 Och mina två killar på 10 och 12 hade jag tagit med( hade jag tagit några andra barn hade dom nog inte blivit så glada) 😉 sen den fjärde personen får jag nog dra en lott om och se vem som får ha denna tur att spendera dagen med mig och mina bästa på Legoland! 🙂

 88. Therese Fridh

  Åh vilken härlig tävling :0)
  Lego kommer från Danmark – jag mins Legoland sedan jag var liten då jag var där på ett besök över dagen med min pappa och hans sambo och det hade ju varit kanon att få återuppliva detta minnet med mina barn,Emilia 2,5år och Alexander 7år gamla och min sambo som jobbar tidiga morgnar och sena kvällar så detta hade varit en underbar chans att få vinna och få ha en riktig härlig upplevelse tillsammans <3

 89. Nathalie Johansson

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mig familjen för att glädja sonen. Då han har försummats lite under året då hans lillasyster har legat på sjukhus pga rs-virus följt av lunginflammation, hemska vattkoppor och sedan svinkoppor, Jag tror att han skulle bli överlycklig. Även maken skulle bli glad då han var Lego-fantast när han var mindre.

 90. Nathalie Johansson

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mig familjen för att glädja sonen. Då han har försummats lite under året då hans lillasyster har legat på sjukhus pga rs-virus följt av lunginflammation, hemska vattkoppor och sedan svinkoppor, Jag tror att han skulle bli överlycklig.

 91. Vesna

  Från Danmark kommer lego 🇩🇰 Och mina två killar på 10 och 12 hade jag tagit med( hade jag tagit några andra barn hade dom nog inte blivit så glada) 😉 sen den fjärde personen får jag nog dra en lott om och se vem som får ha denna tur att spendera dagen med mig och mina bästa på Legoland! 🙂

 92. Indira Hamzic

  Lego kommer från Danmark:) med på resan skulle såklart mina två barn få följa med. Mela är 3 år och Mahir 5 år. Båda älskar lego och vi bygger med det dagligen hemma så hade vart helt underbart att få åka. Den siste som skulle få följa med är sambon:) han hade blitt som barn på nytt igen där:)

 93. Jenny Hammar

  LEGO kommer såklart från Danmark🇩🇰 Det skulle bli en drömresa för hela familjen- en resa vi sent skulle glömma! Stora delar av familjen är frälsta i lego, riktiga Lego-fantaster! Att bara få vara tillsammans allihopa, utforska klossarna, karusellerna, alla skulpturer, båtresa, god mat och många glassar skulle vara en riktig högvinst…

 94. Linnea

  Lego kommer ifrån Danmark! Jag vill gärna ta med min man och våra 2 barn då vi har haft det väldigt tungt ett tag. Min farfar fick en kraftig hjärnblödning och min svägerska diagnotiserades med bröstcancer som spridit sig… allt inom 3 veckor så vi åker emellan 2 sjukhus för att stötta och hjälpa till.. En resa till Legoland skulle ge oss lite kraft och glädje i allt!

 95. Caroline

  Lego kommer ursprungligen från Danmark:)
  Jag skulle bjuda med min man och mina 2 äldsta barn. Nova-Lee snart 7 och Amadeus 5 År. Lilla Wille på 4 månader får stanna hemma om vi vinner. Jag håller tummarna hårt!!!

 96. Emma Österberg

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle ta med min tappra lilla son som kämpat som bara den det här året i skolan, han har Autism/adhd/ångest syndrom och hans absoluta favorit syssla är lego ❤😊 kram/ Emma

 97. Sandra Svensson

  Rätt svar: LEGO kommer från Danmark!
  Jag skulle givetvis ta med min familj, grabbarna på 10 och 4 år skulle älska det!

 98. Camilla

  Lego kommer från Danmark!
  Jag skulle vilja ta med min man och mina 2 underbara barn.
  Jag skulle vilja kunna ge dem resan som tack för allt dem gör för mig och ställer upp när jag behöver det.
  Även som belöning för barnen som har mycket besvär med allergier under våren och sommaren.

 99. Evelina Andersson

  Jag skulle ta med mig min sambo Jimmy och våra tvillingar som helst leker med Lego här hemma! 😊 Lego kommer ifrån Danmnark ✊🏻 Trevlig sommar önskar jag dig och din familj!

 100. Camilla

  Lego kommer från Danmark!
  Jag skulle vilja ta med min man och mina 2 underbara barn.
  Jag skulle vilja kunna ge dem resan som tack för allt dem gör för mig och ställer upp när jag behöver det.

 101. Lisa Öberg

  Bästa lägliga tävlingen. Jag skulle gärna vinna och ta med mig sonen Loa, 3,5år, bonusen Melwin 5,5 år och sambon Tobias. Just denna sommar har vi lite typ av en kris med pengar lagom till sommaren, jag har lyckats få ett arbete jag trivs med, arbetat ca 6 mån där nu och är tvungen att ta ut full semester då barnens dagis slår igen en mån under sommaren, därav sämst resekassa pga obetald sem. Så om jag vann och skulle få ge familjen denna upplevelse skulle jag bli så himla glad. <3
  Svar på frågan: Danmark

 102. Sandra Görs

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle ta med mig min man och våra barn, de har verkligen pratat om legoland jättemycket 😍

 103. Christine Grimstrand

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mina härliga barn och min fina man till Legoland. Har inte varit där sen jag själv var barn så vore kul att få se vad som hänt med parken sen dess. Samt att jag ÄLSKAR lego!

 104. Martina Forss

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle vilja bjuda med min mormor och barnens gammelmormor på den här helt fantastiska resan! Hon som alltid ställer upp för mig och barnen och hjäper till när jag än behöver det! En pigg och glad 70 åring som mer än gärna skulle hänga med oss till fantastiska Legoland.. Och glassarna på bilden går ju inte av för hackor, ser ju SÅ smarriga ut!

 105. Lina Svensson

  Lego kommer ifrån Danmark. Om jag hade vunnit denna underbara tävling så hade jag tagit med min sambo och våra två barn. Med sambons nystartade företag så har vi haft en tuff vår, lite tid tillsammans och ingen ekonomi till att göra roliga saker med barnen. Det här hade varit helt perfekt för min lilla familj.

 106. Sofie Åkerberg

  Lego kommer ifrån Danmark. Jag hade velat ta med mig min sambo och våra två söner och förhoppningsvis även våra goda vänner och åkt på en rolig semester.

 107. Oscar Bergenbrink

  Lego kommer från Danmark, Skulle ta med mig sambon och barnen och visa dom de ökända lego pomfritesen!

 108. Maria

  Lego kommer från Danmark! 🙂 jag skulle ta med mig min man och våra två pojkar på 4 och 6 år. Hade varit en perfekt resa innan de båda blir storebröder till vintern 😍☺️

 109. Isabella Alehjort

  Jag hade åkt med min man och våra två barn, dom har pratat så mycket om Legoland så det hade varit drömmen för oss alla att få komma dit! Lego kommer ifrån Dannmark!! Håller alla tummar och tår nu.. 🙂

 110. Wenche Lindell

  Lego kommer från Danmark precis som vår morfar Ernst. Om vi fick denna möjligheten skulle jag och mina 2 pojkar äntligen få göra något lite extra lyxigt och bara få njuta av tiden tillsammans. jag har hört av andra föräldrar till barn med bl.a. Autism så som mitt äldsta hjärta har att det ska vara alldeles perfekt på Legoland. Så nu håller vi tummarna och önskar så hårt vi kan. Min vän som även hon är ensamstående mamma tävlar så nu hoppas vi för alla våra små pojkar.

 111. Johanna

  Jag vill åka med mina två barn som älskar lego samt min sambo som kommer från Albanien. Så det mesta är nytt för honom. Lego kommer från Danmark =)

 112. Maria Paloniemi

  Från härliga Danmark kommer lego ifrån 😊
  Jag vill så gärna ta med min man och givetvis sonen. Han fullkomligt älskar Lego så det hade varit en rolig grej att överraska honom med. 😊❤️

 113. Marie

  Svar: lego kommer från Danmark
  Om jag skulle vinna så tar jag självklart med mig min son som är 8 år och älskar lego och min mamma. Vilken dröm det här vore om det blev av…

  Lycka till med att välja ut en vinnare av alla kommentarer du har fått.

 114. Lova Andersson

  Lego kommer från Dannmark, jag skulle ta med legotokiga Melvin 4 år, lillebror Vilde och pappa Ogge. Skulle vara så roligt att få överraska stora grabben med detta då han fått stått i lite skymundan när lillebror kom till världen och gjorde att mamma och pappa har legat på sjukhus de första 2 månaderna sedan lillebror kom till världen. Han är värd det där lilla extra 💕

 115. Johanna Johansson

  Legoland kommer från Danmark! Och jag skulle vilja ta med min sambo och våra två barn som är tokiga i allt som har med lego att göra 🙂

 116. Johanna Johansson

  Legoland kommer från Danmark! Och jag skulle vilja ta med min sambo och våra två barn som är tokiga i allt som har med lego att göra🙂

 117. Paulina wibeck

  Lego kommer från Danmark såklart 😃 Om jag vinner så vill jag ta med min son, min sambo men även min lillebror. Det skulle vara så roligt att åka dit tillsammans med dom.

 118. Sara Gustavsson

  Lego kommer från Danmark.
  Så lyckliga mina barn hade varit att få komma dit och bara njuta av ett land helt fullt av den leksak de gillar mest😃

 119. Frida

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med min sons o mina bästa vänner Angelika och hennes dotter.Nellie.

 120. Frida Palmqvist

  Fantastiskt roliga lego kommer från Danmark!
  Jag hade valt att ta med min äldsta son som är 8 för att få lite speciell egentid tillsammans med honom efter en rätt tuff start i 1a klass med många känslor som svallar över.
  Har fem fina små troll men min stora kille förtjänar att komma iväg och få vara ensam med mamma och pappa, eget fokus.
  Håller tummarna!! 👍🏻💖

 121. Helen Oskarsson

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mig min man och våra två barn. De tycker båda om lego och har frågat om att få åka till Legoland! Skulle bli en bra överraskning till familjen❤

 122. Ida Israelsson

  Lego kommer från Danmark. Jag hade velat ta med min gubbe då både han och jag bläddrade igenom brochyrer och drömde om att få åka till Legoland som små. Sen är det ju en bonus att vi nu har tre små tjejer att få visa upp detta fantastiska ställe för :).

  1. Linnea

   Lego kommer ifrån Danmark! Jag vill gärna ta med min man och våra 2 barn då vi har haft det väldigt tungt ett tag. Min farfar fick en kraftig hjärnblödning och min svägerska diagnotiserades med bröstcancer som spridit sig… allt inom 3 veckor så vi åker emellan 2 sjukhus för att stötta och hjälpa till.. En resa till Legoland skulle ge oss lite kraft och glädje i allt!

  2. Josefin olander

   Lego kommer ifrån Danmark. Jag skulle vilja ta med mig min man och mina barn på lite avkoppling ifrån allt hemma som alltid måste göras med renovering och en trädgård till barnen..:/ hoppas på tur.

 123. Angelica

  Lego kommer i från Danmark 🙂

  Jag hade tagit med min underbara dotter och min bästa kompis och hennes dotter. Hon har alltid stöttat mig och funnits där i vått och torrt, det har varit speciellt det senaste året då vi både gått igenom separationer och vi båda hade verkligen behövt komma iväg med barnen och få ha lite kul! Hållet alla tummar och tår 🌸

 124. Cecilia andersson

  Lego kommer från Danmark 🙂 jag hade självfallet tagit med mig mina två döttrar på 2 och 4 år och deras pappa!

 125. Emelie H

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle ta med mig min man och våra två döttrar! Skulle vara så himla kul att få uppleva denna park. Håller tummarna.

 126. Malin Andersen

  Lego kommer från Danmark! Hade gärna vunnit denna resa vi har pratat om att åka dit men nu när jag är mammaledig räcker inte pengarna till tyvärr 👎🏻 Men om jag vann skulle jag ta med min man å mina två söner som är 5 år och 1 år ❤️

 127. Madelene

  Jag tar med mig min sambo och vår son på 4 år som är helt tokig i lego (som kommer från Danmark).

 128. Marie

  Min LEGO tokiga son, som utöver det älskar danska. Hade blivit lyrisk att få åka till Legoland. En härlig minisemester med min sambo och våran son till landet som uppfann lego! Hur häftigt hade inte det varit!?

 129. Sandra

  Lego kommer från Danmark! Jag hade tagit med min familj såklart! Tjejerna hade älskat Legoland!

 130. Lisa

  Hej! Vi skulle bli överlyckliga om vi kunde få resa tillsammans till Legoland❤️ Jag min man och Freja ock Wilma. Hoppas hoppas det skulle betyda sååå mycket..Lego kommer från Danmark

 131. Elin

  Hej

  Jag och mina sambo skulle gärna åka på denna resa med våra två små tjejer på 3 och 6 år. Lego kommer från Dannmark och där har vi aldrig varit.
  Ha en fin sommar
  Med vänlig hälsning, Elin

 132. Malin

  Lego kommer i från Danmark.
  Jag skulle ta med min man, 13 åriga son o 9 åriga dotter. Vi har pratat om legoland i flera år men aldrig kommit iväg. De här skulle verkligen göra vår sommar, Behöver en lite paus i vardagen, där allt bara går runt just nu. 💕

 133. mikaela

  Om jag skulle vinna tar jag med mig mina tre barn varav två är helt legotokiga. Tyvärr finns det inga ekonomiska möjligheter till en dylik resa så nu hoppas jag på tur. Lego kommer från Danmark.

 134. Camilla Rundqvist

  Åh det hade varit fantastiskt att få ta med mig min sambo och våra två barn, 4 och 7 år. Vi har ingen semester tillsammans i år men hade känts skönt att ha något att se framemot i höst.

 135. Ulrika

  Om jag har turen att vinna skulle jag bjuda med mig min sambo Johan och vår son Kevin som är 5 år. Vi alls tre älskar lego och det skulle vara fantastiskt roligt att få besöka Legoland. Jag följer nu dig och Legoland på Instagram och håller tummarna!

 136. Marie Wingren

  Lego kommer ifrån Danmark! Jag skulle vilja ta med min syster och hennes två yngsta barn till Legoland! Dr har haft en tuff vår och sommar med sjukdom i familjen och barnen kommer nog inte att få åka iväg på någon annan semester!

 137. Elin Strandh

  Lego kommer ifrån Danmark. Om jag vann denna fina resa skulle jag ta med mig min syster och systerson. Systersonen är tokig i lego, precis som vi var när vi var små. Min syster är ensamstående och har haft de väldigt kämpigt samtidigt som hon varit världens bästa stöd för mig under min sjukskrivning. Jag kämpar mot endometrios och kroniska smärtor varje dag. Som ensamstående och sjukskriven är reskassan inte så stor så detta skulle verkligen ge oss sommarens resa!

 138. Anna

  Brukar aldrig tävla men nu kunde jag bara inte motstå❤. Skulle passa perfekt och det är ju så bra att det inte är högsäsong. Jag skulle ta med mig familjen bestående av man och två underbara barn på 8 år❤️ och snart 6 år❤️.
  Lego kommer ifrån Danmark.

 139. Marielle

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med min son Noel som är sju år. Han förlorade sin pappa för fyra år sen (årsdag idag) efter det har det varit en jobbig tid både känslomässig och ekonomiskt, det skulle betyda så mycket för oss bägge att få göra något kul tillsammans för det har varit dåligt med det.

 140. Julia

  Lego kommer från Danmark..
  Då jag varit sjukskriven så finns inte ekonomin till större utflykter , Att få ta med mina barn på 2 & 4 år skulle vara en fantastiskt upplevelse, Längtan att få uppleva något tillsammans är så stort så skulle bli så lycklig om vi fick dela resan tillsammans 💜 / Julia , Alva & Karl.

 141. Marita

  Jag skulle ta med två av mina favoritkillar, Torbjörn och Oscar. De skulle verkligen uppskatta det.
  Lego kommer från Danmark.

 142. Linna

  Jag vill ta med mina älskade busungar Manne och Lotten. Hade varit så skoj att få överraska dem med Legoland. LEGO kommer från Danmark 👍

 143. Loppan

  Danmark
  Pga fotbollscup utomlands för delar av fam på sem har vi inte möjlighet dessutom resa ihop alla fyra så Legoland i höst vore kanon att se fram emot!

 144. Jeanette fredriksson

  Lego kommer ifrån Danmark! Det skulle få bli en familjesemester med min sambo och våra två pojkar!

 145. Sara Munther

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann, har aldrig tidigare vunnit någonting och jag önskar att mina barn skulle få uppleva legoland tillsammans med mig och barnens pappa. Bara att få komma bort från vardagen och få njuta tillsammans utan allt stress som tillhör vardagslivet!

 146. Sara Wernersson

  Lego kommer från Danmark 😀 skulle vara så kul att vinna detta, skulle självklart ta med min familj på denna resa. Skulle vara en underbar present och underbar överraskning till vår son som fyller 7 år i slutet av augusti. Han älskar att bygga med lego och pratar ofta om att han vill åka dit 💗

 147. Evelina

  Åh 😍 Vilken rolig tävling 👏 och vilken inspirerande blogg med härliga bilder. Hittade Dig precis på Instagram och Vi har länge pratat om hur kul det vore med en resa till Legoland. Jag skulle vilja ta med mig min familj dit ~ Hade varit så kul att överraska Dom med det här ~ en dröm skulle bli sann. Som alla familjer har Vi också gått igenom mycket tufft. Jag vill inte vinna pga av “tycka-synd-om-oss” utan det hade varit underbart att få vinna och få tid tillsammans – något Vi prioriterar framför allt! LEGO kommer från Danmark 😊 Nu är det bara att hålla tummar & tår, att Vi den här resan till Legoland får 😊❤✊✊

 148. Linnéa front

  Legoland kommer från Danmark. Jag skulle ta med mina 2 barn 2.5år och 6 år som älskar lego och min man. Vi har inte varit på någon resa tyvärr.

 149. Alva Romin

  Lego kommer från Danmark. Jag är en 16årig tjej som skulle vilja vinna denna resa och ta med min lilla bästis Ebba som är 3år gamal. Jag är Ebbas barnvakt och har henne några/någon gång i veckan och nu är jag sugen på att ta med henne på en utflykt. Ebba är en klok liten tjej som gillar att leka med allt, lego, pussel,dockor, bilar mm. För att skapa roliga minnen mellan mig och Ebba har jag tänkt att varje sommar göra en lite större utflykt för att verkligen skapa mysiga minnen med varandra.
  Både jag och Ebba håller tummarna för oss två.
  Ha en fin dag!

 150. Jessica Schultz

  Lego kommer från Danmark.
  Jag vill ta med mina två barn som hade älskat att åka till Legoland, och världens bästa bonuspappa/sambo!

 151. Denice Erkenby

  Legoland kommer från Danmark.
  Som ensamstående mamma skulle jag vilja ta med mig mina tvä barn till underbara legoland. Skulle vara en stor upplevelse!

 152. Angela Lundquist

  LEGO kommer från Danmark å den jag skulle ta med mig är lite svårare finns några att välja på.
  Men om jag skulle vinna så får man ta det då.
  Men en som inte ha så mycket pengar skulle det.bli iallafall

 153. Alexandra Hedlund

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja ta med mig familjen (sambo och tre barn på 7 år, 3 år och nästan 1 år). Hade varit en dröm för de äldsta som sett Legoland på reklamen och som älskar Lego.

 154. Helene

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mina barn 4 och 7 år, som älskar lego, och min mamma. Det skulle vara en perfekt överraskning att avsluta sommaren med. Som ensamstående och student finns det inte pengar över till en sådan resa.

 155. Sandra Eriksson

  Lego kommer ifrån Danmark. Jag skulle gärna vilja ta med min man och våra två döttrar på detta äventyr. Efter en vår med mycket renovering för att få vårt hus i bra skick har barnen bara fått hänga med. Denna resa ger oss möjlighet att ta igen missad tid och njuta tillsammans.

 156. Marina Mäki

  Lego är en fantastisk uppfinning från Danmark…. så bra för kreativa och nyfikna barn…och en härlig gemensam aktivitet…där alla…stora som små kan vara med och bygga. Jag önskar så att jag fick överraska mina 2 barn och sambo med en resa till Legoland… vi har haft en tuff tid….med mycket sorg och rädsla. ..en semester tripp skulle ge oss många glada minnen 😀

 157. Sara Isaksson

  Lego kommer från Danmark.
  Som ensamstående så har jag inte råd att göra större utflykter med tre barn, så det skulle vara guld värt att få vinna detta.

 158. Ditte

  Men wow! 😃🎡🤹🏼‍♀️ Detta måste vi ju bara vinna 🎉 ✊🏼🍀 Jag skulle ta med mig dottern och mannen, våran +4 skulle Thea få bestämma 😍

  Lego grundades i Danmark 😃😘

 159. Liniz Travel

  Jag älskade också Legoland! Håller med bästa nöjesparken! Skulle gärna åka dit igen m
  Sonen! Vi hann inte allt på en dag plus att vår väns son blev sjuk 🙁 skulle gärna ta m mig min vän m son igen plus min son! Vore så lyxigt! Hoppas! Han fick åka ambulans t sjukhuset nämligen…

  Lego kommer från Danmark!

  Följer er båda på instagram nu!

 160. Sofi

  Lego kommer ifrån Danmark.

  Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig mina två pojkar på 7 och 5 år. Dom skulle verkligen älska Legoland. Som ensamstående mamma med servitrisjobb så finns det inte ekonomisk möjlighet för någon sån här semester. Skulle vara helt fantastiskt att vinna ❤️

 161. Nicole

  Danmark kommer lego ifrån!😍
  Skulle jag ha super turen och vinna detta fina pris så skulle jag ta med mig min familj!<3
  Har 2 st lego älskande pojkar som nyligen fått ett syskon, så det skulle vara så roligt och få göra något mysigt för dem.
  För bebisen tar ju självklart tid från dem och mamma samvetet skriker varje gång jag säger "snart" /"ska bara"/ "vänta lite" / "vill ni vara med och hjälpa till" 😉
  Så vi håller tummarna hårt och hoppas familjen "cirkus" får göra föreställning i Danmark!:-D

 162. Marika

  Jag skulle ta med mig mina två äldsta barn på snart sex år som älskar lego samt min sambo 🙂
  LEGO kommer från Danmark 🙂

 163. Emelie

  Om jag vann skulle jag ta med min älskade familj som består av mig + fästman och våra tre barn. Vår minsta son (2år) är helt betagen av ninjago och ‘Ninna-goo’ var ett av de första orden han lärde sig när språket kom. Det vore helt fantastiskt att få avsluta sommaren på Legoland. Lego kommer från Danmark.

