UMGÅS SOM SEPARERADE FÖRÄLDRAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

UMGÅS SOM SEPARERADE FÖRÄLDRAR!

Valde i morse efter att ha gått upp tidigt och gett barnen frukost att krypa tillbaka och lägga mig i sängen igen när barnen blev  hämtade av sin Pappa. Gick sedan upp alldeles för sent och har sen dess suttit i soffan och kollat serier och druckit kaffe hela förmiddagen. Ganska underbart ändå, för det sker väldigt väldigt sällan  🙂

Nu har jag dock tänkt bli lite mer kreativ genom att städa här hemma, skicka i väg massa jobbmail och sedan fixa något smarrigt till i kväll när ungarna kommer tillbaka. Då blir det Talang och myspys som gäller 🙂

Är så himla glad att barnens Pappa och min relation blivit så mycket bättre och att vi nu kan göra saker tillsammans med barnen. Jag ser hur glada dom är åt det och jag hoppas att han kommer fortsätta sätta barnen i första rum, fortsätta ta dom spontant i vardagen, vara delaktig i deras aktiviteter osv. . Bara sorgligt att det skulle behöva ta slut med hans tjej för att det skulle ske.

Jag har blandade känslor kring detta, jag är glad åt det samtidigt som jag känner en viss besvikelse och rädsla. Glad åt att vårt samarbete fungerar så mycket bättre, och glad för barnens skull som fått en mer engagerad Pappa och som nu sätter dom i första rum,  besviken över att han nu tycker det är dags att vara mer delaktig,  och besviken över hur tydligt det blivit att han valt sin tjej framför barnens bästa och väldigt rädd för vad som kommer att ske den dagen han kanske träffar en ny?

18051974_10210740454100206_94157497_n

Önskar dig en fin Lördag <3

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.