ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN SJUKHUSET, FORTFARANDE MED ENORM SMÄRTA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN SJUKHUSET, FORTFARANDE MED ENORM SMÄRTA!

Vill börja med att säga tack för all fin omtanke ni ger mig. Det betyder väldigt mycket för mig, tro det eller ej!

Som jag redan misstänkte innan jag åkte in till Sjukhuset så visade det sig vara en stor Cysta på min högra äggstock som orsakar den kraftiga smärtan och anledningen till att jag börjat blöda är tydligen att det gått ett litet hål i cystan som vi kunde se genom ett ultraljud som gör att jag blöder..

I och med min bakrund med Cystor och att det slutade i operation sist då min kropp tydligen inte på egen hand vill ta hand om blodet som rinner ut i buken så ville doktorn lägga in mig för observation över natten..

Men envis som jag är lyckades jag få min vilja igenom att få åka hem och spendera kvällen och natten hemma med barnen. Ville verkligen fira Ellah på hennes namnsdag och sova hemma i min säng, jag lovade doktorn att fixa så någon kunde ryka in i natt om det skulle bli så att jag fick ondare och behövde uppsöka akut läkarvård. På den biten lyssnade jag i allefall så min mamma ligger hemma på standby och redo att åka hit om hon skulle behöva  😉

Ska tillbaka till Sjukhuset i morgon för ytligare en kontroll. Har smärtan lagt sig en smula har vi tillsammans bestämt att avvakta ungefär fyra veckor för att se om kroppen på egen hand kan göra sig av med denna Cysta under mensen om några veckor  eller kort efter. . Skulle kroppen inte stöta bort den på egen hand så behöver jag likt förra hösten gå igenom en till operation!! Så håll tummarna för att jag slipper en operation och att denna jävla smärta ger med sig snart….

Fick en mysig kväll med barnen där vi körde all in på Snacks för ovanlighetensskull och firade Ellah med gotti och en bra film. Jag låg lite småhög av smärtstillande i ett hörn och käka chips. så det sprutade ur öronen 😉

IMG_2302

IMG_2307

IMG_2308

IMG_2300

Jag vet att jag inte kan rå för att detta händer mig just nu. . Men hur tror ni det känns att behöva ringa nya jobbet i morgon och sjukskriva mig minst ett par dagar när jag endast jobbat där en vecka?.. Tycker det är skit pinsamt och jag får ångest bara av tanken. Känner att jag inte har tid med detta och jag får alltid dåligt samvete gentemot andra hela tiden.. Varför har jag så svårt att sätta mig själv i första rum? Tänker så mycket på alla andra jämt och ständigt och vill vara andra till lags att jag alltid sätter mig själv åt sidan. Och när jag väl försöker , oftast efter mycket tjat från folk runt om att jag borde vara mer rädd om mig själv så får jag dåligt samvete och ångest.. Varför är det så????

Har ni  tips på hur man blir snällare mot sig själv så ös på med idéer tack <3

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jungfrumamma

  Nej vad jobbigt! Hoppas verkligen att det där ger med sig! Har en kompis som har endometrios som lider med smärta dagligen. jag kan bara ana hur smärtsamt det är. Vad vi kvinnor ska stå ut med kroppsliga besvär bara för vi råkar bära en livmoder, äggledare och äggstockar. Fy! Krya på dig!

 2. Emma

  Fy inget vidare! Klart att man får dåligt samvete men som sagt du kan ju inte hjälpa att du blivit sjuk! Du har inte sjukdomen endomtrios kvinnosjukdom som ger kraftig smärta och cystor!

 3. Lotte

  Jag förstår dig precis! jag får med dåligt samvete så fort jag eller barnen är sjuka eller som idag, en tid till specialisttandläkaren. Jag ska alltid boka om allt så det inte stör jobbet. Men då har vi en klok människa på jobbet som säger – du bokar inte om någonting för familjen är viktigast! Så det är något jag ska tänka mer på!!
  http://www.lotte4.blogspot.se