 164. Nina

  Lego kommer från Danmark
  Tänk att få överraska min 6 års kille med denna resa han hade blivit över lycklig … Jag hade så klart tagit med mig hela familjen😜

 165. Jannie Elbrink

  Jag skulle så gärna få ta med min älskade familj dit med barn på flicka 5mån,pojke 1år, pojke 3år och pojke 8år så finns tyvärr inte utrymme för att överraska barnen med någon sådan resa. Min stora pojka har pratat om legoland så länge då hans biologiska pappa lova att med honom dit för 3 år sedan med det hände aldrig. om jag sedan skulle få drömma om att ta med någon annan hade det varit mina barns gudföräldrar med barn flicka 3år och pojke 8mån. LEGO kommer från Danmark!!

 166. Jessica

  Jag skulle vilja ta med min familj till Legoland. Pappan i familjen jobbar nästintill dygnet runt denna sommar, så det skulle vara så härligt Att komma iväg, så vi kan umgås hela familjen. Lego kommer från Danmark

 167. Jannie Elbrink

  Jag skulle så gärna få ta med min älskade familj dit med barn på flicka 5mån,pojke 1år, pojke 3år och pojke 8år så finns tyvärr inte utrymme för att överraska barnen med någon sådan resa. Min stora pojka har pratat om legoland så länge då hans biologiska pappa lova att med honom dit för 3 år sedan med det hände aldrig. om jag sedan skulle få drömma om att ta med någon annan hade det varit mina barns gudföräldrar med barn flicka 3år och pojke 8mån.

 168. Sara H

  Lego kommer från Danmark. Jag heter sarasrum på Instagram.

  Detta vore verkligen drömmen. Framförallt för vår son som tänker på lego dygnets alla vakna timmar. Legokatalogerna bläddra sönder här hemma för de läses så flitigt 😊 tänk att få överraska honom med detta. Skulle ta med min familj: min man och vår son snart 9 år och dotter 4.5 år.

 169. Mathilda Grennborg

  Hej! Vilken fantastisk tävling! Lego kommer från Danmark såklart 😉.
  Hade jag haft turen att vinna denna resa så skulle jag tagit med mig min bror och hans barn, han har nyligen separerat och de skulle behöva få göra något kul och tänka på annat mitt i allt, sen skulle ju självklart min egen son få följa med på!
  Önskar er en fin sommar ☀️💕

 170. Li

  Lego kommer från Danmark! Eftersom jag är ensamstående med mina 3 barn så skulle det bli vi som åker, en fantastisk present till barnen som ekonomin tyvärr aldrig räcker till annars (trots att man sliter med både heltids-och extrajobb) det skulle göra vår sommar och minnena flera somrar framöver <3

 171. Helen

  Jag skulle ta med mig den finaste kompisen man kan ha och hennes underbara dotter på 11år som verkligen är fantastisk och finns för allt och alla, har man en dålig dag ser hon det direkt och kommer men så fina ord att man ibland glömmer hon är 11år. Har hänt en del tråkiga saker i år för henne och hennes mamma så skulle vilja överraska med denna underbara tripen och skapa fina minnen ❤️ Legot kommer så klart från Danmark där vi alla 3 kommer från 😂❤️

 172. Susanne Larsson

  Det är bara jag och min som Emil 11 år. Han har drömt/pratat om Legoland i många år och hoppas ni kan få hans dröm att gå i uppfyllelse. /Susanne

 173. Helen

  Jag skulle ta med mig den finaste kompisen man kan ha och hennes underbara dotter på 11år som verkligen är fantastisk och finns för allt och alla, har man en dålig dag ser hon det direkt och kommer men så fina ord att man ibland glömmer hon är 11år. Har hänt en del tråkiga saker i år för henne och hennes mamma så skulle vilja överraska med denna underbara tripen och skapa fina minnen ❤️

 174. Erika Wallström

  Det kommer i från Danmark,
  Jag hade tagit med mig min dotter och min syster och hennes son Douglas,

 175. Anna L

  Hej!
  Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag är likt dig ensamstående mamma till två barn, fast pojkar. Vi har för ett par veckor sedan flyttat in i vårt nyinköpta hus och har fullt upp med renovering och att försöka “bo in oss”😊 Även om detta såklart är väldigt positivt så är ekonomin inte den bästa just nu så det är lite tight att få till en semesterresa just nu. Om jag vann skulle jag såklart åka med mina två grabbar och så skulle jag ta med min mamma😊
  Lego kommer från Danmark!
  Hoppas på tur🍀 Ha det bra!💞

 176. Anna L

  Hej!
  Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag är likt dig ensamstående mamma till två barn, fast pojkar. Vi har för ett par veckor sedan flyttat in i vårt nyinköpta hus och har fullt upp med renovering och att försöka “bo in oss”😊 Även om detta såklart är väldigt positivt så är ekonomin inte den bästa just nu så det är lite tight att få till en semesterresa just nu. Om jag vann skulle jag såklart åka med mina två grabbar och så skulle jag ta med min mamma😊 Hoppas på tur🍀 Ha det bra!💞

 177. Sofia Wikström

  Jag skulle ta med mig familjen! Pappa Jimmy och våra 3 barn! 😄 Lego kommer ifrån Danmark.

 178. Sanna Gustafsson

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mig min fästman och våran buse till son. Eftersom fästmannen jobbar hela sommaren så vore en resa till Legoland perfekt när högsäsongen lagt sig. Håller tummarna för att vi kanske kan få en liten semester tripp i år i alla fall 🤛😍😍

 179. Miriam Forsman Avalos

  Jag skulle vilja ta med mig min familj, min sambo Andreas och våra två barn!! 🙂 Lego kommer från Danmark.

 180. Jenny Hokkanen

  Jag skulle ta med mig min man och våra älskade barn på 8 månader, 8 år och 5 år. Dom stora älskar lego. Och då plånboken säger lite ifrån när man är mamma ledig så skulle det vara så kul att få överraska familjen med en resa som skulle passa oss alla😊
  Följer såklart😉 Lego kommer ifrån Danmark

 181. Annika hilmersson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med min underbara 7 åriga son som är galen om i lego och har Legoland högst upp på sin önskelista. Han skulle behöva lite uppmuntran efter en tuff förskoleklass start och på det här han fått en lilla syster så han skulle älska att få en härlig semester på Legoland

 182. Helena Rahlenius

  Här hemma har vår 3 åring börjat bygga för fullt med lego och det har blivit ett stort intresse. Det vore underbart med en resa med familjen efter ett jobbigt år med vår 11 åring …
  Lego kommer ifrån Danmark.

 183. Pernilla

  Åhh vilken rolig tävling! Jag skulle ta med mig sambon och våra två söner. Mest för äldsta sonen skull som fick sin lillebror förra året och haft det lite tufft, men samtidigt varit en fantastiskt storebror 😭😍
  Lego kommer ifrån Danmark och jag följer på instagram 👌

  Håller tummarna hela helgen nu 😁

 184. Emmelke

  Lego kommer från Danmark 💪🏼
  Jag har pluggat i tre år och är äntligen färdig sjuksköterska. Att plugga på annan ort har inneburit långa dagar hemifrån barnen, därför hade jag velat ta med mig dom o min sambo för välförtjänt tid tillsammans – samt för att fira att jag klarade utbildningen 👌🏼

 185. Johanna

  Lego kommer från vårt grannland, Danmark och till Legoland skulle mina barn och man få följa med! ❤

 186. Sandra Wilhelmsson

  I flera år de byggt och pratat
  Om en resa till Legoland de tjatat
  Våra två små hjärtan skulle tycka
  Att detta vore världens lycka
  Vi önskar så mycket att få besöka denna park
  Lego kommer ifrån Danmark

 187. Mathilda

  Jag skulle ta med mig min son som är helt galen i lego!! Skulle även ta med mig dottern och sambon och göra en riktig familje semester då vi inte haft möjlighet till att göra det förtillfället! Detta vore verkligen drömmen att få överraska med 😍 Lego kommer ifrån Danmark:)

 188. Josefine Gunnarsson

  Lego kommer från Danmark! Å jag skulle ta med mina barn Emeline 8 år och Elton 6 åt, De älskar lego och skulle bli jätteglad med en resa till Legoland. Tack för en jättefin blogg. Du inspirerar som ensamstående mot!

 189. Jenny Serup

  Om jag vinner tar jag med man och våra två grabbar, dom skulle stortrivas där. Lego kommer från Danmark

 190. Frida gladen

  Lego kommer från Danmark 👌🏻 Jag skulle ta med mig min underbara man och 2 barn . 6 och 2,5 år. Skulle bli en liten minisemester efter semestern 😊

 191. Tess

  Vilka ljuvliga bilder från er resa, förstår att ni vill åka dit igen. Det ligger i Danmark.

  Skulle vilka resa dit med hela familjen, alla tre barnen på 3, 11 och 13 år, innan de stora barnen blir förstora. De tar så väl hand om sin lillebror och som tack för det och allt de hjälper till med hemma skulle det vara underbart att få ge dem något så fint som en resa dit tillbaka. Att små som stora dessutom ÄLSKAR lego skulle göra det till en toppen semester.

 192. Veronica

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med min man och yngsta dottern. Hon har haft ett riktigt “skitår” med sin epilepsi och nu även dyslexi. Så hon behöver verkligen uppmuntras och lego älskar hon.

 193. Sandra Skoog

  LEGO kommer från Danmark!
  I september fyller jag 40 år och tänk att få ta med sig familjen till Legoland för att fira födelsedagen!
  Har förstått att det finns något för alla åldrar i denna fantastiska park och med två döttrar, en på elva och ett halvt och en på sex och ett halvt, kan det ibland vara svårt att hitta roliga aktiviteter som passar båda.
  Att både jag själv och mannen tycker det är galet roligt med LEGO gör ju inte saken sämre, det blir man aldrig för gammal för!
  Hoppas nu på tur!

 194. Susanne

  Lego kommer från Danmark såklart 🙂
  Skulle ta med min man och våra två barn som är 5&8 år gamla som fullkomligt ÄLSKAR Lego!!

 195. Lotta

  Lego kommer från Danmark.
  Åhh vad det hade varit kul att få överraska min man och våra två kids med en resa till Legoland. Lek bra, det är verkligen något vi hade gjort där 😉

 196. Linnea

  Lego kommer från Danmark 😊.
  Då mannen i hushållet pluggar så tvingas han jobba nästan hela sommaren vilket gör att vi får lite tid tillsammans som familj. Att vara student är även något som gör att ekonomin blir tight. Önskar därför att vi kunde få vinna detta pris och att vi tillsammans med våra två äldsta barn får möjlighet att göra något tillsammans som vi inte annars skulle ha gjort 😊.

 197. RoseMarie Karnestål

  Jag skulle vilja ta med mig min dotter som är tokig i lego och karuseller och det bästa hon gillar Pirater!
  samt min mamma som tjatar på mig att vi ska åka dit!

  Lego kommer från Danmark!

