DET GÄLLER ATT HITTA LUCKOR TILL ATT UMGÅS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET GÄLLER ATT HITTA LUCKOR TILL ATT UMGÅS!

I går ( Lördag) hoppade vi upp tidigt för att bege oss till Parken Zoo och spendera hela vår dag där.

Det var Loppi, min portal som jag bloggar i från som bjudit in oss samt 600 andra gäster till ett Premiärevent och det var lika trevligt som alltid. 🙂

Idag är det inte lika högt tempo, inte än i allefall. Jag och barnen låg till 8:30 i sängen och nu sitter Ellah och pusslar och Kidh blev nyss hämtat av sin Pappa då det vankades fotbollsträning, årets första utomhusträning dessutom..

Jag ska snart börja förbereda för Brunch som några av mina vänner kommer över på vid 12 tiden.  Dagarna går, tiden springer i väg och det gess sällan tillfälle att umgås med sina vänner som förr. Tänkte att en brunch en ledig Söndag kunde ge oss tillfälle att hinna umgås!

18361296_10210870271225553_853817322_n

18318468_10210855286010932_1482253748_o

Ni är många som frågat mig vid olika tillfällen vart mitt vardagsrumsbord är i från samt den nya gråa förvaringspallen. Jag beställde hem dessa produkter i olika omgångar från Ellos när dom haft olika erbjudanden, som nu, då erbjuder Ellos 20 % rabatt på Ellos home. Sånt gillar jag och det är oftast då jag passar på att fynda 🙂

Hoppas du få en fin dag, jag måste nu stänga ner datorn och börja förbereda inför Brunchen 🙂

Bilder från Parken Zoo kommer vid ett senare tillfälle i dag!

Puss & kram

( Inlägget innehåller Adlinks)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.