MITT BLAND ALLa KÄRLEKSPAR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

MITT BLAND ALLa KÄRLEKSPAR!

I går var det Alla hjärtans dag och egentligen tycker jag dagen är ganska överskattad då jag anser att man inte ska behöva en speciell dag i almanackan för att uppmärksamma varandra lite extra, …

. Som med Kanelbullens dag, en dag då man känner att man måste äta en Bulle, enbart för att det är så det ska vara, och lite så är det med Alla hjärtans dag också, enligt mig..  Man uppvaktar varandra, köper gåvor, och överraskar, men det känns lite påtvingat?

Jag personligen liksom många andra uppskattar mycket hellre det mer spontana i vardagen, bli sedd, uppmärksammad och visad kärlek varje dag, men nu när man är singel, och ensam så kan man ändå inte låta bli att känna sig frustrerad på en dag som man ändå tycker är så jäkla överskattad!? Man känner sig extra ensam, tom och oälskad när hela flödet på sociala medier överdrös med kärlek, pussbilder och presenter.. Man tänker är jag den enda singeln i hela världen, är jag den enda som ingen vill ha?

Plötsligt känner man sig som megasingel bland alla “lyckliga” par.. Ja, i allefall vad sociala medier visar 😉

Jag och barnen  gjorde inget speciellt i går  trots Alla hjärtans dag. Vi kom hem sent efter att jag blev tvungen att gå på möte efter jobbet och vi firade den egentligen i helgen i samband med hotellövernattningen och Marcus & Martinus konserten.

Dock fick jag fina överraskningar av barnen som dom gjort under dagen på skolan/förskolan och inget värmer så mycket som det ,trots allt!!

IMG_2157

IMG_2155

 Firade du dagen i går på något speciellt vis?

Nu ska denna gamla tant krypa ner i sängen. Känns som jag sagt det varje dag sedan helgen men OJ så trött jag är, olidligt trött, jobbigt trött  så tvätten växer och växer, disken står på diskbänken och jag har inte orkat plocka in den i diskmaskinen, på den nivån är det 😉 Ser fram emot en ledig helg med sömn, sovmorgon, lång frukoststund utan stress och ta ikapp massa inlägg här på bloggen, så som alla frågor om Karibien, en Babysäng har fått flytta in och mycket mer gott som väntat på att skrivas klart 🙂

Sov gott!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

  1. Anonym

    Du exploaterar dina barn på offentlig plats. Det når vem som helst hur länge som helst. Är du inte orolig att dina barn ska bli mobbade eller råka ut för pedofiler. Hade jag varit i dina kläder hade jag försatt tjäna pengar på reklam men inte blandat in mina barn.

Annons