VILL DU VINNA RESA TILL LEGOLAND?? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VILL DU VINNA RESA TILL LEGOLAND??

Hej fina du!

Har du haft en fin Midsommarhelg? Våran har varit i topp 10 klass.

Lördag till Söndag spenderade vi ute hos min Pappa och hans fru ute på landet. Är det någonstans jag får ro i min stressade själ och hektiska liv så är det där, ute på landet intill sjön.

På Lördagen bjöds vi på både lunch, middag och gott att dricka. Vi dansade runt Midsommarstången såhär dagen efter Midsommarafton, hade femkamp och musiktävling.. Helt ljuvligt! Min familj är bäst <3

midsommardagen

midsommardagen7

midsommardagen5

midsommardagen4

midsommardagen2

19550845_10211322928461701_1813371099_n

För er som är sugna på att ta med familjen till Legoland håll ögonen öppna för i morgon kommer jag lägga ut ett helt fantastiskt pris där du och din familj kan vinna biljetter & boende till Legoland!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denana Holmberg

    Hej Therese……Lego kommer från Danmark. Jag skulle vilja ta med mig min underbara dotter och mina underbara barnbarn. Min dotter är en av de finaste människor jag känner och är så stolt över henne, det ändå som jag blir orolig är att hon jobbar för mycket och behöver en paus och ägna tid åt sig själv tillsammans med sina barn i en rolig miljö det skulle vara fantastiskt om vi vann och kunna njuta tillsammans Bort från vardagsstressen.

  2. Sara Wernersson

    Lego kommer från Danmark 😀 skulle vara så kul att vinna detta, skulle självklart ta med min familj på denna resa. Skulle vara en underbar present och underbar överraskning till vår son som fyller 7 år i slutet av augusti. Han älskar att bygga med lego och pratar ofta om att han vill åka dit.

  3. Patricia Lule Hamilton

    Jag skulle vilja ta med min älskade supermake som älskar lego och Legoland. Vi skulle ta med oss hans brorsbarn (Svannah och Elias) för dem skulle älska det och älska att få egentid med oss är det bästa de vet. Dessutom att få resa tillsammans med övernattningen vore en perfekt början på vår semester i augusti 2017 och ett fint avslut på deras (brorsbarnens) sommarlov. Det vore en dröm som går uppfyllelse att få överraska min make som en bröllopsdag present då vi varit gifta 1 år i år, då han ÄLSKAR allt som har med lego att göra. Min make är som ett barn på julafton när det kommer till lego och Legoland. Då vi haft ett tufft första år som gifta vore detta även en möjlighet att säga att TACK och jag älskar dig av hela mitt hjärta och min själ till min supermake som alltid finns vid min sida med dig så klarar VI allt tillsammans. LEGO kommer från Danmark! 💚

Annons