 198. L8

  Svar: lego kommer från Danmark.
  Åhh vad det hade varit kul att få överraska min man och våra två kids med en resa till Legoland. Lek bra, det är verkligen något vi hade gjort där 😉

 199. Therese

  Jag skulle vilja vinna och ta med mig min underbara familj, sambo och 3 barn. Dom stora barnen har precis fått ett nytt litet syskon och det enda dottern tjatar om nu är att hon vill till Legoland , hade varit så kul att få åka dit och ha kvalitetstid med stora barnen och ha massa skoj tillsammans

 200. Martina Råberg

  Jag skulle ta med mig min familj
  Min sambo son och dotter och det skulle bli den bästa resa vi skulle få göra tillsammans då lego är det bästa som barnen vet.
  Vi håller alla fingrar och tår🙏

  Lego kommer ifrån Danmark

 201. Josefina Flintzberg

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle vilja ta med mig min sambo och våra två barn för att vi ska få uppleva allt det roliga som Legoland ser ut att vara. Att få se barnens lycka och förväntan är det bästa som finns 😍 och att få skapa ett härligt semesterminne såklart! ☘

 202. Melissa Fagerström

  Min dotter som blir 5 år snart och min flickväns lillebror som är 11 skulle vi vilja ta med. 😊 Lego är från Danmark.

 203. Josefina Flintzberg

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle vilja ta med mig min sambo och våra två barn för att vi ska få uppleva allt det roliga som Legoland ser ut att vara. Att få se barnens lycka och förväntan är det bästa som finns 😍 och att få skapa ett härligt semesterminne! ☘

 204. Anna

  Lego är från Danmark.
  Jag skulle ta med mina två barn och sambo. Blir en sommar med två nya jobb för mig och sambon så efter sommaren skulle jag vilja åka på en härlig semester ihop bara vi fyra!

  1. Therese

   Jag skulle vilja vinna och ta med mig min underbara familj, sambo och 3 barn. Dom stora barnen har precis fått ett nytt litet syskon och det enda dottern tjatar om nu är att hon vill till Legoland , hade varit så kul att få åka dit och ha kvalitetstid med stora barnen och ha massa skoj tillsammans

  2. Linnea

   Lego kommer från Danmark 😊.
   Då mannen i hushållet pluggar så tvingas han jobba nästan hela sommaren vilket gör att vi får lite tid tillsammans som familj. Att vara student är även något som gör att ekonomin blir tight. Önskar därför att vi kunde få vinna detta pris och att vi tillsammans med våra två äldsta barn får möjlighet att göra något tillsammans som vi inte annars skulle ha gjort 😊.

 205. Mikaela

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle ta med mig mina tre döttrar o min man o åka från Gotland för o se detta fantastiska ställe.

 206. Martina

  Jag skulle ta med mig min familj❤
  Min sambo son och dotter och det skulle bli den bästa resa vi skulle få göra tillsammans då lego är det bästa som barnen vet.
  Vi håller alla fingrar och tår🙏

  Lego kommer ifrån Danmark

 207. Bella

  Ifrån Danmark kommer legot. Hade tagit med min 3 åriga son som slutat med blöja och önskade sig lego eftersom han blivit så stor. Hade varit perfekt att ge han detta! Håller tummarna 🤜🤜

 208. Erika

  Jag vill ta med mig mina underbara barn, det är dom värd som orkar med deras trötta morsa. Danmark är landet lego föddes i 😃

 209. Susanne johansson

  Jag skulle vilja ta med mig min sambo och min lilla dotter på två år till Danmark, legots hemland ☺

 210. Hanna Hansfeldt

  Lego kommer från Danmark.
  Skulle vilja ta med min man och våra två döttrar. Hemma har vi renoverat huset i snart två år och många kvällar och helger har gått åt till renoveringen då vi kunde haft mer familjetid med barnen. Skulle därför vara så roligt om vi i sommar fick ge barnen ett härligt semesterminne från Legoland!

 211. Therese Andersson

  Jag skulle så gärna vilja åka med min man och våra 2 barn. En son på 8 år och en dotter på 3 år. Sonen har väntat och längtat efter att få resa till Legoland, så det vore så fantastiskt kul att äntligen få ta honom dit. Lego kommer från Danmark.

 212. Therese Andersson

  Jag skulle så gärna vilja åka med min man och våra 2 barn. En son på 8 år och en dotter på 3 år. Sonen har väntat och längtat efter att få resa till Legoland, så det vore så fantastiskt kul att äntligen få ta honom dit.

 213. Patricia Lule Hamilton

  Jag skulle vilja ta med min älskade supermake som älskar lego och Legoland. Vi skulle ta med oss hans brorsbarn (Svannah och Elias) för dem skulle älska det och älska att få egentid med oss är det bästa de vet. Dessutom att få resa tillsammans med övernattningen vore en perfekt början på vår semester i augusti 2017 och ett fint avslut på deras (brorsbarnens) sommarlov. Det vore en dröm som går uppfyllelse att få överraska min make som en bröllopsdag present då vi varit gifta 1 år i år, då han ÄLSKAR allt som har med lego att göra. Min make är som ett barn på julafton när det kommer till lego och Legoland. Då vi haft ett tufft första år som gifta vore detta även en möjlighet att säga att TACK och jag älskar dig av hela mitt hjärta och min själ till min supermake som alltid finns vid min sida med dig så klarar VI allt tillsammans. LEGO kommer från Danmark! 💚 Ha en fin, magisk och underbar sommar massor kärlek till er 💕💕💕

 214. Patricia Lule Hamilton

  Jag skulle vilja ta med min älskade supermake som älskar lego och Legoland. Vi skulle ta med oss hans brorsbarn (Svannah och Elias) för dem skulle älska det och älska att få egentid med oss är det bästa de vet. Dessutom att få resa tillsammans med övernattningen vore en perfekt början på vår semester i augusti 2017 och ett fint avslut på deras (brorsbarnens) sommarlov. Det vore en dröm som går uppfyllelse att få överraska min make som en bröllopsdag present då vi varit gifta 1 år i år, då han ÄLSKAR allt som har med lego att göra. Min make är som ett barn på julafton när det kommer till lego och Legoland. Då vi haft ett tufft första år som gifta vore detta även en möjlighet att säga att TACK och jag älskar dig av hela mitt hjärta och min själ till min supermake som alltid finns vid min sida med dig så klarar VI allt tillsammans. LEGO kommer från Danmark! 💚

 215. Paulina Åberg

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mig mina barn och min man dit ☺ ett litet äventyr på höstens Kant förgyller den grå perioden för hela familjen och ger energi för höstens jobb, studer och långa dagar på förskolan.

 216. Annica Andersson

  Min son på 7 år har varit lite ledsen och frågat flera gånger om vi kan åka till Legoland eftersom flera av hans kompisar ska dit i sommar och han älskar lego. Begränsad ekonomi gör att det inte kan bli av. Så om jag skulle vinna skulle jag ta med min underbara familj, sambo och två barn. Håller tummarna 😀😘 lego kommer från Danmark 😀

 217. Caroline

  Jag skulle vilja ta med min LEGO-tokiga familj på denna resan. Skulle vara rena drömmen för mina två små pojkar och även vi föräldrar som älskat LEGO sen vi var små. Världen bästa leksak för stora som små!
  LEGO kommer självklart från Danmark.

 218. Åsa Jonsson

  Lego kommer från Danmark.
  Om jag vinner skulle jag ta med mig mina 2 killar som är 8 och 10 år, dom har länge önskat att få åka dit, dom fullkomligt äääälskar ninjago så vore skoj att få överraska dom med en resa. Sambon skulle så klart få följa med. Håller en tumme o hoppas på tur. Ha en fin sommar!

 219. Camilla Asp

  Lego kommer från Danmark. Jag vill ta med min fin familj, min sambo och våra två pojkar på 4,5år och 1.5år. En dröm för hela familjen!

 220. Ida

  Lego kommer från Danmark 🙂 Jag skulle ta med mig mina 2 små pojkar. Dom älskar att bygga med lego. Så att få åka dit vore drömmen för dom 😍

 221. Camilla

  Jag skulle vilja ta med mina systrar och alla våra fantastiska barn ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 222. Kristiina

  Hej!

  – Till Legoland vore en dröm att resa, av lycka skulle stora som små skrika sig hesa. Vi mäter och massa grönsaker äter, för att nå längdgränsen i parken och NU är den nådd! Tänk att få överraska småfolket med denna semester! Som uppmuntran, pepp och hejarop för kämparanda, tålamod och inspiration i jakten på rätta längden, öronoperation med badförbud och förlust av husdjur.
  – Lego kommer från Danmark.
  – Följer på Instagram som sodercrowcastle.

  🌸🍃 Ha en fortsatt fin sommar och allt gott!🌸🍃 mvh Kristiina.

 223. Malin Vaahto

  Jag om vann skulle jag ta me mig min lillasyster och min familj som är min son och kille. Min son skulle älska detta! Lego skapades i Danmark. Heja oss!!! 🎉🎉

 224. Madelene

  Jag skulle vilka ta med mig en vän och hennes dotter. Och min son såklart. Jag har haft ett helvete med att separera från mitt barns pappa. Min vän har en nära anhörig som är svårt sjuk. Skulle vara fantastiskt att få överraska med denna resa till Legoland! Please pick me!!! Håller tummarna. Svar på frågan: Danmark.

 225. Anna Mattsson

  Lego kommer från vårat grannland Danmark! Jag skulle vilja ta med mig min sambo samt mina två barn Teodor , åtta år och Signe snart 5 år. Det är Teodors högsta dröm att få åka till legoland, han har önskat sig detta i flera år. Skulle vara fantastiskt att få möjligheten att besöka legoland och uppfylla Teodors högsta önskan! Allt gott!!

 226. Malin

  Legot kommer från Danmark!😀
  Jag vill ta med min sambo (man om 3 veckor💑) och vår ett åriga dotter!
  Också min fina systerdotter som älskar lego är nog sugen på att följa med. Hade vart en superkul familje-smekmånad efter sommarens trädgårdsbröllop❤️

 227. Irene Gabriela

  Jag skulle ta med min familj, en dröm jag själv hade som barn var att få uppleva legoland så jag är övertygad om att jag skulle ha lika kul som barnen!

  Danmark, där kommer legot ifrån.

 228. Sanne

  Legot kommer självklart från vackra Danmark 💕 Jag skulle vilja ta med min Sambo och våra 2 pojkar. Skulle verkligen vilja skämma bort dom med något sånt här lyxigt, det är dom värda. Då lillasyster kom till världen förra sommaren så kunde vi inte göra något speciellt med pojkarna och nu denna sommaren köpte vi hus så mkt tid går till huset. Detta skulle passa oss alldeles perfekt!! Håller tummarna och tårna 💕💕💕

  1. Anna Mattsson

   Lego kommer från vårat grannland Danmark! Jag skulle vilja ta med mig min sambo samt mina två barn Teodor , åtta år och Signe snart 5 år. Det är Teodors högsta dröm att få åka till legoland, han har önskat sig detta i flera år. Skulle vara fantastiskt att få möjligheten att besöka legoland och uppfylla Teodors högsta önskan! Allt gott!!

 229. Sara Henriksson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle vilja ta med mina två barn 10 och 8 år och min sambo på denna fina resa🙏💕

 230. Sofia Koivukorpi

  Lego kommer Danmark!

  Jag skulle ta med mina 2 barn och en vän. Efter en jobbig seperation så skulle de vara ljuvligt att komma iväg!

