VÄGER 8 KILO MER NU ÄN DÅ! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VÄGER 8 KILO MER NU ÄN DÅ!

Dags för en powerwalk i solen runt naturreservatet här i närheten. En perfekt runda på lite mer än en timme. Får dock hoppas jag slipper haglet idag. Igår öppnades nämligen himlen och ner smattrade hagel och då hade jag halva rundan kvar. Inget att rekommendera direkt 😉

IMG_3005

Jag har som ni kanske förstått försökt tagit tag i detta med träning och sund rörelse varje dag. Jag har inte tränat på extremt många år. Varenda muskel i kroppen är borta och det är skrämmande hur klen jag är..

Jag kommer inte starta med någon diet för att rasa i vikt även om jag nu väger 5 kilo mer en innan Jul.

Jag kommer njuta av livet, försöka få till powerwalk, lite styrka och några pass på gymmet då och då och tänka sunt när det kommer till kost. Jag kommer inte ta bort något men kommer väljer bort fikabrödet mitt i veckan och tar detta på helgen i stället.

Jag har sedan jag började jobba på Förskolan fått till betydligt bättre matvanor och äter nu Frukost, lunch, mellanmål och middag vilket jag förr kunde klara mig på kaffe hela dagen, någon chokladboll och middag på kvällen när jag jobbade hemifrån. Visst jag vägde mindre då, men hur sunt var det?

Jag är betydligt piggare och fräschare i kroppen och mår nu hälsosamt bra och då bryr jag mig faktiskt inte om jag väger mer eller mindre. I somras exempelvis var ni flera som sade att jag var fin och smal och ni var flera som frågade vad jag hade gjort för att gå ner så mycket i vikti? vet ni vad? Jag åt inte, jag mådde så extremt dåligt att jag vaknade med ett illamående varje morgon i över en månadstid och det gjorde att jag rasade över 8 kilo på kort tid. Men även om jag var smal och “fin” som många sade så var jag allt annat än hälsosam och var på en punkt i livet där jag inte alls mådde bra, det gör jag nu och då tillkom en större rumpa och lite mer fläsk på kroppen 😉

20160723_164148

Denna bild är från i somras, då vägde jag 8 kilo mindre en vad jag gör nu. Men det där var ingen hälsosam Therese, ussh så dåligt jag mådde då. Jag åt inget, hade hjärtklappning varje dag och det är inget pris jag vill ta bara för att vara smal.. Kommer jag dit genom rörelse och sunt tänk till kost då är det så, men inga dieter eller osunt levene för att komma dit, aldrig!

Puss och kram från mig, nu kilar jag ut i friska luften <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

 1. Barbro

  Ja tänk om du bodde närmare för då kunde vi ha sällskap på våra pw o peppa varandra.samt ge varandra lite nyttiga mattips.
  kram o ha en fortsatt bra dag

 2. Rebecca

  Vill bara ge dig en stor bamsekram!!! Du verkar vara en sån himla fin människa och mamma. Jag uppfattar dig som en klok och sund person med fötterna på jorden genom din blogg och det här inlägget var ju inget undantag. Fina fina du vad jag blir varm i hjärtat. Det behövs nämligen fler som du i sociala medier. Jag är själv mamma till två och har många års psykisk ohälsa i ryggsäcken så jag får rysningar av att att man får så mycket beröm som smal. Värdet sitter inte i våra utseenden. Vi är så mycket mer än så för att inte tala om att livet är så mycket me än så. Du har så rätt i det du skriver. Vi alla mår bra av att röra på oss men att svälta och utesluta diverse mat är billshit. Du är en förebild och du inspirerar!!!

  1. theresewickman
   theresewickman

   MEN vad glad du gör mig. Tusen tack, verkligen ! Är glad att du följer mig 🙂 Ha en underbar fortsatt bra vecka <3

 3. Madde p

  Du är klok du min gammle vän ❤ spelar ingen roll hur man ser ut, huvudsaken är att man mår bra! Mår man bra, så utstrålar man som person & det gör du.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx