RENA RAMA KATASTROFEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

RENA RAMA KATASTROFEN!

Kan inte förstå att vi åker snart?

Vaknade upp i går och kände mig väldigt dålig, hela förmiddagen fick jag sitta uppkuren under en filt, dricka  te och jobba från datorn. Avbokade till och med min tid till psykologen, så dålig kände jag mig…

Jag kan inte bli sjuk nu, jag får bara inte, det vore katastrof !. Tack och lov började jag känna mig lite bättre mot kvällen och idag känner jag mig starkare än igår. Peppar peppar att det inte blir värre. Med detta mående kan jag med alvedon ändå få lite saker gjorda, saker som måste göras innan vi åker….

I förra veckan kom mitt efterlängtade Paket hem från Halens med lite nya sommarkläder som jag ska packa med mig i resväskan. Hur kommer det sig att när man öppnar garderoben och det ligger massvis av plagg där men ändå känner man att man inte har kläder att ta på sig?

Som nu när jag skulle packa inför denna semester, då inser jag att jag endast har ett fåtal plagg jag kan använda.. Hallå lixom!  Då ställer jag mig frågan,  vad fan hade jag på mig i somras?? Jag kan ju inte gått naken?

klänning 2

En färgglad och härlig strandklänning blev det. Tänkte att det kunde vara snyggt när man får lite färg på dom där bleka benen?

klänning 1

Tunn och skön långklänning samt en stråhatt som jag så länge velat köpa. Har alltid tyckt det varit SÅ snyggt på andra, men aldrig vågat prova på själv. Vad säger ni? Kan jag använda den eller ser jag allt för konstig ut i den?

tröja

Tyckte om denna vita tröja, blus eller ja ,you name it väldigt mycket. Tänker att den också kan vara snygg till ett par jeans?

När jag ändå visar en del av mitt senaste köp vill jag passa på att i samarbete med Halens lyfta att dom fortfarande har en mängd varor på rea samt fått in massvis av fina Nyheter, b.l.a dessa kläder jag bär här ovan 🙂

Smit in här om du vill kika efter <3

Tack för att du finns, nu ska jag ta en kopp kaffe, en Ipren och ladda inför ett telemöte jag har nu i telefonen strax med Anders Jacobsson, ni vet han som skrivit Bert och Sune? Wish me luck! Hörs sen 😉

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons