Therese Wickman

VILKET ÄR DITT SMULTRONSTÄLLE??

Vill börja med att säga Tack för all omtanke och alla delade erfarenheter kring smärtan i höften. Ni är bäst!

Det är extremt långa dagar på jobbet veckan ut och i morgon är det också möte till sent på kvällen ,men jag har lovat mig själv att det första jag gör på Fredag när jag ändå jobbar hemifrån är att boka en tid hos både Vårdcentralen samt en Kiropraktor..

Kan inte gå med denna smärta längre., är ju ohållbart då vila uppenbarligen inte hjälpt..

I morgon ska värmen och solen komma till Örebro om väderprognoserna stämmer. Jag håller tummarna för att det visar rätt då det snart var två veckor sedan vi hade värme här sist!

. Vill ha sol, är så enormt sugen på att göra klart min makeover på baksidan.. Ni vet hur det kan klia i fingrarna och man bara vill sätta igång?

IMG_3551

IMG_3517

IMG_3518

IMG_3516

IMG_3503

Kommer bli många kvällar vid denna lilla sjö. <3

Jag är sugen på att hitta dom där Smultronställena att besöka i sommar. Kan du inte dela med dig av dina favoritställen? Vart bör jag åka?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla Theres Lorentsen

    Jag tycker det är väldigt vackert i Strömstad (bor där/här) 😉 🙂 Ett ställe som heter Saltö (hav) Lökholmen (hav) & Färingen (insjö) tre ställen som ligger i Strömstad men verkligen på tre olika ställen från norr, mittimellan och söder ut. Fantastiskt fint du får/fått på din/eran uteplats. Kram å kärlek till dig fina Therese. <3

  2. Therese

    Jag tycker ni ska besöka Norrqvarn vid Göta kanal (Lyrestad). Ett mysigt ställe för både barn och vuxna. God mat, minikanal för barnen att leka i och stubbar där man kan övernatta.