HAN SOVER PÅ SOFFAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAN SOVER PÅ SOFFAN!

Vill bara säga tack för att du finns och tack för all kärlek du gett mig i samband med mitt senaste inlägg. Som flera av er sade är det inte alltid lätt att vara stark och då betyder er omtanke förmodligen mer än vad du kan tro! <3

Har varit en lång och tuff dag i dag då jag i morse gick till jobbet ändå.. Jag vet jag borde kanske stannat hemma och se till att bli ordentligt frisk först?. Men jag har så himla svårt för den biten, att vara hemma och tänka på mig själv, speciellt då jag var borta hela förra veckan och att vi denna veckan redan är kort om personal. Får så sjukt dåligt samvete och ångest om jag skulle stanna hemma, även om det kanske är precis det jag hade behövt ett par dagar till…

Men men, jag har valt att kämpa på denna vecka och tänker enbart göra det absolut nödvändigaste för att orka veckan ut..!!

Kom igen nu morsan, som Kidh brukar säga 😉

 Vet en grabb som somnade ovaggad på soffan i kväll. Inte bara jag som är trött verkar det som..

IMG_2507

IMG_2506

Hoppas snart på att sova lika gott som denna lilla grabb!

När krafterna kommit tillbaka tänkte jag också såklart dela med mig av helgen och det vi hann med i Stockholm innan jag blev helt sängliggandes…

Puss & Kram och du, tack för att du finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Världens sötaste lilla pojk och flicka har du😍👊 kämpa på snart vänder det! Våren är snart här ska bli underbart att kunna vara ute mer och dricka kaffe i vår solen