 231. Elin

  Hej Therese
  Så himla bra tävling.
  Jag och min sambo skulle vilja ta med oss våra två barn, Olivia och Felicia till Legoland. Lego kommer från Dannmark.
  Vore så himla roligt om vi vann

  Ha en fin sommar Therese, Ellah och kidh

 232. Lisa

  Lego kommer från Danmark!
  Jag skulle ta med min syster och mina två pojkar på 6 och 4 år. Då jag nyligen separerat från deras pappa (som sen valt att inte ha någon kontakt med barnen) skulle jag verkligen vilja göra något roligt tillsammans med pojkarna, något som inte plånboken tillåter såhär när jag just blivit ensam!
  Lisaasjostrom på instagram.

 233. Malin

  Lego kommer ifrån Danmark och jag skulle ta med mig min son som älskar Lego över allt annat och som vill så gärna åka till Legoland men jag har ingen möjlighet ekonomisk som ensamstående. Skulle även ta med mig min kompis och hennes grabb som är i samma sits som jag. Nu håller vi tummarna och hoppas 😊

 234. Rebecka Örnelind

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn. Båda barnen är tokiga i lego och har under hela våren önskat att åka dit. Minns själv från när jag var liten hur roligt ett besök på Legoland va. Vore så underbart att kunna ge familjen samma upplevelse tillsammans som jag fick som barn❤ Håller verkligen tummarna hårt för denna tävlingen!
  Följer dig på Instagram sedan en längre tid tillbaka, superhärlig konto! 👌😍😄

 235. Carro

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med min man och våra barn, jag har två på 7 och 9 och han två på 11 och 15. Vore grymt 😆😊

 236. therese ådahl

  Lego kommer från danmak och jag skulle vilja överraska min son och min lika legogalne make med en resa till Legoland, har pratat om det många gånger men kommer ej till skott =)

 237. Linda

  Hej Therese.

  1. Följt dig länge nu och följer även Legolandbillund.
  2. Jag skulle gärna vilja ta med mig min nyblivna sambo och mina syskonbarn (9 och 12år)
  Jag har aldrig kunnat tagit med båda barnen samtidigt på semester pga ekonomi. Samt att jag vill att min syster och hennes sambo (barnens mamma och pappa) ska få lite egentid medan jag gör något med barnen. Jag bytte stad i våras och träffar dem inte alls lika ofta längre.

  Lego kommer ifrån Danmark,

  Kram

 238. Maria Wenström

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med mig min mamma och mina två barn, Min son är helt galen i lego, och min dotter älskar att resa. Jag jobbar hela sommaren så barnens sommarlov blir tyvärr kort. Att få möjligheten att åka med dom till Legoland skulle göra alla väldigt glada😊

 239. Amanda

  Legoland ligger i danmark..skulle vilja ta med min familj som beatår av sambo och 2 barn…mina barn skulle bli överlyckliga över att få åka dit och leka av sig och att få åka till ett annat land då dem aldrig har varit de…håller tummarna att vi vinnet😊 kram

 240. Rebecka Örnelind

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn. Båda barnen är tokiga i lego och har under hela våren önskat att åka dit. Minns själv från när jag var liten hur roligt ett besök på Legoland va. Vore så underbart att kunna ge familjen samma upplevelse tillsammans som jag fick som barn❤ Håller verkligen tummarna hårt för denna tävlingen!

  Följer dig på Instagram sedan en längre tid tillbaka, superhärlig konto! 👌😍😄

 241. Jennie Slottemo

  Följer på insta (@jen81hbg) och Lego kommer från Danmark 👍

  Jag skulle ta med min man, min son på två år och min fina bonusdotter på 10 år. Skulle vara så kul att ta med henne på det som en mild kompensation på att hon gick miste om några dagar på vår solsemester i Grekland för några veckor sedan, pga magsjuka 😟 Stackaren, hon som sett fram emot det sååå efter en tuff vårtermin i skolan…

  Håller tummarna och önskar dig och barnen en underbar sommar!

 242. Therese

  Lego kommer från danmark:) 🌼🌼🌼jag skulle vilja överraska min familj med detta😍 ha två pojkar 9 och 6 år sen en flicka på 3månader. Tänkte att detta va meningen och kanske min chans för suttit i dag å letat billiga resor med barnen i sommar men allt känns dyrt när man gå på mamma peng och gubben arbetslös 🙂 så håller tummarna nu♡augusti hade vart perfekt så kan jag fira min 30 års dag på legoland med mina älskade barn 🙂 kramar till dig å dina fina barn önskar er en fin sommar 💕🎠🎢🎡🍦🌼🌻🌞🌞

 243. Emilie Delvenius

  Edelvenius heter jag på instagram.
  Jag drömmer om att få ta med min man och våra 2 barn, Cleo 7 och Kian 5 år dit.
  Lego kommer ifrån Danmark.
  Tack för en bra blogg genom åren. Har följt dig sedan du väntade Kidh 😊

 244. Elin Asklund

  Lego kommer från Danmark 👍 Detta skulle va väldigt kul att vinna då vi har 1 son som bara älskar Leo! Kommer ihåg hur mysigt det var att gå där inne när jag var liten 😍 Vi ska även få bebis snart o detta skulle va väldigt passande att åka iväg på med en nybliven storebror som skulle bli överlycklig 💙

 245. Sara Ottosson

  Lego kommer från Danmark! 🙂 barnen har länge velat åka till Legoland, men vi har inte haft möjlighet då det kostar en del!
  Hade jag vunnit hade vi tagit en familjesemester! 🙂

 246. Sanna Lindqvist

  Följer på Instagram och håller tummarna så hårt jag kan då jag velat dit med barnen i flera år nu. Jag skulle tagit med min sambo och våra tre barn som är 7år, 4år och 2år gamla. Hade varit en otrolig upplevelse. Minns fortfarande den gången jag var där när jag var barn.

 247. Lotte

  Följer på Instagram och jag heter @lottemagnusson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med mig mannen och våra 3 barn (såklart hade jag betalat extra för att få med mig mitt 3e barn haha 😉 )
  Vi pratade i våras om att besöka Legoland så det vore kul 😀
  http://www.lotte4.blogspot.se

 248. Helen

  Svar på fråga 1 – heter jag @lundborgs på Instagram och har följt dig några år nu.

  Svar på fråga 2 – Lego kommer från Danmark och på resan skulle jag ta med min sambo våran son Theo och hans kusin Olle.

  Hoppas hoppas hoppas!!!

 249. Janette

  Lego kommer från Danmark. Följer På instagram,

  Jag skulle ta med mig min sambo & mina två minsta lillebröder på 7 & 13 år. Jag vet hur mycket dom skulle uppskatta det. Ett minne för livet & en rolig upplevelse present för en liten som gått ut första klass & en tonåring som börjar högstadiet i höst

 250. Christina Sjöström

  Lego kommer från Danmark!

  Jag skulle ha tagit med min man och våra två underbara grabbar 5 & 7år. Dessa två får oss skratta, le, känna oss stolta, gränslös kärlek..men några gråa hår har de nog bidragit med också ha ha. Tur vi är blonda hela familjen så det inte syns 😜
  Grabbarna älskar lego och denna överraskning vore som en dröm att få ge dom!

 251. Victoria

  Lego kommer från Danmark.
  Att vinna en resa till Legoland vore fantastiskt kul,
  till och med bättre än jul.
  Skulle ta med våra två barn och min man,
  åka karuseller, busa, leka och göra allt vi kan.
  Dessutom sova i ett piratrum få,
  vill så gärna överraska våra små.
  Nu håller jag tummar och tår,
  att turen är vår.

 252. Jozephine

  Lego kommer från Danmark. ☺️
  Jag skulle vilja åka på de nya resan med min sambo och våra två döttrar som är 2,5 och 4,5år. Självklart får fripassageraren i magen följa med. Och tack vara den lilla krabaten (som ännu inte finns här) så har det gått åt massor med pengar till allt han kommer behöva. Så någon semester har vi inte råd med i år därför hade denna vinsten suttit som handen i handsken och barnen hade blivit så glada ☺️😍❤️

 253. Alexandra

  Jag Vill ta med mina barn, sambons syster och hennes barn! Det skulle bli första gången för oss.
  Lego kommer från Danmark!
  Med vänlig hälsning, Alexandra L

 254. Sofie Davidsson

  Lego kommer från Danmark!
  Jag vill ta med mig mina två underbara barn och sambo på denna resa. En resa som vi har pratat länge om att göra men möjligheten har inte funnits, så vi skulle bli så tacksamma om vi vann!

 255. Lovisa

  Lego kommer från Danmark såklart 🙂
  Jag hade älskat att åka dit med mina fantastiska syskonbarn 👏🏻 Sixten och Skrållan hade älskat de 👌

 256. Ida bergqvist karlsson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag hade tagit med min man och våra 2 barn. Vi älskar lego och har gjort den vi var små. Barnen har sedan ärvt vårat lego och fått massa till. Sonen på 11 år leker fortfarande med det. Vi hade alla 4 älskar att få komma iväg och bara njuta. Jag har mått dåligt och varit sjukskriven i snart 2 år och mött massa strul och och fått kämpa. Ett par dygn med ro från det och fylla på med positivitet och lego hade varit som en dröm. Döljer både dig och legoland Billund sen länge på Instagram 😊

 257. Ida bergqvist karlsson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag hade tagit med min man och våra 2 barn. Vi älskar lego och har gjort den vi var små. Barnen har sedan ärvt vårat lego och fått massa till. Sonen på 11 år leker fortfarande med det. Vi hade alla 4 älskar att få komma iväg och bara njuta. Jag har mått dåligt och varit sjukskriven i snart 2 år och mött massa strul och och fått kämpa. Ett par dygn med ro från det och fylla på med positivitet och lego hade varit som en dröm.

 258. Malin Möller

  Lego kommer från Danmark. Jag tar med mig min man och våra två barn. Det hade varit underbart att förlänga sommaren och semesterkänslan med en tur till Legoland i höst. Hoppas på tur!

 259. Jasmina

  LEGO kommer från Danmark. Jag skulle vilja ta med min man och våra två barn dit. Dottern tjatar varje gång hon ser LEGO-landsreklamen på korvbrödspaketet 😅

 260. Magdalena Svensson

  Hej! Villa fantastiska bilder. Jag är ny följare av din blogg och gillar den verkligen =)

  Rätt svar: Danmark

  Wow vilken helt fantastisk underbar tävling minsann
  Legoland är den stora DRÖMMEN tänk om vi vann
  Som ensam mamma till två är kassan lite skral så trist jag vet
  Detta vore verkligen ett välkomnande paket
  Sonen Mio 6 år älskar LEGO vill jag lova
  Likaså gör lillasyster Nova
  De har gått igenom en tuff tid med separation och förlorat sin moster i cancer så det hade varit skönt att komma bort och göra något lite extra skoj
  Nu håller vi alla tre här tummarna till tusen oj oj oj =)))

  Skulle verkligen bli en höst att längta efter!

