Therese Wickman

GÄLLER DET BARA MINA BARN?

 

Har precis packat ner två kassar med urvuxna kläder från både Ellah och Kidh. Känns som om dom vissa perioder står still medan nästa stund växa så det knackar? En sådan period har båda barnen precis haft. Har nästan fått en smärre chock när varenda byxa jag drar fram ur lådan på morgonen blivit för små!? Står som ett stort frågetecken då jag själv upplever att jag nyss köpte plagget?

Fler som upplever samma växarperiod vad gällande sina barn just nu?

I samarbete med Ellos har jag nu fyndat lite nya plagg till barnen och jag vill tipsa dig om att dom just nu har massvis av reavaror upp till 70% rabatt.

Dessa plagg jag visar på bild här nedan ligger exempelvis allihopa på under 99 kr.. Det är lagom priser när ungarna växer och sliter så på kläderna tycker jag 😉

FotorCreated

Hoppas du får en fin kväll! Själv ska vi se på film jag och barnen, Pojken med Guldbyxorna och ladda för morgondagens Nyårsfirande tillsammans med goa vänner!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.