VISSTE DU ATT BARN DRUNKNAR I TYSTNAD? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VISSTE DU ATT BARN DRUNKNAR I TYSTNAD?

Vilket väder vi haft i helgen och vilken tur, för prognosen visade först på regn.

Hela eftermiddagen idag har barnen varit i väg med sin Pappa och badat. Som dom älskar att bada dom där Sjödjuren. Dom har varit mer i vattnet än ovanför. 🙂

Kände efter någon timme på baksidan i stekhet sol att även jag borde kommit i väg till någon närliggande sjö för ett svalkande dopp..

Apropå, bad, värme och sjöar. Har du anmält ditt barn till någon av Sommarsimskolorna jag tipsade om i ett tidigare inlägg i ett samarbete med Trygg-Hansa  och barnens försäkringsexpert Alexandra Gahnström?

Tillsammans kan vi låta våra barn få vattenvana, lära sig simma, veta hur man räddar någon som hamnat i fara och så mycket mer av livsviktig fakta som vi har ansvar att ge vår barn..

Du hittar mitt tidigare inlägg om detta HÄR!

IMG_1852

IMG_1853

IMG_1850

Visste du att barn drunknar i tystnad? När barn ramlar i vatten kommer de troligtvis inte att skrika.  De kommer förmodligen inte heller plaska eller ropa på hjälp. I stället andas dom in vatten och sjunker, eller flyter med huvudet under vattenytan!!

Vill du ta reda på vart Sommarens Simskola kommer befinna sig just där du bor och/eller vill boka en värdefull plats för ditt barn så går du in HÄR

Alla barn som går i en Svenska Livräddningssällskapets simskola i sommar är också försäkrad, och det via en olycksfallsförsäkring som är tecknad hos Trygg-Hansa!

Både Ellah & Kidh är inbokade på Simskola i sommar och för mig har det varit en självklarhet! Jag bär ansvaret för mina barn och något utav det viktigaste jag kan ge mina barn är simkunskap, vattenvana och fakta kring hur man hanterar olika situationer kring vatten.

Det dom lär sig kan rädda både dom och andra om en olycka skulle vara framme.

Framförallt kommer dom ha det SÅ himla kul , få lära känna nya kompisar och förmodligen växa flera meter av stolthet!

Har du bokat in ditt barn på någon Simskola i sommar?

Puss & Kram

Advertisement

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.