 261. Emma Wilson

  Lego är Danskt och jagvill ta med mig mina två barn och min man❤️ Och barnens gudföräldrar med familjer såklart så de får också tävla😄

 262. Emma

  Hej!
  Lego kommer från Danmark!
  Jag skulle vilja ta med min son och hans pappa till Danmark, skulle så gärna vilja ge denna överraskning till sonen på 7 år för har han har kommit lite åt sidan nu när jag har mestadels legat på sjukhus pga tråkiga besked 🙁
  Håller tummarna✊🏼

 263. Evelina Johannesson

  LEGO kommer från Danmark! Skulle så gärna vilja ta med min sambo och våra två legotokiga pojkar till Legoland! Dom tjatar om att få åka dit varje gång det dyker upp på tv-reklamen. Att få åka dit hade betytt så mycke för mina pojkar som har siktet inne på att få träffa alla Lego Ninjor 😃☀️✊

 264. Frida B

  Hade jag haft den enorma äran att få vinna den här resan så hade jag givetvis delat den med mina två söner på 11 & 7 år och min man. Jag har under många år velat göra den här resan tillsammans med dom men det har aldrig varit möjligt. Det enda dom leker med är Lego så att få se dom uppleva Legoland hade varit fantastiskt. Bara hotellövernattningen hade varit högsta vinsten för dom. Ingen av oss har tidigare besökt Legoland. Lego kommer ifrån Danmark och jag följer er båda på Instagram.

 265. Sarah Cronqvist

  Skulle ta med familjen dit. Mina tjejer hade älskat det då det byggs med lego flitigt här hemma. Lego kommer ifrån Danmark

 266. Alexandra Hofvenschiöld

  Lego är så klart Danskt! Vi skulle ta med alla kusinerna till vår lilla Iris! Det skulle bli succé!

 267. Alexandra Hofvenschiöld

  Lego är så klart Danskt😍🇩🇰 Vi skulle ta med alla kusinerna till vår lilla Iris! Det skulle bli succé!

 268. Ennie

  Lego kommer från Danmark.

  Jag skulle ta med mig mina döttrar och min legoälskande man :). Han skulle bli så sjukt glad om jag fick överraska honom med detta då han aldrig varit där.

 269. Susanne

  Jag vill ta med min son. 7 år men kan. Fortfarande spendera timmar i sin legolåda. Älskar fantasin han besitter. Så Gurra är en given kandidat 😊 o lego kommer från Danmark

 270. Hilda

  Har en legotokig grabb på 6 år, som så gärna skulle vilja åka till Legoland, så självklart skulle jag göra denna resan med honom, hans syster och deras pappa❤️ Hade blivit en rolig och mysig familjetripp!

  Lego kommer från Danmark.

 271. Jennie

  Lego kommer från Danmark.
  Jag vill ta med min sambo och två bonusbarn. Vore perfekt till utflykt på semestern!

 272. Sofia

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja ta med mina två äldsta söner, fem och sju år, och deras pappa. De skulle älska det 😍 Håller tummarna!

 273. Cajsa ahlezon

  Lego kommer från Danmark och självklart tar jag med min underbara man och mina två älskade barn 😍

 274. Carolin

  Lego kommer från Danmark!
  Jag skulle tagit med mig sambon och våra två pojkar. De har aldrig varit på Legoland, men vi har pratat länge om att åka dit. I år är en resa tyvärr inget vi skulle ha råd med. Hade varit helt underbart att få överraska dem 😄 Håller tummarna! ✊

 275. Malin

  LEGO kommer från danmark.
  Hade gärna tagit med min man och våra två barn för att fira vår tioåriga bröllopsdag på ett sätt barnen hade älskat. Vår yngsta dotter var inte född och tycker det är orättvist att hon inte fick vara med så varför inte fira med en kul resa 😊

  1. Malin

   Tillägg: vår yngsta var inte född vid bröllopet alltså och tycker det är “orättvist ” 😉 då hade det ju varit kul att kunna fira den 10-åriga dagen ihop med henne och hennes storasyster 😊

  2. Malin

   Tillägg: vår yngsta var inte född vid bröllopet alltså och tycker det är “orättvist ” 😉 då hade det ju varit kul att kunna fira den 10-åriga dagen ihop med henne och hennes storasyster 😊

 276. Hanna

  Jag skulle ta med min sambo och min dotter, eftersom vi bara har ett barn skulle jag ta med mitt brorsbarn också som älskar lego. Har tänkt att åka länge men inte haft råd.. 😍 Lego kommer från Danmark!

 277. Daisy

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med mig min syster och våra äldsta 2 barn för min lilla 8månaders har de bättre hemma med pappa än med oss där detta år iaf.

 278. Hanna

  Jag skulle ta med min sambo och min dotter, eftersom vi bara har ett barn skulle jag ta med mitt brorsbarn också som älskar lego. 😍 Lego kommer från Danmark!

 279. Szymon

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle vilja ta med mina barn så dom får uppleva just de här! Har aldrig haft tid,möjlighet eller råd med detta👍

 280. J

  Grundaren till lego kommer från Danmark, själva ordet kommer från “leg godt” som betyder lek bra.
  Jag vill ta med Viggo och Noelle, 8 år gamla.
  Viggo har en svår sjukdom. Han har kämpat i 1,5 år nu och det enda man vet är att han har hjärninflammation och till följd av det fått svår epiliepsi. Noelle är hans bästa vän och stöttar honom genom allt. Lego är ett av deras bästa lekar, de kan bygga tillsammans i timmar.
  Att få ge dessa två en resa vore drömmen.
  Att få komma bort från vardagen. 🙏🏻❤️

 281. Chatarina

  Lego kommer från Danmark
  Jag skulle ta med min 5åriga son och hans 5åriga kusin, och min sambo så klart! Det vore en dröm för barnen att uppleva detta tillsammans ❤️ Trevlig sommar till dig och barnen! 😀

 282. Malin Pettersson

  Vilket fint inlägg och fantastiska bilder, man blir så sugen på semester och inspirerad.
  Lego kommer från Danmark.
  Om jag vinner hade jag tagit med min blivande man Simon och våran son på 3,5 år Theo. Hade varit fantastiskt att få komma iväg vår lilla familj och njuta tillsammans i vad som kan vara något av de coolaste miljöerna och du från Theo som är Lego tokig. Efter att Simon varit sjukskriven 1,5 år pga utmattning har äntligen energin börjat återkomma och det till Theos stora förtjusning. Hade varit underbart att få skämma bort varandra en stund och bara mysa i varandras sällskap.

 283. Louise Petersson

  De kommer från Danmark!
  Jag skulle ta med min sambo och min älskade son Collin! Vi har aldrig rest tillsammans. Min sambo har aldrig vart ledig från sitt eget företag. Så detta skulle vi verkligen behöva tillsammans! Så vi kan njuta och ha kul! Och se hur vår son låter sin fantasi flöda och springa och ha kul! Följer er båda på Instagram ❤️

 284. Anna K

  Följer båda på Insta som @anklint!
  LEGO kommer från Danmark och jag skulle vilja ta med min son William som är LEGO-fantast. Han har autism (Autism + ADHD + sömnsvårigheter) och ÄLSKAR verkligen LEGO och det vore en dröm som går i uppfyllelse om vi vann – att få se lyckan i hans ögon bland allt LEGO på Legoland…
  *hoppas, hoppas, hoppas vi vinner!*
  ~ Anna

 285. Anna K

  Följer båda på Insta!
  LEGO kommer från Danmark och jag skulle vilja ta med min son William som är LEGO-fantast. Han har autism (Autism + ADHD + sömnsvårigheter) och ÄLSKAR verkligen LEGO och det vore en dröm som går i uppfyllelse om vi vann – att få se lyckan i hans ögon bland allt LEGO på Legoland…
  *hoppas, hoppas, hoppas vi vinner!*
  ~ Anna

 286. Klara

  Lego kommer från Danmark!

  Jag skulle såklart ta med mig mina legotokoga barn och leka loss! Yay! 😘

 287. Maria

  Lego kommer från Danmark. Jag hade tagit med min son och en kompis till honom så de hade fått frossa i allt som har med lego att göra. Leka, bygga, åka och uppleva Lego till 200 %. Jag vet att det hade gjort deras sommar komplett.

 288. Tilde

  Jag skulle ta med min fyraåriga son, min bästa tjejkompis och hennes son. Lego kommer från Danmark! 💃🏻

 289. Malin Pettersson

  Vilket fint inlägg och fantastiska bilder, man blir så sugen och inspirerad!
  Lego kommer från Danmark.
  Om jag vinner hade jag tagit med min blivande man Simon, våran son på 3,5 år Theo och svärmor/farmor som är våran stöttepelare i vått och torrt. Simon har äntligen efter 1,5 år som sjukskriven pga att ha gått in i väggen äntligen börjat må bättre och ha mer energi, något hela familjen har längtat och kämpat för tillsammans. Med jobb, hushåll och småbarn har det varit fantastiskt med en extramamma som hjälper till när det behövs. Skulle vara fantastiskt att få komma iväg vi 4 och skämma bort varandra och njuta av lyckan i en Lego tokig Theos blick <3

 290. Malin Pettersson

  Vilket fint inlägg och fantastiska bilder, man blir så sugen och inspirerad!
  Lego kommer från Danmark.
  Om jag vinner hade jag tagit med min blivande man Simon, våran son på 3,5 år Theo och svärmor/farmor som är våran stöttepelare i vått och torrt. Simon har äntligen efter 1,5 år som sjukskriven pga att ha gått in i väggen äntligen börjat må bättre och ha mer energi, något hela familjen har längtat och kämpat för tillsammans. Med jobb, hushåll och småbarn har det varit fantastiskt med en extramamma som hjälper till när det behövs. Skulle vara fantastiskt att få komma iväg vi 4 och skämma bort varandra och njuta av lyckan i en Lego tokig Theos blick ❤️

 291. Elin Törnqvist

  Från Danmark kommer lego! Jag skulle ta med mig min man och våra två döttrar, dom skulle älska det! Och mesta av allt kanske min man som tjatat så om att åka dit haha!

 292. Johanna

  Vilken toppentävling! Håller tummar och tår! Skulle ta med min familj, som består av sambo och två legoälskande barn 🙂

 293. Therese S

  Lego kommer ifrån Danmark. Som nyskild mamma har man inte råd med allt som barnen vill göra och detta är ett utav alla saker. Så jag vore så tacksam om jag fick vinna och få se glädjen i mina barns ögon om vi fick chansen att vinna.
  Jag skulle vilja ta med mina små älsklingar och en god vän på denna resa.
  Självklart följer jag sidorna på instagram 😊

 294. Jenny Sultan

  Lego kommer från Danmark!

  Följer både dig och legolandbillund på insta 😊

  Jag skulle väldigt gärna vilja ta med mig sonen som älskar lego och som jättegärna vill åka till legoland. Han pratar ständigt om det och det vore kul att överraska honom med en resa i födelsedagspresent (han fyller i okt) sen så skulle såklart resten av familjen få följa med 😉 Hoppas hoppas hoppas vi vinner!

 295. Therese S

  Lego kommer ifrån legoland. Som nyskild mamma har man inte råd med allt som barnen vill göra och detta är ett utav alla saker. Så jag vore så tacksam om jag fick vinna och få se glädjen i mina barns ögon om vi fick chansen att vinna.
  Jag skulle vilja ta med mina små älsklingar och en god vän på denna resa.
  Självklart följer jag sidorna på instagram 😊

 296. Linn W

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle ta med min sambo och 1,5-åriga dotter. Det skulle bli vår första lilla semester. Håller tummen!

 297. Emelie

  Följer på instagram. Jag skulle ta med mig maken och våra barn och njuta av att se dom uppleva Lego på det sättet😊 Lego kommer från Danmark!

 298. AnneMo

  Åh vilken tävling! Jag skulle ta med min kära man och våra två tjejer. De skulle bli överlyckliga över vinsten! 🙂 Lego kommer från Danmark, och jag följer er båda på instagram. Tack för en fin och ärlig blogg ❤

  1. Therese S

   Lego kommer ifrån legoland. Som nyskild mamma har man inte råd med allt som barnen vill göra och detta är ett utav alla saker. Så jag vore så tacksam om jag fick vinna och få se glädjen i mina barns ögon om vi fick chansen att vinna.
   Jag skulle vilja ta med mina små älsklingar och en god vän på denna resa.
   Självklart följer jag sidorna på instagram 😊

 299. Lina E

  Svar : Danmark
  Jag kommer ihåg när jag en gång var på Legoland som barn och det var så jäkla kul. Hade mer än gärna tagit med mina två tjejer dit (och mannen får såklart oxå följa med) Dom älskar Lego och hade tveklöst fått en minne för livet. I år har vi valt att ge barnen ett långt sommarlov vilket innebär att vi kommer vara hemma utan betalning ungefär halva sommaren. Det ger ju inte direkt klirr i kassan men att ha sommarlov som barn är ju det bästa som finns så det är det värt. Denna vinst hade vart SÅ uppskattad av både barn, vuxna & plånbok.
  Hoppas hoppas!

  Följer o allt annat på Instagram – linaeckerstrom

  Ha en fin sommar ☀😘

 300. Louice

  Följer på Instagram 🙂
  Jag skulle vilja ta med mig min sambo & våra två söner. Då sambon bytt jobb så har han ej någon semester i år & ekonomi tillåter tyvärr ingen semester heller så detta hade ju varit super kul att överraska hela familjen med 😀
  Lego kommer från Danmark 🙂

 301. Linda Björklund

  Wow vilken tävling! Lego kommer i från Danmark. Jag följer deras instagram och har spanat in deras flöde och jag säger bara wow. Jag skulle ta med mig mina barn, de älskar lego och deras dröm är att få åka dit. Som sjukskriven sedan 2,5 år tillbaka så är det svårt att få i hop det med pengar till att åka hela familjen. Jag håller tummarna att jag ska fp möjligheten att ta med mina barn till Legoland. Det skulle göra deras sommar.
  Stor kram

 302. Mathilda, thildaevald@instagram

  Lego är ifrån Danmark ☺
  Jag skulle vilja ta med mig min pojkvän och mina två grabbar på 2 år och 5 år. Det blir vår första semester tillsammans som en ny liten familj. Det vore drömmen ✨

 303. Therese Axelsson

  Lego kommer ifrån vårat grannland Danmark ☺️
  Jag skulle såklart ta med mina tre söner och sambo som ÄLSKAR Lego och skulle vara ett paradis för dom ❤️

 304. Linda

  Lego kommer ifrån Danmark.
  Jag skulle verkligen vilja åka hit med min familj. Jag har en dotter på 9 år samt en son som snart blir 2. Det är lite knivigt att hitta på saker som de båda älskar då de är så olika men Legoland hade de båda drömt om att få åka till! Perfekt för alla barn och åldrar 😉

 305. Marie

  ♥Vilken härlig tävling! Lego kommer från Danmark och jag följer på Instagram. Jag är ensamstående med två barn. Min sambo tog sitt pick o pack o lämnade oss för några månader sedan. Jag känner extrem ilska och sorg och försöker fokusera på mina älskade trollungar men det är inte lätt att plötsligt stå där själv med allt. Det blir mycket fritids och mys på hemmaplan i sommar men täääääääääääääääääääääänk om jag kunde överraska med Legoland. Jag blundar och drömmer, skulle nog skrika högt om det var jag som vann… håller tummar och tår♥

 306. Jenny Sandberg

  Vilken fin tävling! Lego kommer ifrån Danmark och jag skulle vilja se glädjen i mina två barns ögon om jag fick äran att berätta för dem att vi åker till LEGOLAND! 😍 Då jag för 2,5 år sedan blev lämnad av mina barns pappa 10 veckor efter att jag börjat förskollärarutbildningen har jag kämpat för att få livet att gå ihop och ändå bli så bra som möjligt för mina älskade små skatter och mig. Jag följer din blogg och ditt Instagramkonto och kan känna igen mig i utmaningen i att vara ensamstående förälder och den obegränsade kärleken till barnen! Trots att jag har förmånen att ha ett extrajobb vid sidan om studierna känns LEGOLAND långt borta. Nu helt plötsligt kändes LEGOLAND närmre än nånsin och jag började drömma mig bort.. Det sägs ju att drömmar kan slå in om man hoppas tillräckligt hårt ❤

 307. Therese

  Jag skulle vilja ge den resan till mina barn och deras mormor med sambo pga jag och deras pappa inte kommer kunna åka iväg med dom på någon semester i sommar då det väntas små syskon och inläggning på neo!
  Så det skulle vara en rolig överraskning att ge bort!
  Lego kommer från Danmark!
  Följer på Instagram

 308. Jessica Sundberg

  Följer er båda på insta som jessicasundberg72. Lego kommer från Danmark. Självklart skulle jag ta med sonen, dottern och maken. Framför allt sonen och maken är beroende av lego. Så fort de kan sticker de iväg och köper en byggsats, sitter tillsammans och knepar och knåpar och har härlig far- och sontid. Nästan så man blir avis!!!

 309. Jennie

  Jag skulle ta med min sambo Richard och våra två barn På 8 och 3. Jag och Richard har aldrig under våra 12 år tillsammans kommit iväg på någon semester med barnen själva utan alltid varit med någon av våra föräldrar då vi haft en tajt ekonomi under alla år ! Och lego kommer såklart från Danmark 😊Skulle bli överlyckliga om vi fick lite medgång i livet i form av en semester 😍 (Följer på insta)

 310. Sara

  Lego kommer ifrån Danmark.
  Jag skulle ta med mig min sambo och våra 2 söner. Vore fantastiskt att avsluta min föräldraledighet med ett besök på legoland då det är stora sonens drömresemål! 😍

 311. Jennie

  Vilken dröm att få ta med sonen som fullkomligt ÄLSKAR lego 💙!! Såklart skulle maken få följa med oxå 😉 hmm… undrar ja vem som skulle leka mest 🙈🙊. Lego kommer ifrån Danmark. De e kul och följa dig och din fina familj 🤗💓

 312. Jessica persson

  Jag följer på instagram. Lego kommer ifrån Danmark. Jag skulle vilja ta med mig min bror och hans 2 barn just för att det har varit lite tjaffs mellan oss och inte har träffats på snart 1år. Skulle vilja bryta denna tystnaden mellan oss och överraska dom med denna resan. Sen har dom aldrig varit iväg på en riktig semester då dom inte har råd och min bror jobbar mycket med lantbruk.

 313. Angelica hökklo

  Vill ta med min sambo och mina två barn Oliwer 7 och Alicia 5. Då oliwer har autism och adhd och ett super intresse av lego så vore detta toppen att överraska honom med 😍😍😍 lego kommer från Danmark 😉

 314. Angelica hökklo

  Vill ta med min sambo och mina två barn Oliwer 7 och Alicia 5. Då oliwer har autism och adhd och ett super intresse av lego så vore detta toppen att överraska honom med 😍😍😍

 315. Jeanette

  Följer på Instagram. Lego kommer ifrån Danmark
  Jag vill vinna detta för att ge mina barn en upplevelse av deras passion.

 316. Denise

  Vill ta med mig sambon och våra två döttrar som älskar lego, i år tillåter tyvärr inte ekonomin någon semester så skulle vara fantastisk om vi kunde få ha tur den här gången.
  Lego kommer från Danmark

 317. Jeanette

  Följer på Instagram. Lego kommer ifrån Danmark
  Jag vill vinna detta för att ge mina barn en upplevelse av deras passion. Det är min sons dröm att befinna sig i ett legoparadis dom har aldrig vart i Danmark (jag endast två ggr som liten 😂 så de vore en mäktig överraskning 💖

 318. Emma

  Lego kommer ifrån Danmark. Jag skulle ta med mig min familj plus min sons kompis. Skulle verkligen vara så roligt att vinna, då vi inte har något inplanerat för sommaren.

 319. Maria

  Lego är danskt.
  Jag skulle göra en generations resa och ta med min 4-åriga systerdotter, hennes mamma och vår mamma/mormor. Det vore en lika rolig resa för oss alla.

 320. Jennifer wäpneborg

  Lego kommer ifrån Danmark, jag skulle vilja ta med min sambo och hans älskade små bröderna som skulle tycka det var helt otroligt underbart att få komma dit! Dom tjatar ofta på oss att dom vill göra saker med oss men det finns ingen ekonomi eller mycket tid till varandra! Så det här skulle vara en dröm som går i uppfyllelse! Jag håller tummarna! Det skulle bli en härlig resa!

 321. Mikaela

  Lego kommer från Danmark ☺
  Jag skulle ta med mig min pojkvän och hans lillebror och en kompis till hans lillebror. Jag vet att Legoland är en dröm för både min pojkvän som aldrig varit där samt hans lillebror, så jag skulle vilja överraska dem med en resa då vi inte har möjlighet att åka på den som läget ser ut just nu. Jag håller tummar och tår ☺ tusen tack för en fantastisk blogg och fortsätt vara de du är, du inspirerar mig varje dag! Kram Mikaela

 322. Kim

  Jag skulle ta med min älskade familj, min man och mina två barn till Danmark, landet där legot kommer ifrån 🙂

 323. Madeleine

  Hej. Legot är från Danmark. Skulle ge det till mina underbara barnbarn och son med sambo. De har haft många kämpiga år med en liten som föddes med med gallvägsatresi och var tvungen att bli levertransplanterad när han var 7 månader. Han och hans storebror behöver verkligen komma bort från allt vad sjukhus heter. Med på resan tar de nog med Lillemans farbror ( med familj) som ställde upp som donater. En sann hjälte som räddde livet på Lilleman.

 324. Denise

  Skulle vilja med med mig sambon och våra två döttrar som älskar lego, i sommar har vi tyvärr ingen möjlighet ekonomisk att åka på semester så skulle vara fantastisk om vi kunde få ha tur den här gången!
  Lego kommer från Danmark =)

 325. Karin Bengtsson

  Jag skulle vilja ta med min flickvän och hennes två pojkar på 2 år och 5 år. . Vi träffades förra hösten när vi började i samma klass på högskolan och blev blixtkära i varandra. Då vi båda studerar så är ekonomin inte den bästa och jag skulle så gärna vilja överraska henne och barnen med en tripp till Legoland då båda pojkarna älskar lego/duplo . Lego kommer förresten från Danmark 😉

  Har följt din blogg i flera år och beundrar verkligen dig för din styrka och det är inspirerande att läsa om din och dina barns dagar. Ha det bra . Kram Karin

 326. Sofie

  Jag skulle ta med min sambonoch våra fantastiska barn! Vi har länge drömt om en resa till Legoland men inte haft råd. Våra barn älslar lego och nöjesgält så detta hade vart så otroligt roligt! Följer båda på instagram 🙂 Och ja, lego kommer från Danmark!

 327. Sofie

  Jag skulle ta med min sambonoch våra fantastiska barn! Vi har länge drömt om en resa till Legoland men inte haft råd. Våra barn älslar lego och nöjesgält så detta hade vart så otroligt roligt! Följer båda på instagram 🙂

 328. Sophia Ek Andersson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle ta med min man Henrik och våra barn Tova och Gustav. Det skulle vara ett härligt äventyr för hela familjen.

