Therese Wickman

TÄNKER INTE LÅTA MIG HINDRAS!

Hej vännen!

Hoppas att du haft en fin helg?

Jag har varit så trött efter min utlandsresa att jag medvetet valt att lägga bloggen åt sidan ett par dagar, ägnat full fokus på barnen som jag saknat något enormt och sedan somna med dom runt 21 nu både Fredag & Lördag.

Dom som känner mig vet att jag annars är en extrem nattuggla som ofta inte somnar förens efter två på natten. Har dock varit ganska skönt att somna tidigt och vaknat utvilad när Ellah väckt mig strax innan sju om mornarna. Det har gett oss långa mysiga mornar vid frukostbordet i lugn och ro och en känsla av betydligt längre dagar..

Idag efter frukost packade vi med oss matsäck och begav oss mot Storstenshöjden, vilket är ett ställe strax utanför Örebro som erbjuder Slalombackar.

Vi har haft så förbaskat roligt i dag, jag och ungarna och det gör mig extra glad och stolt att jag envist kämpat med att lära dom åka skidor trots att jag mestadels varit ensam om det. För dessa fantastiska dagar slår det mesta!

Jag har dock alltid haft en inställning om att jag vill ta med mig barnen på äventyr, visa dom livet och inte låta mig hindras av att jag skaffat barn eller det faktum att jag lever själv… Jag ser inga begränsningar i vad jag kan och inte kan göra bara för att jag må vara mamma, och ensamstående dessutom. Jag vill uppleva det mesta i världen och på dom äventyren vill jag ta med mig barnen….

IMG_0175

IMG_0174

I kväll avslutade vi helgen med middagsbesök för att fira att lilla jag blivit 31 år gammal.

Nu sover ungarna rödblommiga efter en hel dag ute i slalombacken och jag har faktiskt krupit ner jag också och funderar på att ta en tidig kväll även idag för att ladda inför en ny vecka!

Har du haft en fin helg?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Älskar din inställning! Jag känner likadant, fast jag lever ihop med deras pappa!
    Vill med uppleva världen ihop med min familj! Åka på äventyr, fast just nu är det inte så lätt med en 3 åring och en 1 åring! ?Så jag lär vänta nått år till innan dom stora äventyren börjar!

  2. Sara

    Hej! Kul att du lärt barnen åka skidor! Tänkte bara tipsa om att det finns goggels till Kidh som man kan ha ovanpå glasögonen, OTG. Men det kanske du redan visste?