HUR GÖR NI? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HUR GÖR NI?

Hej vännen!

Äntligen känns det som om Våren börjar komma till Örebro på riktigt. Orkar inte med mer snö och blask, vill ha bar mark, sol, blommor som blommar och barnen som springer i Sneakers och endast en tröja…  Fler som känner samma sak?

I går när jag hämtat upp barnen från skolan, efter att ha jobbat hemma hela dagen åkte vi upp på stan och hälsade snabbt på Mormor och hennes man som är i full gång med att öppna upp Stora Holmen inför säsongen..

Efter att ha stannat till där för en glass och lite kramar så åkte vi vidare upp för att gå på bio. Som jag längtat hela veckan efter att spendera mysig tid med barnen ,så det blev först Bio, sedan en hämtpizza på vägen hem och så soffmys framför Lets Dance.!

En bättre Fredag, helt klart 🙂

IMG_3353

IMG_3363

I dag har vi tagit en lugn förmiddag här hemma och ska strax bege oss ut i det soliga vädret och upp på stan. Vi ska kolla på Action Run, jaga Pokemon, ta en lunch på någon uteservering och så  hade tänkt köpa en ny Cykel till Kidh som har och har haft en alldeles för liten cykel det sista året.

Känns onödigt att vänta enda fram till hans födelsedag som är i mitten på Juni då han är i behov av cykeln nu? Jag är mer sån som snålar ner på presenter kring födelsedagar eller Jul om det inte är något speciellt dom behöver då jag hellre lägger pengar resterande året för att köpa när det verkligen behövs, som nu en ny cykel.. Kring födelsedagar och jul får dom ändå så mycket av alla andra. Hur gör ni?

Ha en underbar dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej. Vi har två tjejer, 3.5 år och snart 2 år. Vi köper grejer när de behöver det. Tex tyckte vi att två åringen också behövde en cykel eftersom storasyster så gärna ville ut och cykla. Men väl på affären insåg vi att storasysters cykel var på gränsen till för liten, vi hade höjt sadel och styre till högsta, hade lillasyster inte behövt en cykel hade hon fått behålla den tillmätta år men det kändes onödigt att köpa en till i samma strl för att ha under sommaren/hösten. Så vi gav vår stora tjej en begagnad “ny” cykel som var större nu i april (hon fyller i december) och lillasyster fick en upp pimpad storasysters cykel. Vi köper saker vid behov och vid födelsedagar kompletterar vi med småsaker och låter vår familjer köpa sånt på önskelistan ev med bidrag från oss (om det är större saker) de får så mycket ändå så vi ger bra att ha saker, kompletterar upp pyssel och ritgrejer, någon bok. Och wow grejerna kommer från mormor/morfar och farmor/farfar och så för de grejer lite när som om det behövs 🙂