FASEN, JAG KLARADE TYDLIGEN DETTA GALANT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

FASEN, JAG KLARADE TYDLIGEN DETTA GALANT!

Vilken intensiv dag, men nu äntligen kan man slå sig ner i soffan, ta ett glas vin och mysa med min Pappa och hans fru en stund. Barnen somnade precis alldeles spända och förväntansfulla inför morgondagen.

Klockan står på 05:00 och då blir det frukost och sedan möta upp resterande gänget för att styra kosan mot Arlanda och USA! 🙂

Denna dag har gått i ett från morgon till nu. Först ut stod inspelning av ett samarbete på agendan, sedan möte uppe på stan om Barnmässan, en snabblunch för mig och barnen med en vän, snabb shopping då det fattades massa toppar till Ellah, hem för att städa i ordning, packa det sista och bli upphämtade av Pappas fru. Här ute blev vi sedan bjudna på middag och sedan har jag nu suttit i timmar dränkt i ett jobb som måste vara inlämnat innan 22:00 och pågrund av strul från företaget så kunde jobbet inte göras tidigare. Detta har inneburit mycket stress och press för min del då jag verkligen vill känna att jag kan lämna över ett bra material. Fick precis sms och en bekräftelse på mitt arbete att det var grymt utfört och att jag är fantastiskt duktig på det jag gör.. Detta gjorde mig så fantastiskt glad, jag växte flera cm och jag kände mig betydligt lättare och kan nu fokusera på resan fullt ut! 🙂

16326663_10209979117507267_1139159559_o

Tror garanterat att vi klarade av denna stressiga dag bättre med denna frukost i magen vi åt i morse 😉

Nu ska jag snart krypa till kojs och hoppas att jag kan varva ner och komma till ro så jag får några timmars sömn inatt..

Vi hörs igen när vi landat i Florida!

Puss & Kram och jag hoppas du får en fin helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons