DET TOG EMOT EN SMULA, MEN JAG KOM IVÄG PÅ EN DEJT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET TOG EMOT EN SMULA, MEN JAG KOM IVÄG PÅ EN DEJT!

Har som sagt känt mig hängig och dålig ett par dagar ,men nu såhär dagen innan avresa känner jag mig tack och lov bättre..

I dag är det Studiedag så barnen är hemma och kommer få följa med mig på ett viktigt förmiddagsmöte. Jag hade förmånen att välja vart vi skulle ha mötet så jag valde Biblioteket här i stan och fiket på övervåningen. På så vis kan barnen roa sig i lekhörnan där uppe samt läsa böcker i myshörnan om dom vill. Gäller att lösa situationer och göra det bästa av det 🙂

I går kunde jag efter lite om och men komma i väg på min inbokade dejt hos Sofia. Nu när vi ska spendera veckor med sol & bad så var nya fransar ett måste och Sofia är bäst på sitt jobb 🙂

Ni som testat Fransförlägning förstår nog när jag säger att det är svårt att leva utan det? Har man väl börjat kan man lixom inte sluta, på gott och ont 😉

Utan fransar känner jag mig på riktigt sjuk och inte alls bekväm. För mig har och är det så himla praktiskt att vakna “fräsch ” och slippa stå framför spegeln och sminka sig innan jobbet..

Här nedan kan ni se vilken enorm skillnad det är både på längd och färg. Men ändå “naturligt” och inte onaturligt långa..

16358701_10154133855141479_927692385_n

Efter en välbehövlig tid på britsen där man blivit ordentligt ompysslad så var det dags att smita i väg på ett snabbt möte innan det var dags att bege sig hemåt, Men innan jag klev utanför dörren delade Sofia med sig av en fin rabattkod till er i ett samarbete oss i mellan.!

Du får 15% rabatt på ett nytt sett volymfransar Ord pris är 1450 kr, så alltså 15% på det. Är du sedan nöjd och vill fortsätta med att fixa dina fransar genom påfyllning så kostar det bara  895 kr !!

Vill du som jag fixa dina Fransar så uppger du “theresewickman” vid din bokning. För att smidigast komma till bokningen så går du in HÄR och väljer Sofia som utförare!

Lycka till, du kommer inte ångra dig, det kan jag så gott som lova dig!

Nää, nu börjar tiden rinna ut som vanligt, dags att fixa i ordning oss och bege oss upp på stan!

Hörs senare, Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Millan

  Hej Therese.
  Hur ofta behöver man fylla på dem ungefär ? Och kan inte du lägga ut en bild hur det ser ut ungefär halvvägs och bär det är dags att fylla på.
  Har inte vågat testa med rädslan för hur det ska de ut efter ett tag/innan det är dags för påfyllning.
  Tack på förhand !

  1. theresewickman
   theresewickman

   Är nog skillnad på vart man gör det. Stockholms förorter går inte att jämföra med centrala Örebro, sedan är också Sofia GRYm och vunnit massor av priser <3

Annons