 329. Erica

  Jag skulle överraska min familj med detta . Både att få åka båt och gå på Legoland är något dom verkligen vill . Men detta år blir det inte någon resa pga ekonomi. Men tänk så glad dom skulle bli om vi kan åka 🙂 håller tummarna hårt .
  Lego kommer från Danmark 🙂

 330. Daniella

  Hej! Det kommer från Danmark.
  Jag hade tagit med mina småsyskon dom har alltid vilja åka dit men det har tyvärr aldrig blivit av. Nu när jag själv har 2 småbarn så hinner jag inte ha så mycket egentid med mina syskon. Hade tagit med min mamma för hon ställer alltid upp för mig.

 331. josefine nordberg

  Lego kommer från Danmark. Jag vill vinna denna resa till våra två tjejer och min sambo. jag fick min dotter som 17 åring, ekonomin var usel och svår, jag kämpade för att kunna få ta studenten för min dotters skull. när jag blev 18 förlorade jag plötsligt min pappa i ett tragiskt självmord:( men jag kämpade på för stt må bra för min dotters skull. min dotters pappa föll in i ett drog missbruk och jag stod själv med henne ❤️ kämpade på som vikarie i hemtjänsten i fyra år för att få en tjänst tillslut. allt har rullat på för oss tack o lov . i år blir hon 8 och jag 25 och har rn sambo som har en dotter sen tidigare som blir sex. vi är en familj varannan månad då han jobbar. jag har aldrig kunnat ge min dotter en resa mer än kolmården då ekonomin säger STOPP för sånt. hon har önskat sig legoland i två år nu så att vinna denna resa för henne så värma mitt mamma hjärta ENORMT och att få familjetid på det skulle va guld. så jag håller alla mina tummar och tår för en gångs skull❤️

 332. Sofie

  Namn på Instagram: sofiemuller90

  Lego kommer från Danmark och namnet kommer ursprungligen från danskans “leg godt”

  Jag har fått min allra första fasta tjänst vilket också betyder min första sommar med semesterledigt!
  Jag hade velat ta med mig mina två pojkar på 4&7 år gamla och min bästa kompis och firat in semestern med ett resemål som vi alla velat besöka länge!

 333. Matilda

  Lego kommer från Danmark! Jag skulle ta med mig min dotter som är 6 år och min lillasyster och hennes systerson. De har en tuff neuropsykiatrisk utredning framför sig och de behöver en paus i vardagen.

 334. Susanna Martinsson

  Lego kommer från Danmark.
  Jag skulle utan tvekan ta med mina grabbar och min make.
  Jag har tre grabbar (yngsta har nyss fyllt 1 år), de två äldre som är 9,5 år och 7 år är helt lego tokiga! De älskar lego över allt annat. De har tjatat om en resa till Legoland i flera år. Men då vi bor i norra Sverige så blir resan otroligt dyr så ekonomiskt har det inte fungerat. Just nu är barnen på semester med pappa (min man) hos sin farmor o farfar medan jag är hemma och jobbar, tänk om jag kunde få överraska dem med en resa till Legoland när de kommer hem?!? Det hade varit obetalbart att få se deras min, deras lycka! Det hade gjort hela deras sommarlov! Hoppas Hoppas!

 335. Jessica

  Skulle vilja åka tillsammans med min Sambo Patrik o våra 2 barn 8 och 5. År. Efter snart 14 år (sen vi var 15 år)tillsammans behöver vi komma iväg på en mysig resa❤️😍
  Lego kommer såklart från Danmark

 336. Maria Ek

  Legot kommer ifrån Danmark
  Jag skulle tagit med mig min yngsta son och min bästa vän och hennes son, då vi båda är ensamstående med våra barn😎

 337. Sara lundberg

  Lego kommer från 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Jag skulle ta med mina barn och man på resan alltid varit våran dröm då lego i alla former alltid funnits i våra liv ❤️

 338. Ida

  Lego kommer från Danmark och jag skulle ta med mig min sambo och 2 barn.
  Med 2 barn med olika diagnoser och dålig ekonomi så skulle detta vara en super chans att få göra något kul för barnen denna sommar.

 339. Linda

  Lego kommer ifrån Danmark! Jag skulle ta med min sambo Joakim och våra söner Edvin och August på ett oförglömligt äventyr

 340. Susanne

  Det kommer från danmark 😀jag skulle självklart tagit med min dotter och mina 2 barnbarn 4 o 6 år..hade aldrig möjlighet o ta med mina barn dit när de var små hade varit så underbart o kunna göra det för mina barnbarn

 341. Josephine

  Lego kommer från Danmark! Tänk vilken lycka att kunna få ta med barnen till detta, vi har pratat om det men aldrig kommit iväg. Sonen fyller år nu på torsdag, vilken present det skulle bli för honom, ja för hela familjen om vi har turen på vår sida.

 342. Sarah ervig

  Hej Therese !
  Lego kommer från Danmark 🙂
  Kan inte ens förklara hur mycket det skulle betyda att få åka på en semester iår , efter 2 års sjukskrivning är jag äntligen på fötter igen. Jag är bipolär och fick diagnosen oktober 2015. Det har varit en tuff resa kantad av ångest självmordstankar mani och depression. Hela Förra sommaren spenderades inlagd på stgöran psyk och jag fick inte träffa mina barn. Men tillslut med rätt mediciner vände livet och jag kan stolt säga att jag kan vara mamma igen jag älskar mina barn mest av allt i hela världen , och min man såklart som stöttat mig sedan dag 1.

  Efter 2 års sjukskrivning ligger man inte direkt plus på kontot och att åka på semester omöjligt.

  Jag håller tummar och tår att vi får en chans att uppleva Legoland

  Ta hand om dig och din fina familj ❤️
  Med vänlig hälsning Sarah , min man och våra två tjejer (5&7)

 343. Sofie Müller

  Namn på Instagram: sofiemuller90

  Lego kommer från Danmark och namnet kommer ursprungligen från danskans “leg godt”

  Jag har fått min allra första fasta tjänst vilket också betyder min första sommar med semesterledigt!
  Jag hade velat ta med mig mina två pojkar på 4&7 år gamla och min bästa kompis och firat in semestern med ett resemål som vi alla velat besöka länge!

 344. Anna Örmin

  Lego kommer ifrån Danmark. Om jag skulle vinna skulle jag överraska min son på 7 år som flera år önskat åka till Legoland men som ensamstående mamma är det svårt att få ekonomin till denna drömresa. Skulle även ta med min älskade mamma som alltid ställer upp för oss.

  1. Anna Örmin

   Lego kommer ifrån Danmark. Om jag skulle vinna skulle jag överraska min son på 7 år som flera år önskat åka till Legoland men som ensamstående mamma är det svårt att få ekonomin till denna drömresa. Skulle även ta med min älskade mamma som alltid ställer upp för oss.

 345. Elin öberg

  De som jag skulle vilja ta med mig till Legoland skulle vara min familj men speciellt min Lill strumpan i familjen. Hon hat lekt och byggt med lego i många många år nu men vi har aldrig har möjlighet att besöka Legoland. Om jag skulle vinna hade det blivit en dröm för min syrra!! Jag tror att lego kommer ifrån Danmark..

 346. Jaqueline Nilsson

  Lego kommer från Danmark 😍
  Att resa till legoland har länge varit en önskan hos barnen men ej kunnat genomföras pga ekonomin.
  Jag skulle vilja överraska min sambo och våra barn Molly 6 år och Melvin 7 år med denna resa.
  Ni ser ut att ha haft en toppen resa 😃

 347. Jenny Hägglund

  Åh jag vill ta med mina 2 pojkar dit 😃 Lego-intresset är STORT ✌🏽 Lego kommer från Danmark!

 348. Malin wilgotson Ishou

  Legoland kommer från Danmark. Jag skulle vilja åka dit tillsammans med min son och bjuda med min syster och hennes son. Jag bor i Örebro och hon i Borås så vi hinner inte ses så mycket. Så detta vore ett så underbart tillfälle att få åka iväg bara vi och uppleva Legoland tillsammans 💗

 349. Linda lindgren

  Danmark är landet legot kommer ifrån och jag och min “nya” sambo och mina 2 barn från ett tidigare förhållande skulle så gärna vilja ge barnen detta som sommaraktivitet, skulle vara en dröm som går i uppfyllelse, lego går hem i alla åldrar och de kan man aldrig bli för gammal för, min son fyller 9 år på tisdag 4/7, så detta skulle verkligen förgylla hans födelsedag ännu mer! Dottern som är “friends” fantast skulle även bli superglad.
  Jag håller tummar och tår för denna tävling, vill även passa på att skriva att din blogg och Instagram är givande att följa!!
  Kram Linda med familj.

 350. Carolina

  Lego kommer från Danmark:)
  Jag skulle vilja ta med min lilla dotter och min sambo då vi har nu under en tid haft det tufft. Jag genomgår nu en utredning om eventuell blodcancer och det tar mycket på krafter och energi. Så detta skulle vara helt underbart att få vinna:)

 351. Mathilda

  Legot kommer från Danmark och självklart hade jag tagit med med mina två söner och min sambo. Att vara nyförlöst och renovera hus samtidigt tar tid. Att få chansen att släppa allt för att få ledigt och ha kul med de jag älskar mest hade varit en dröm!

 352. Malin Grönqvist

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle tagit med min man och våra 2 barn på 8 & 5år dit, dom hade älskat det😀✊🏻

 353. Veronic

  Vilken tävling, tack 🙂 jag skulle vilja åka med min sambo å hennes systerdotter. Vilken födelsedags present. Vi tre, kvalitetstid tillsammans. Svar lego kommer från Danmark .

 354. Elin

  Jag skulle vilja ta med min underbara syrra då hon älskar lego och har gjort det i många år men vi har dock aldrig varit på Legoland vilket skulle bli en dröm dom skulle gå i uppfyllelse!! Jag tror att lego kommer ifrån Danmark.

 355. Veronic

  Vilken tävling, tack 🙂 jag skulle vilja åka med min sambo å hennes systerdotter. Vilken födelsedags present. Vi tre, kvalitetstid tillsammans.

 356. Josefina

  Jag skulle ta med min familj. Ena sonen opereras i sommar så hela vår tillvaro är lite pausad just nu. Att belöna med Legoland vore fantastiskt 💕

  lego kommer från Danmark

 357. Josefina

  Jag skulle ta med min familj. Ena sonen opereras i sommar så hela vår tillvaro är lite pausad just nu. Att belöna med Legoland vore fantastiskt 💕

 358. Marika Järling

  Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja åka med mun man och mina två barn som älskar lego!

  1. Frida

   Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja åka med mina underbara barn! Håller på och separerar från barnens pappa och kommer inte ha så bra ekonomi nu under sommaren när det blir flytt o allt. Så skulle bli superglad om jag vann så jag kan ta ned mina underbara barn på en sån här resa ❤️❤️

  2. Jessica

   Skulle vilja åka tillsammans med min Sambo Patrik o våra 2 barn 8 och 5. År. Efter snart 14 år (sen vi var 15 år)tillsammans behöver vi komma iväg på en mysig resa❤️😍
   Lego kommer såklart från Danmark

   1. Lisa

    Lego kommer från Danmark!
    Jag skulle ta med min syster och mina två pojkar på 6 och 4 år. Då jag nyligen separerat från deras pappa (som sen valt att inte ha någon kontakt med barnen) skulle jag verkligen vilja göra något roligt tillsammans med pojkarna, något som inte plånboken tillåter såhär när jag just blivit ensam!
    Lisaasjostrom på instagram.

Annons