VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN KROPP? NU AKUTEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN KROPP? NU AKUTEN!

Hej vännen!

Idag är jag rädd, orolig och har enormt ont! Det är Söndag och jag hade planlagt hela dagen med to do göra för att sedan i kväll fira Ellah som har namnsdag. Men något man borde lärt sig i livet är att det sällan blir som man planerat..

I ett par dagar har jag haft ont i magen, speciellt i högra delen av min äggstock. Har trott att det varit en enormt ägglossningsvärk men så i natt började jag blöda. Inte lite utan väldigt mycket och smärtan har blivit värre.!

Jag ska inte ha mens förens om två veckor så något är ju galet det vet jag och det lixom känner jag i hela kroppen…  Det gör mig rädd och man känner sig väldigt sårbar när man ensam behöver gå igenom sådana här saker… Nu är det 1,5 år sedan jag opererades för en blodfylldbuk pågrund av en stor cysta som hade gått sönder.. Misstänker något liknande nu även denna gång men vill verkligen inte åka in på undersökning eller bli opererad.. Vill inte, vill inte!

Ni vet hur tankarna springer i väg, hur man bara vill känna stöd, få en kram och någon som lugnt säger att det inte är någon fara…? Det är färre och färre stunder jag saknar att dela livet med någon, men detta är en stund jag verkligen hade velat slippa vara stark och uppleva känslan av att bli omhändertagen i stället…

Har fått en tid till akutgyn och jag ska strax åka in…

Hatar att bli undersökt och nu med denna smärta känner jag mig som ett barn som bara vill skrika ut i ren frustration: JAG VILL INTE!

Efter förra strulet med Cystor såg jag såhär pigg ut efter en operation!

sjuk

Hör av mig senare när jag fått med fakta och svar på vad som sker med min kropp. Så länge ber jag dig hålla en liten extra tumme för att jag slipper operation och att det inte är något allvarligt <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Ånej, vilken otur. Hoppas verkligen det går bra och att du känner av alla varma kramar här från oss alla. Stor kram

 2. Emma

  Finns inte i din närvaro på sjukhuset, men jag tar din hand och skriver här att allt kommer gå bra och du snart kommer få komma hem!
  Kram fina du! ❤

 3. Camilla

  Krya på dig vännen. hoppas allt löser sig snart. håller tummarna att dom hittar och kan lösa felet❤❤❤❤❤
  Varma goa styrke kramar

 4. Therese

  Hej, har precis hittat till din blogg… jag hoppas att det kommer att bli bra och att de hittar vad som är fel. Håller tummarna och skickar styrkekramar <3